9 népszerű rubin drágakő ékszer

A rubin rózsaszín -vérvörös színű drágakő. A vörös színt elsősorban a króm elem jelenléte okozza. A rubint az egyik drágakőnek tekintik. A rubin minőségét a színe, vágása és tisztasága határozza meg. A világ legdrágább rubinja a Sunrise Ruby. A szerelem, a szenvedély, az életerő és az erő kövei.

A rubin drágakő előnyei is vannak. Ez útmutatást ad a döntéshozatalhoz, és segít megvalósítani álmait. Még gyógyító ereje is van, amely gyógyítja a testet, különösen a szívproblémákat. Így a rubin kövek sok előnnyel járnak.

Ékszerek Ruby drágakövekkel:

Különböző ékszerekben vannak, amelyek megérintik a bőrt, hogy előnyösek legyenek és természetesen szépek legyenek. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb rubin kőből készült ékszereket.

1. Maang Tikka Ruby Drágakővel:

Maang Tikka Ruby Drágakővel

Az olyan kedvező alkalmakkor, mint az esküvő, a menyasszony díszítheti ezt a rubin kövekből álló maang tikkát. Ez a maang tikka tökéletesen illik a piros színű ruhához, és gyönyörűvé teszi. Nem csak a menyasszony, hanem más nők is viselhetik ezt a rubin kőből készült maang tikkát hagyományos ruhán.

2. Drágakő gyűrűk férfiaknak és nőknek:

Drágakő gyűrűk férfiaknak és nőknek

A legkisebb és mindennapi viselhető kiegészítő a gyűrű. A rubin kőből származó előnyök teljes kihasználásához rubin kőkarikákkal kell rendelkezni, amikor érintik a bőrt. Az ezüst gyűrűbe burkolt kő -rubin csinos lesz az ábrán.

3. Rubin kő karperecek:

Rubin kő karperecek

A rubin kőből készült karperecek különböző mintázatúak. Nagyon stílusosnak tűnnek és ragyogóak, ha viselik. Bármely korosztály viselheti hagyományos öltözéken, hogy gyönyörű legyen.

4. Tervező Ruby Stone karkötők:

Tervező Ruby Stone karkötők

Ha valaki rubinkövet szeretne viselni naponta, akkor a karkötő jó választás. A karkötő lehet arany vagy ezüst, rubinnal. Ez lehet egy egész rubin kőből készült karkötő, amely gyöngyöknek tűnik. Nagyon élénknek tűnnek tiszta kristályaikkal.

5. Lánc rubin drágakövekkel:

Lánc rubin drágakövekkel

A rubin kő láncok könnyűek, és a mindennapi életben is viselhetők. A láncok lehetnek ezüst, arany vagy platina. A lánc szebb lesz, ha a rubint gyémántokkal is kiegészítik. Ragyognak, mint bármi, és varázst kölcsönöznek egy személyiségnek.

6. Rubin fülbevaló lányoknak:

Rubin fülbevaló lányoknak

A fülbevaló fokozza a nők szépségét. A drágakő rubin fülbevalóba téve gyönyörűnek tűnik. Összekeverhetők más drágakövekkel, hogy minden ruhán dolgozzanak, és akkor nincs szükség párosításra.

7. Függő Ruby Stone ékszerek ezüstben:

Függő Ruby Stone ékszerek ezüst színben

A Pendent minden figyelmet magára von, különösen, ha drágakő rubin. Egyetlen rubin kő, mint függő káprázatosnak tűnik, és lefedi az egész nyak szépségét.

8. Kézzel készített rubin kő nyaklánc:

Kézzel készített Rubin kő nyaklánc

A rubin kövek a nyakláncban nagyra értékelik. Különböző mintákban és mintákban kaphatók. Kundan és más kövek is hozzáadásra kerülnek, hogy szebb legyen. A nyakláncok egy, kettő vagy több húrosak, hogy nehéznek és stílusosnak tűnjenek.

9. Rubin drágakő orrcsap:

Rubin drágakő orrcsap

A rubinnal ellátott orrcsap teljesen más megjelenést kölcsönöz. Lehet virágos, hurok vagy más kivitelben, amely különböző arcokhoz illik, de a rubin minden archoz illik.

A természetes rubin értékes drágakő, amely szinte mindenkit vonz. Ez egy drágakő, amelyet gyakran a gazdagságnak és az eleganciának tulajdonítanak, és jó okkal. A legjobb minőségű rubin galamb vérvörös, és nagyon sima tapintású, finom és éles vágással és formával.

A rubint ékszerként lehet viselni. Beágyazható ezüstbe, aranyba és platinába. Az ékszerek lehetnek gyűrűk, fülbevalók stb., Amelyeket fel lehet díszíteni a test javára.