Top 9 stensmykkedesign

Ædelsten er mineralske krystaller, der kan skæres og formes til at lave smykker og andre pryd. Ædelsten er normalt hårde, men bløde mineraler bruges også i smykker på grund af deres æstetiske værdi. Mange sten er sjældne, hvilket gør stensmykker dyre. Mens de fleste sten findes i naturen, kan nogle også skabes kunstigt. I moderne tid er nogle af ædelstenene- diamant, rubin, safir, smaragd, kvarts, ametyst og turkis.

Smukke stensmykkedesign:

Her er de top 9 stensmykkedesign som følger.

1. American Diamond Stone smykkesæt:

American Diamond Stone smykkesæt

Diamanter er de mest ædle sten. De er de sjældneste og de smukkeste. De kaldes med rette ‘en kvindes bedste ven’. Dette sæt er et diamantbaseret stykke med halvædelsten. Den kan bæres af bruden på hendes bryllupsdag. Det indviklede design giver det et majestætisk udseende og vil helt sikkert stjæle alles opmærksomhed. Det er et af de bedste stensmykkedesign.

2. Stensmykkerarmbånd:

Armbånd i sten

Dette elegante armbånd er lavet af runde sten. Det giver et koraludseende, og farven på smykkestenene er beroligende for øjnene. Den glatte tekstur gør den behagelig at have på, og den store sten i midten har en ru, men flot tekstur. Dette armbånd kan bæres på alt. Det giver et simpelt sommerlook til hænderne. Det er en smykker i sten i god farve.

3. sten smykker pop halskæde:

Sten smykker pop halskæde

Dette elegante halsstykke er lavet af glatte lilla agatovaler, fastgjort til en gylden kæde. De store sten har et højt udseende og vil derfor se godt ud på enkle kjoler. Dette design findes hos de fleste stenjuveler i disse dage. Dette er et fint eksempel på farve sten smykker.

4. Ametyst sten smykker øreringe:

Ametyst sten smykker øreringe

Ametyst er en af ​​de mest værdsatte sten, der tilhører kvartsfamilien. Det er værdsat for sin lilla nuance, som har forskellige toner. Dette unikke par øreringe har pæreformede ametyststen, der dingler fra firkantede sten. Den er smuk og kan bruges til fester.

5. Smaragd sten smykker halskæde:

Smaragdsten smykker halskæde

Smaragd er en af ​​de mest dyrebare ædelstene. Det er kendt for sin fine grønne farve. Denne smukke halskæde har en linje af smaragdsten hængt af en gylden kæde. Stenene har en attraktiv farve og ser enkle ud. Dette kan bæres af unge kvinder og vil se godt ud over traditionelle såvel som vestlige påklædninger.

6. Citrin sten smykker øreringe:

Citrin sten smykker øreringe

Citrin er en gul, gennemsigtig sort af kvarts. Disse citrin øreringe med perler er enestående. De er smukke og elegante. De kan bæres over traditionelle såvel som vestlige påklædninger. De er ikke for tunge eller for enkle, og derfor har de det perfekte look.

7. Turkis sten smykkeankel:

Turkis sten smykkelænke

Anklets er tilbage på mode. Denne guldkædede fodlænke med en turkis sten i midten får dig til at gå wow. Det er enkelt og klassisk og ser godt ud med en sommerkjole.

8. Smykkerering i rubin diamantsten:

Smykkerering i rubin diamantsten

Denne ring har et højt og fabelagtigt look. Den store rubin i midten har to diamanter på hver side. Det har et tungt udseende og kan kombineres med identiske øreringe. Dette er en af ​​de fineste smykkesten.

9. Quartz Stud Stone smykker øreringe:

Quartz Stud Stone smykker øreringe

Disse øreringe er enkle og søde. De hvide kvartsbolte ser elegante ud. De kan bæres med alt og kan findes hos de fleste stensmykker. Enkelheden af ​​disse får det til at se godt ud på den, der bærer dem. De kan bruges regelmæssigt.

Der er mange stensmykkedesign, der har vundet popularitet i den seneste tid. Smykker i farvesten kan findes hos de fleste stensmykker i disse dage.