9 különböző típusú gránát drágakő képekkel

A gránát az egyik ősi színes drágakő, amely merevsége és kiváló virtuozitása miatt népszerű. Különböző árnyalatokban és méretekben választhatók, amelyek biztosan megőrjítenek a kiválasztás során. Mindegyikük közös kristályszerkezetet hordoz; kémiai összetételük azonban eltér egymástól. A gránát drágakövek 9 fő típusán kívül 9 különböző típus közül választhat, különböző specifikációkkal.

A legjobb gránát drágakövek és előnyei:

Íme néhány gránát drágakő, kikötéseikkel és más különlegességekkel együtt.

1. Almandit gránát drágakő:

Almandit gránát drágakő

Ez a vörös gránátkő a skarlát energiájának és szenvedélyének kombinációja. A kézzelfogható igazság kövének is nevezett szexuális potenciált, termékenységet, szerelmet stb. Szimbolizálja, és bármilyen fizikai és érzelmi probléma gyógyítására használják. Az almandita gránát a Vízöntő természetes születési köve.

2. Andradit gránát drágakő:

Andradit gránát drágakő

Ez a kő kalcium, vas és szilikát kombinációja. A követ a férfiak erejének, állóképességének és bátorságának stabilizálására használják. Az andradit különböző típusai közé tartozik a demantoid, a melanit és a topazolit. Kiválaszthatja a követ többféle színben, például sötét olíva, mély sárga és fényes fekete.

3. Divatos gránát drágakő:

Divatos gránát drágakő

Ez a ritkán megtalálható és értékes drágakő olyan árnyalatokban érkezik, mint a barnás, narancs, rózsaszín stb. Ez lehet a legjobb második házassági évforduló ajándék gránát születéskő gyűrűk formájában a januárban születettek számára. Bölcsességet, barátságot és tudatosságot szimbolizál.

4. Demantoid gránát drágakő:

Demantoid gránát drágakő

Ez a zöld gránátkő lágy, mint más gránátkövek, és értékes is. Az igények a hitet, az állóképességet és az igazságot szimbolizálják, ezért nagyon használják az eljegyzési gyűrűk készítéséhez. Hatalmukban áll megvédeni a gonosztól, fenntartani az egészséget és gyógyítani a betegségeket. A biztonságos utazás érdekében is szállítják őket.

5. Grossularite gránát drágakő:

Grossularite gránát drágakő

A Grossularite gránát, más néven grossular gránát, széles körben elérhető olyan árnyalatokban, mint a sötét sárga, narancssárga, skarlátvörös, piros, zöld és arany. Az afrikai jade, fahéjkő és tsavorite színekben hozzáférhető drágakő széles körben használatos gránátkő nyaklánc készítéséhez. A kő szellemiségünket és erőt ad, és ezért széles körben megajándékozott üzletembereknek.

6. Hessonite gránát drágakő:

Hessonit gránát drágakő

A hessonit gránát egy kő, amely tele van metafizikai energiákkal. A gránát a kreativitás és a szenvedély szimbóluma. Ez a legjobb gyógyító kő a nemi szervek, a belek, a hólyag és a lép problémáira is. A drágakövet ezért széles körben használják gránát születéskő nyaklánc készítéséhez, és leginkább a kreatív művészeknek ajándékozzák.

7. Mali gránát drágakő:

Mali gránát drágakő

Mali egy nagyszerű drágakő hibrid fajtákkal. Ezt a drágakövet széles körben használják olyan ékszerek tervezésében, mint a gyűrű, medálok, fülbevalók stb. A zöld gránátkő a durva és az andradit gránátkövek kombinációja. A drágakő szimbolizálja a szeretetet, a termékenységet, a spiritualitást stb.

8. Spessartine gránát drágakő:

Spessartine gránát drágakő

A Spessartine gránátot mandarin gránátnak is nevezik, mivel hordozza a színét. A kő számos pozitív hangulattal rendelkezik, és ezért a legjobb gyógyító kő az elme elemző részének. A gránát kőgyűrű belső nyugalmat kölcsönöz, és ezért a haraggal teli embereknek is ajánlott.

9. Uvarovite gránát drágakő:

Uvarovite gránát drágakő

Ez a ritka gyógyító kő a kalcium, a króm és a szilikát kombinációja. Az Uvarovite a születéskő és a nagy szerencseforrás azok számára, akik tavasszal születnek. A drágakő szimbolizálja az egyéniséget, a nyugalmat, a békét, az erőt és még sok mást.

A gránát drágakövek előnyeinek listája tartalmazza a vérkeringés szabályozását, gyógyítja a vérhiányt, méregteleníti a vért, erősíti a tüdőt, a lépet és a gerincet, csökkenti a depressziót vagy bármilyen mérgező hatást, növeli a hemoglobinszámot és még sok más.