Top 9 fordele og betydninger ved opal ædelstene

Opal er et ord, der stammer fra et sanskritord Pupal og er Australiens naturlige ædelsten. Det er en slags Silica Mineral med har ikke en ordentlig struktur, men har alle egenskaberne. Det er kendt for sine fordele ved kærlighed og luksuriøst. Det er en sten af ​​skønhed, rigdom, ynde og charme. En særlig egenskab for opalsten er, at de spreder lys, når de udsættes for noget lys.

Normalt har opal ædelsten det mælkeagtige eller klare udseende, men kan variere i forskellige farver som gul, rød, sort, brun, violet osv. Smykker af opal ædelsten bæres for det meste som en ring, armbånd og vedhæng. Opalsten viste sig at være mest nyttig for personer, der er inden for modellering, billedkunst, modeindustri og glamourindustri. Personer, hvis job er relateret til kreativitet og fantasi, så er opal ædelstene ideelle til dem.

Forskellige typer af opal ædelstene:

Her er en liste over 9 bedste opal ædelstene og dets fordele.

1. Naturlige hvide opal ædelstene:

Naturlige hvide opal ædelstene

Denne indtrængende sten har en enorm historie, der viser, at naturlig opal har været brugt i lang tid og ofte var afhængig af mennesker for dets åndelige, venlige og kosmiske egenskaber. Det tilføjer passion og kærlighed til parlivet. De fleste mennesker foretrækker ikke natursten, fordi de tror, ​​at denne sten bringer uheld i deres liv, men viser sig at være gavnligt for folk, der er i mejeri- og gæstfrihedsindustrien.

2. Sorte opal ædelstene:

Sorte opal ædelstene

Det er den mest populære og meget beundrede ædelsten, da det øger seksuel tiltrækningskraft og giver højere astrologiske oplevelser. Det har egenskaben at vise levende og intense farver. Kroppen af ​​sort opal sten spænder fra mørkegrå til sort.

3. Fire Opal ædelstene:

Fire Opal ædelstene

Fire opal er en af ​​de mest dygtige opalsten, der henvises til dens spiritualistiske egenskaber samt livlige nuancer. Det er varm glans og brændende look appellerer til alle stenelskere, der bare ikke kan negligere den lysende orange nuance af ildopalerne. Det forvandler en persons karakter.

4. Chokolade Opal Ædelsten:

Chokolade Opal ædelsten

Chokolade Opal har en brun farve, og på grund af dette er det en unik ædelsten. Det findes og udvikles inden for lag af vulkansk aske og bindes i en gruppe af knuden. Det er dybest set gennemskinneligt til uigennemsigtigt. De har en brandlignende egenskaber, men derefter behandles de ved meget minimale temperaturniveauer.

5. Fordele ved syntetisk opal ædelsten:

Fordele ved syntetisk opal ædelsten

Syntetiske opaler eller lab-made opaler ”er lavet af mennesker. Et par syntetiske stoffer ligner især ægte opal. Under alle omstændigheder genkendes de fleste ubesværet af et branddesign, der ligner slanke folierester indsat i et skinnende netværk eller striber og pletter af ild med en geometrisk form.

6. Harlequin Gemstone Opal:

Harlequin Gemstone Opal

Harlekin opal er stenen, der viser farvemærker i form af en diamant eller et rektangel.

7. Fordele ved Precious Opal Edelsten:

Fordele ved Precious Opal Edelsten

Det blinker glødende nuancer, når det ses fra forskellige punkter. såsom fantastisk gul, orange, grøn, blå, rød eller lilla. Fortryllelsen af ​​dyrebar opal ædelsten er baseret på skyggeevne, forskelle, konsistens og kapacitet til at blive set fra enhver kant. Det betragtes som en ønskesten.

8. Fordele ved matrix opal ædelsten:

Matrix Opal Ædelsten Fordele

Grundlæggende bruges ordet matrix opal til ru eller færdige ædelstene. Det er en kombination af ædelsten med hoved- eller forælderstenen. Matrix opal øger oplevelsen, reducerer følelser og bringer trøst under frygt eller sorg.

9. Blå ædelsten Opal:

Blå ædelsten Opal

Blå farve opal viser ro og sindsro. Når brugeren vil bære opal ædelsten i blå farve, vil han/hun kunne forholde sig til naturen for fred og ro.

En opal er en af ​​de mest vidunderlige ædelstene, da den nogensinde blinker med en enkelt farve i spektret med en krævet intensitet og kvalitet. Ifølge astrologisk synspunkt giver opale ædelstene fordele for mennesker ved at øge deres styrke, lidenskab, skønhed og gøre deres liv lettere og gladere.