9 gyönyörű és szerencsés ritka drágakő a legújabb tervekben

A drágakövek természetesen megtalálhatók, és néhányuk ritkán fordul elő a földön. Az alábbiakban a földön előforduló ritka drágakövek listáját mutatjuk be, néhányuk árával. Vásároljon bármelyiket a vágyainak megfelelően.

Fortune ritka drágakövek képekkel:

Nézze meg a legjobb 9 szerencsés ritka drágakő gyűrűnket a legújabb tervekben. Válasszon ezek közül a ritka drágakövek közül, igényei szerint.

1. A rózsaszín csillag drágakő:

A rózsaszín csillag drágakő

A drágakő ritkán előforduló kő egy csillag jelenléte miatt, ami azért van, mert ezek a kőzetek kis számban vannak kitermelve a világon. A rózsaszín az egyik leggyakoribb, és ilyen kő vásárlásakor ne feledje, hogy ne csak a súly, hanem a test színe, láthatósága és intenzitása is aggódjon.

2. A Tanzanit kék drágakő:

A Tanzanit kék drágakő

Ez egy nagyra becsült drágakő, amely a Kilimandzsáró lábánál található Észak -Tanzániában. Elérhetősége korlátozott, és valószínűleg 20-30 éven belül kitermelik. Ez az oka annak, hogy a kő annyira kívánatos, és ez a szín is nagyon világos és vonzó.

3. A Taaffeite drágakő:

A Taaffeite drágakő

A Taaffeite -t ​​Richard Taaffe gemológusról nevezték el, aki felfedezte a kő kivágott és csiszolt példányát. Csak néhány maroknyi drágakövet találtak, ami valódi gyűjtői drágakővé teszi őket. Számos színben kaphatók, színtelentől levenduláig, és általában Srilankában és Tanzániában találhatók. Ez az egyik legritkább és legértékesebb drágakő a világon.

4. A fekete opál drágakő:

A fekete opál drágakő

A legritkább opálfajta a fekete opál, amelyet Ausztráliában, a villámháton, Új -Dél -Walesben találnak. A kő ragyogó színjáték, tűz.

5. A benitoit drágakő:

A benitoit drágakő

Ez a kaliforniai San Benito folyó közelében található, a Benitoite kék -lila drágakő. Ragyogó kréta kék színt ad ki az UV fények alatt. Ez Kalifornia hivatalos gyöngyszeme, és ékszerekben értékesítik, de korlátozott méretben kapható.

6. A Bixbite drágakő:

A Bixbite drágakő

A kő skarlátvörös smaragdként is ismert, és általában Utah -ban és Új -Mexikóban található, és a kő egyetlen kereskedelmi bányája Utah wahwah -hegységében található. Nagyon drága és ritkán talált drágakő, ezt 1000 -szer értékesebbnek értékelték, mint az aranyat. Még a vágott köveket is 10 000 dollár áron értékesítik.

7. Az alexandrit drágakő:

Az alexandrit drágakő

A drágakő az orosz Alexander 2 csillagról kapta a nevét, ezt az orosz uralmi hegyekben található lelőhelyekről bányásszák. Ez egy színváltó drágakő, melynek színei vörösről zöldre váltanak. Egyes országokban a piacon van, de még mindig az egyik legritkább kő.

8. A jadeit drágakő:

A jadeit drágakő

Ez a drágakő mély, áttetsző zöld színű, és értékes és ritkán található drágakő Mianmar egyes részein. A császári jadeiteket millió áron adták el a sok aukción.

9. A Musgravite drágakő:

A musgravit drágakő

A kő színe zöldesszürktől lilaig változik. Ausztráliában fedezték fel, és még mindig ugyanazon kontinens egyes részein találhatók, így ritkán található kő a világon, és ára körülbelül 3500 dollár karátonként.

A lista célja, hogy tudatosítsa a világ ritka drágakőgyűrűit, és biztosan lehetővé teszi, hogy megvásárolja ezeket, hogy otthonát régiségekkel díszítse, ha azok megfizethető listájára kerülnek!