9 gyönyörű laza drágakő a legújabb tervekben

Az embert mindig lenyűgözi a drágakövek. A drágakövek lazán kaphatók, így tetszés szerint használhatja. A drágakövek értékesek és féldrágakövek. Az értékes drágakövek nagyon drágák és ritkák. Míg viszont a laza féldrágakő megfizethető az egyszerű ember számára, és könnyen elérhető. Ezeket a drágaköveket úgy is tarthatja, ahogy van, és akár ékszerként is használhatja, például gyűrűt vagy nyakláncot.

Vonzó, laza drágakövek gyűrűi képekkel:

Ezek a természetes laza drágakövek mindig békével és boldogsággal áldják meg az embert. Ezek a drágakövek rendkívül előnyösek és természetesen megtalálhatók a Föld ölében.

1. Laza rubin drágakő:

Laza rubin drágakő

Ezt a laza drágakövet Ruby néven ismerik. A drágakövek királyának tekintik. Ez a ritka drágakő pompás színű és a legjobb választás az ékszerekhez. Finomabb tulajdonságokkal és kiváló keménységgel rendelkezik. Ez a drágakő kemény és tartós.

2. Laza zafír drágakő:

Laza zafír drágakő

Ez a legjobb laza drágakő gyűrűhöz. A zafír kék, sárga, zöld és rózsaszín színben kapható. Ez a legkívánatosabb drágakő, és értéke a méretétől függ. Nagy készségek és tapasztalat szükséges ennek a drágakőnek a kivágásához. Minden nap viselhető.

3. Laza alexandrit drágakő:

Laza alexandrit drágakő

Ez a drágakő elsősorban Oroszországban található. Ez a természetes laza drágakő nagyon vonzó a színminősége miatt. Ezeknek a drágaköveknek meglepő minősége van, hogy megváltoztatják színüket a változó fények alatt. Gyertyafényben piros, elektromos fényben lila színű lesz. Ez a legritkább drágakő.

4. Laza ametiszt drágakő:

Laza ametiszt drágakő

Ez a laza drágakő különböző színekben kapható, például lila, mélyvöröses lila és kékes ibolya. A mély színű ametiszteket jobban értékelik. Úgy gondolják, hogy ez a drágakő szerencsét és szeretetet áraszt. Az Ametiszt nemes színe gazdag lila és ritka.

5. Laza opál drágakő:

Laza opál drágakő

Ez a laza természetes drágakő népszerű, és számos vonzó színben kapható. Az opálokat védeni kell a hőtől, és óvatosan kell kezelni őket. Ennek a kőnek a színminősége nagyon gazdag és gyönyörű. Ausztrália ennek az értékes kőnek az alapítója.

6. Laza Peridot drágakő:

Laza Peridot drágakő

Ez a laza drágakő csak egy színben, azaz zöldben kapható. A föld mélyén található. A Peridot szó jelentése „rengeteg”, így rengeteg örömet és szeretetet ad a tulajdonosának. Gyűrűkben és karkötőkben használható. Színe a fontos.

7. Laza Tanzanite drágakő:

Laza Tanzanite drágakő

Ennek a laza drágakőnek a neve Tanzanite a kelet -afrikai államról, Tanzániáról kapta a nevét. Csak ott található, és így drága lehet. Ez a rendkívüli drágakő nagyon kényes kezelni, és összetörhet a hő hatására.

8. Laza Topaz drágakő:

Laza Topáz Drágakő

Ez egy laza féldrágakő, amely általában sárga színű. Amikor hővel érintkezik, kék színűvé válik. A topáz kemény és tartós drágakőnek számít. A topáz színe megváltozik, ha a méreg közelében van. Ez könnyen meghibásodhat, ezért óvatosan kell kezelni.

9. Laza turmalin drágakő:

Laza turmalin drágakő

Ez a laza féldrágakő páratlan színválasztékkal rendelkezik. A különböző színű turmalinnak különböző nevei vannak. A vörös turmalint „rubellitnek”, a rózsaszínt „megdöbbentő rózsaszínnek”, két színes turmalint „kétszínűnek”, több mint kettőt „többszínűnek” nevezik..

A laza drágakövek nagyon értékesek, ha megértjük annak előnyeit. Tökéletes választás esetén áldásokat áraszthat rád. Ezekre a laza drágakövekre jelenleg nagy a kereslet. Az ékszerészek drágaköveket árulnak, eredetieknek. De nem könnyű igazi drágakövet szerezni. Alig lehet kapni egy igazit. Jelenleg ezeket a drágaköveket laboratóriumokban állítják elő vegyi keverékek segítségével. Bár őket is úgy kezelik, mint az igazit.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80