A legjobb 9 kőből készült ékszer

A drágakövek ásványi kristályok, amelyek vághatók és formázhatók ékszerek és egyéb díszek készítésére. A drágakövek általában kemények, de lágy ásványokat is használnak ékszerekben esztétikai értékük miatt. Sok kő ritka, ami drágává teszi a kőből készült ékszereket. Bár a legtöbb kő megtalálható a természetben, néhány mesterségesen is létrehozható. A modern időkben néhány drágakő- gyémánt, rubin, zafír, smaragd, kvarc, ametiszt és türkiz.

Gyönyörű kő ékszerek:

Íme a 9 legjobb kőékszer -dizájn az alábbiak szerint.

1. Amerikai gyémánt kő ékszer készlet:

Amerikai gyémánt kő ékszer készlet

A gyémántok a legdrágább kövek. Ők a legritkábbak és a legszebbek. Joggal nevezik őket „a nők legjobb barátjának”. Ez a készlet gyémánt alapú darab féldrágakövekkel. A menyasszony az esküvője napján viselheti. A bonyolult kialakítás fenséges megjelenést kölcsönöz neki, és biztosan el fogja vonni mindenki figyelmét. Ez az egyik legjobb kőből készült ékszer.

2. Kő ékszer karkötő:

Kő ékszer karkötő

Ez az elegáns karkötő kerek kövekből készült. Korallos megjelenést kölcsönöz, és az ékszerkő színe megnyugtatja a szemet. A sima textúra kényelmes viseletet tesz lehetővé, a közepén lévő nagy kő durva, de szép textúrájú. Ez a karkötő bármire viselhető. Egyszerű nyári megjelenést kölcsönöz a kezének. Ez egy jó színű kőből készült ékszer.

3. Kő ékszer pop nyaklánc:

Kő ékszerek Pop nyaklánc

Ez a klassz nyakdarab sima lila achát oválból készült, aranylánchoz rögzítve. A nagy kövek hangos megjelenésűek, így jól mutatnak az egyszerű ruhákon. Ez a design megtalálható a legtöbb kő ékszerész manapság. Ez egy szép példa a színes kőből készült ékszerekre.

4. Ametiszt kő ékszer fülbevaló:

Ametiszt kőből készült ékszer fülbevaló

Az ametiszt a kvarccsalád egyik legértékesebb köve. Nagyra értékelik a lila árnyalatát, amely különböző hangokkal rendelkezik. Ez az egyedi fülbevaló pár körte alakú ametiszt kövekkel csüng a négyzet alakú köveken. Gyönyörű, és bulikba is hordható.

5. Smaragd kő ékszer nyaklánc:

Smaragd kő ékszer nyaklánc

A smaragd az egyik legértékesebb drágakő. Finom zöld színéről ismert. Ez a gyönyörű nyaklánc smaragd kövekből áll, amelyeket aranylánc lóg. A kövek vonzó színűek és egyszerűek. Ezt fiatal nők viselhetik, és jól mutatnak a hagyományos és a nyugati öltözékhez képest.

6. Citrine Stone ékszer fülbevaló:

Citrine kő ékszer fülbevaló

A citrin sárga, átlátszó kvarcfajta. Ezek a citrin fülbevalók gyöngyökkel egyedülállóak. Gyönyörűek és elegánsak. A hagyományos és a nyugati öltözeten is viselhetők. Nem túl nehézek és nem túl egyszerűek, így tökéletes megjelenésűek.

7. Türkiz kő ékszer bokalánc:

Türkiz kő ékszer bokalánc

A bokalánc visszatért a divatba. Ez az aranyláncú bokalánc, közepén türkizkővel késztet. Egyszerű és ízléses, jól mutat nyári ruhával.

8. Ruby Diamond Stone ékszergyűrű:

Rubin gyémánt kőből készült ékszergyűrű

Ez a gyűrű hangos és mesés megjelenésű. A nagy rubin közepén két gyémánt van mindkét oldalon. Nehéz megjelenésű, és azonos fülbevalóval párosítható. Ez az egyik legszebb ékszerkő.

9. Kvarc ménes kő ékszer fülbevaló:

Kvarc ménes kő ékszer fülbevaló

Ezek a fülbevalók egyszerűek és aranyosak. A fehér kvarc szegecsek elegánsan néznek ki. Bármivel viselhetők, és megtalálhatók a legtöbb köves ékszerésznél. Ezek egyszerűsége miatt jól néz ki, aki viseli őket. Rendszeresen viselhetők.

Sok kőből készült ékszer létezik, amelyek népszerűségre tettek szert a közelmúltban. Színes kőből készült ékszerek manapság megtalálhatók a legtöbb köves ékszerésznél.