A legjobb 9 természetes drágakő különböző kivitelben

A drágakövek a földön található természetes kövek, amelyeket bányásznak, ásnak és formáznak jó formájúvá és formájúvá, hogy vonzónak tűnjenek, és ékszerként és egyéb tárgyakként használhatók. Az igazi megtalálása feladat, ezért összeállítottuk a 9 legjobb természetes drágakő listáját, amelyek segítenek kiválasztani a legjobbat ezek közül és megvásárolni!

Gyönyörű természetes drágakövek képekkel:

Itt találja a legjobb természetes drágakövek listáját, hogy kiválassza a legmegfelelőbbet.

1. A természetes zafír kő:

A természetes zafír kő

A rendkívül gyönyörű, sötétzöld és fényes kő egy zafírkő, gyönyörű megjelenéssel. Ezt fel lehet használni ékszereihez, és megadja azt a vonzó megjelenést, amelyre vágyik. Igazi drágakő, amelyet céljaira használnak mellékhatások nélkül, a kő tökéletes választás az Ön számára.

2. A kalcit drágakő:

A kalcit drágakő

A kalcit kő erősítő, és ismert, hogy arra használják, hogy megtisztítsa az energiákat a tűz elem stimulálása és a testen való mozgása révén. A különböző színeknek különböző céljaik vannak, és a zöldről ismert, hogy gyógyít a stressztől és az érzelmi egyensúlyhiánytól.

3. A tanzanit drágakő:

tanzanit drágakő

A drágaköveket nem mindig lehet megfizethető áron vásárolni, ezért a helyettesítők mindig jó választás. A tanzanit egy ilyen kő, amelyet a drága zafírkő helyett használnak. A kezelés után világos és mély színűnek tűnik, és ugyanazt a lényeget adja, mint egy drága kő alacsony áron.

4. A színes drágakövek:

színes drágakövek

A színek mindig boldoggá tesznek, a színes drágakövek pedig kárpótolnának. Használhatja megjelenítési célokra, vagy akár ajándékozhatja meg közeli és kedves ismerőseit. Tehát vedd meg és használd ahogy akarod.

5. A kristály drágakő:

kristály drágakő

A kristály kinézetű drágakövek örömmel töltenének el. Könnyen használható dekorációs anyagként vagy akár ékszerekben, megvásárolható és használható.

6. Az etióp drágakő:

Etióp drágakő

Az ősi kövek sokak őrületét birtokolják. A képen látható etióp kő egy ilyen entitás, amelyet meg kell vásárolni és fel kell venni az antik gyűjteményébe, ha szeretné. Nem csak a kő ősi szerkezete és színe, hanem a rá szórt színek is átgondolt megjelenést kölcsönöznek, ezért meg kell vásárolni.

7. A nyomtatott drágakő:

nyomtatott drágakő

Ez egy vonzó drágakő világoszöld színben és sötétzöld nyomatokkal a felületén. A kő bemutatóként használható a házban, hogy megjelenítse vagy akár a gyermek tanulóasztalán is. Tehát vedd meg magadnak.

8. A rózsaszín rubin drágakő:

A rózsaszín rubin drágakő

A rózsaszín rubin drágakő a rubin drágakövek sokféleségének másodlagos árnyalata alá tartozik. A drágakő fizikai tulajdonságokkal rendelkezik az üregek töréseihez és buborékokhoz, ezért elengedhetetlen az egészség megvásárlásához.

9. A Gig Gemstone ékszerek:

A Gig Gemstone ékszerek

A drágakő a sziklák és a föld ásatásából készül. A kőzetekben és ásványokban található szépségből készül. A drágakőből különféle nyakláncokat, fülbevalókat, karkötőket és egyéb ékszereket készítenek. Nagyon könnyen használhatja ékszereihez, és jól néz ki a vonzó drágakővel.

Természetes drágakő gyűrűket ritkán lehet találni, és egyikük birtoklása kincs lehet. A lista minden olyan tényt kiemel, amelyek segítenek megkülönböztetni a természetes és a mesterséges tényeket. Tehát nézze meg őket, és vásárolja meg azt, amelyik a legjobban elbűvöli.