Top 9 naturlige ædelstene i forskellige designs

Ædelsten er de naturligt fundne sten i jorden, der udvindes og graves ud og formes til gode former og former for at få dem til at se attraktive ud og bruges som smykker og andre ting. At finde en ægte er en opgave, og derfor har vi bragt dig en liste over de 9 bedste natursten, der hjælper dig med at vælge det bedste blandt disse og købe det!

Smukke naturlige ædelstene med billeder:

Her har vi en liste over de bedste naturlige ædelstene, så du kan vælge det bedste, der passer dig.

1. Den naturlige safirsten:

Den naturlige safirsten

Den ekstremt smukke, mørkegrønne og lyse sten er en safirsten med det smukke udseende. Dette kan bruges til dine smykker og giver dig passende det attraktive look, du ønsker. En ægte ædelsten, der skal bruges til dit formål uden spændinger af bivirkninger, stenen er en perfekt mulighed for dig.

2. Calcit -ædelstenen:

Calcit -ædelstenen

En calcitsten er en forstærker og er kendt for at blive brugt til at rense energierne ved at stimulere brandelementet og lade det bevæge sig gennem kroppen. Forskellige farver har forskellige formål, og den grønne er kendt for at helbrede dig for stress og følelsesmæssig ubalance.

3. Tanzanitens ædelsten:

tanzanit ædelsten

Ædelsten er ikke altid overkommelig at købe, og derfor er substitutter altid en god mulighed. Tanzanit er en sådan sten, der skal bruges i stedet for den dyre safirsten. Det er lavet til at se lyst og dybt farvet ud efter behandling og giver dig den samme essens som en dyr sten til en lav pris.

4. De farverige ædelstene:

farverige ædelstene

Farver gør dig altid glad, og de farverige ædelsten ville gøre op med det. Du kan bruge den til visningsformål eller endda give den til dine nærmeste og kære. Så køb dem og brug dem, som du vil.

5. Krystal -ædelstenen:

krystal ædelsten

Krystal udseende ædelstene ville være lyksalighed at besidde. Let at bruge som et dekorativt stykke materiale eller endda i smykkerne, det kan købes og bruges.

6. Den etiopiske ædelsten:

Etiopisk ædelsten

Gamle sten er en dille af mange at besidde. Den etiopiske sten på billedet er en sådan enhed, der skal købes og føjes til din antikke samling, hvis du ønsker det. Ikke kun den gamle struktur og farve på stenen, men de dryssede farver på den giver den et tankevækkende udseende, og derfor skal den købes.

7. Den trykte ædelsten:

trykt ædelsten

Dette er en attraktiv ædelsten i den lysegrønne farve og de mørkegrønne tryk på overfladen. Stenen kan bruges som et udstillingsværk i dit hus, der skal vises eller endda på dit barns studiebord. Så køb det til dig selv.

8. The Pink Ruby Edelsten:

Den rosa rubin ædelsten

En pink rubin ædelsten kommer under den sekundære nuance af sorten af ​​de rubin ædelstene, der findes. Ædelstenen har fysiske egenskaber, der skal bruges til brud og bobler i hulrum, og det er derfor et must -køb for dig, når det gælder sundhed også.

9. Gig Gemstone smykker:

Gig Gemstone smykker

Ædelstenen er lavet ved opgravning af sten og jord. Det er lavet af den skønhed, der findes i sten og mineraler. Ædelstenen bruges til at lave en række halskæder, øreringe, armbånd og andre smykker. Du kan meget let bruge det til dine smykker og se godt ud med den attraktive ædelsten på.

Naturlige ædelstensringe findes sjældent, og det kan være en skat at have en af ​​dem. Listen fremhæver alle fakta, der kan hjælpe dig med at skelne mellem de naturlige og de kunstige. Så gå igennem dem og køb den, der fascinerer dig mest.