Top 9 ædelstenperler i nyeste designs med billeder

For dem, der elsker at bære trendige smykker eller elsker at designe deres eget modetilbehør, er ædelstenperler den bedste omkostningseffektive måde at dekorere din garderobe på. De er let tilgængelige i butikkerne i forskellige farver, former, snit og størrelser at vælge imellem. Smykkerne er hovedsageligt fremstillet af to typer perler lavet af ædelstene som ædelstensperler og halvædelsten ædelstensperler. Begge kategorier har deres egen betydning og betydning.

Smukke ædelstensperler med billeder:

Her er nogle af de kvalitative stenperler, som er det primære valg for enhver smykkedesigner. Vælg din bedste og brug den.

1. Kvarts ædelsten perler:

Kvarts ædelsten perler

Disse perler i natursten bruges meget til meditation og helbredelse. Ædelstenperlen er ganske forbundet med kreativitet, der guider dig til den rigtige og positive vej. Det er også det bedste til styrke og tilskynder til læring. Perlerne symboliserer kærlighed og bekymring.

2. Ametyst ædelsten perler:

Ametyst ædelsten perler

Disse er de perfekte smykkesten og perler. De sarte lilla krystalklare perler er lækre, svære at modstå og attraktive. Det er meget brugt til at inspirere nogen eller clairvoyance. Den indeholder psykiske kræfter og bringer også velstand til bæreren.

3. Citrin ædelsten perler:

Citrin ædelsten perler

Citrin kommer i kategorien halvædelstenperler. De solrige perler er fyldt med flere positive kvaliteter, og derfor er det også kendt som successten. Perlerne bruges som charms af penge og overdådighed. At bære perlerne støtter positivister, selvtillid og klarhed i tænkning.

4. Safir ædelsten perler:

Safir ædelsten perler

Sapphire perler, der er kendt som velstandens sten, er perler af ædelsten. Perlerne er bredt begavet til de kære for at hjælpe dem med at tilfredsstille deres drømme. Perlerne er forbundet med den indre fred, intuition og lykke. Ædelstenen symboliserer håb og omsorg.

5. Månesten Ædelsten Perler:

Månesten Ædelsten Perler

Månestenperler fås i forskellige nuancer af vandfarve eller sig hvid krystalfarve. Perlerne i denne sten er ledsagende med opfattelse, kreativitet og ædel formue. Det fremmer pleje og tiltrækker følelser som kærlighed, sympati og medfølelse. Passionsstenen er også meget begavet til ægtepar for at tilføje krydderi i deres seksuelle liv.

6. Granat ædelsten perler:

Granat ædelsten perler

Granat er de populære halvædelsten ædelstensperler, der kommer i brunlig og varm rød farve. De repræsenterer kærlighed, loyalitet og passion. Som en helbredende sten bruges de også til rensning af blod og øger fantasikraften. Brug dem til at fremme lidenskab inden for smykker og se den magi, den gør.

7. Tiger Eye perleperler:

Tiger Eye ædelsten perler

Tiger Eye perler er naturlige ædelsten perler, der beskytter mod negative vibes. De hjælper med at opretholde følelsesmæssig balance, tillid og uddannelse. Det er også slidt for at øge evnen til at tage korrekte beslutninger.

8. Turmalin ædelsten perler:

Turmalin ædelsten perler

Disse dejlige perler hjælper med at styrke sind og krop. De hjælper med at berolige nerverne, berolige sorgen, hjælpe med at balancere og selvtillid. Det bevarer ro i sindet for at øge evnen til at forstå situationer og tage beslutninger.

9. Aquamarine ædelsten perler:

Akvamarin ædelstenperler

Disse stenperler har stor kontrol over brugerens sind og hjælper ham med klarhed, selvudfoldelse og ro. Perlerne giver ro i sindet ved at frigive stress og spændinger; bruges derfor til meditation. Farven på perlerne har forbundet perlerne med havets gudinde.

Fremover har forskellige ædelstensperler deres egne fordele for menneskekroppen sammen med forskellige helbredende egenskaber. Perlerne, der giver evig fred, bruges meget til at lave bønmalas til meditation og gives også til folk, der hurtigt bliver vrede for at holde dem rolige. Vælg de bedste ædelstene i form af perler til dig selv, og få de fineste smykker designet til at forbedre dine livsprincipper.