A legjobb 15 szépségszokás lefekvés előtt

Az emberi testben a bőr a legérzékenyebb testrész, amely ki van téve a pornak, az UV sugaraknak, és nagymértékben károsítja a bőrt, ami fénytelenné varázsolja, láthatja a korai öregedést és a finom vonalak láthatók, ha megfelelő ápolást végeznek. nem veszik fel. Most megvédhetjük és élénkebbé tehetjük a bőrt, mint korábban, ha néhány szépségtippet gyakorolunk lefekvés előtt.

Mivel az éjszaka a nap legjobb része a bőr számára, mivel a bőr megfiatalodhat, és ismét sarkallhatja az egész nap során tapasztalt keménységet. Mint amikor alszunk, a szervezet növekedési hormont termel, és gyorsabban helyreállítja az összes sejtet és szövetet, mint a nappali. Tehát nem csak a jó alvás elegendő ahhoz, hogy visszahozza azt a dicsőséges megjelenést, amelyet követnie kell néhány szépségtipp és szokás követése érdekében, hogy évtizedekig fiatalabbnak tűnjön, és mindig frissen ébredjen, és gyönyörűnek tűnjön.

Szépségszokások lefekvés előtt

Szépségalvási tippek arcra és bőrre:

Nézzük tehát a legelső 15 különböző szépségápolási szokást, mielőtt lefeküdnénk, hogy egész nap gyönyörűek legyünk.

1. Mély arctisztítás lefekvés előtt:

Annak érdekében, hogy okosnak, elbűvölőnek és csinosnak tűnjünk, sminkeljük az arcunkat, mielőtt kimegyünk. De győződjön meg arról, hogy lefekvés előtt távolítsa el az egész sminket az arcról, hogy másnap frissen ébredhessen, és a pórusok tiszták legyenek, és éjszaka megfelelően lélegezhessenek. Minden kifogás nélkül mossa le az arcát mélytisztító arclemosóval vagy súrolóval, hogy minden szennyeződés, törmelék eltávolításra kerüljön, és egészséges, tiszta bőrt kapjon. Az arcot tisztító tejjel vagy nyers tejjel is tisztíthatja.

2. Vigyen fel festéket az arcra:

Az arc megtisztítása után kötelező tonik felhordása, mivel segít összehúzni a pórusokat és fenntartani a bőr ph -egyensúlyát, így frissnek és nyugodtnak látszol. Sokféle toner áll rendelkezésre, de használhat rózsavizet is, amely természetes és használat után hűthető.

3. Puha kezekhez használjon kézkrémet:

Mivel az ember keze egész nap dolgozik, ezért tartsa puhán, gondosan vigyázzon rájuk éjszaka. Lefekvés előtt mosson kezet meleg vízzel és enyhe szappannal, majd törölje szárazra egy tiszta törülközővel. Ezután vigyen fel kézkrémet vagy házi készítésű friss krémet, majd óvatosan dörzsölje a kezére és a tenyerére, majd tegye puha kesztyű alá, hogy reggel újra puha és sima keze legyen..

4. Használja a szem alatti krémet:

A szem alatti bőr nagyon érzékeny, és ez az a rész, amely tükrözi az öregedés jeleit. Tehát mindennapi szépségápolási rutinként lefekvés előtt vigye fel a szemkrém alá dúsított E -vitamint, hogy megőrizze szép és megdöbbentő fiatalos megjelenését.

5. Kapcsolja be a párásítót:

Ez egy másik jó és egyszerű módja a bőr helyreállításának és hidratálásának, ha éjszaka bekapcsolja a párásítót. Nedvességgel tölti fel a hálószoba levegőjét, elősegíti a bőr nedvességét, és előnyös azok számára, akik viszkető és repedezett bőrproblémákkal küzdenek. Ha a bőr hidratálódik egyik napról a másikra, akkor ha szeretné, kihagyhatja a nappali hidratálót is.

6. Használjon vazelint a lágy lábakhoz:

Mindannyian jól vigyázunk az arcra, és figyelmen kívül hagyjuk a lábakat munkaidőben, de különösen lefekvéskor különös figyelmet kell fordítani. A lábmosás után szárítsa meg és kenje be vazelinnel vagy lábkrémmel, és masszírozza két percig. Ezután viseljen könnyű pamut zoknit, és másnap reggel lágy lábakat kaphat, mint egy baba.

7. Alvás két selyempárnán:

Mindannyian egy párnával alszunk a fejünk alatt, de sok bőrspecialista szerint két párna használatát javasolják. Mint amikor alszik, a gravitáció segíti a vér áramlását és a folyadékok lerakódását a szem alatt és az arcon, és tiszta arcot ad. Próbáljon selyempárnát használni: a selyem állatokból készült, aminosavakat tartalmaz, amelyek fokozzák a bőr szépségét. Mivel a selyempárnák csökkentik a szőrszálak súrlódását és lehetővé teszik a bőr megtartását, természetes hidratáló, mivel a pamutpárna karcolásokat okozhat az arcbőrön. Ezért azonnal vegyen két selyempárnát, és csillogóbb megjelenést kölcsönöz szépségének.

8. Fogkefe fogászati ​​fogselyem nélkül:

Amint gondosan ápolja az arc és a test minden részét, ne hagyja szét szikrázó fogait, és miközben a fogak még jobb megjelenést kölcsönözhetnek mosolyának. Győződjön meg arról, hogy minden nap lefekvés előtt csak két percig mosson fogat, hogy érezze a friss leheletet, és ez a jó szokás távol tarthatja a baktériumokat és az üregeket a fogaitól. Tegye ezt naponta, és kapjon gyöngyházfehér fénylő fogakat.

9. Ügyeljen a kutikulákra:

A hosszú körmök javítják az ember megjelenését, ezért gondosan vigyázzon a kutikulákra. Lefekvés előtt vigyen fel kókuszolajat a kutikulákra, hogy egész éjszaka hidratált maradjon, és erősítse a körmöket is.

10. A haj kötése lefekvés előtt:

Szokjon meg egy szokást, vagy kövesse a szokásokat, hogy lefekvés előtt fonja be rendesen a haját, mivel alvás közben a haj károsodik. Amikor mélyen alszik, a szőrszálak állandó súrlódással és dörzsöléssel szembesülnek, így ha fonva van, akkor megmenekülhet tőle. Egy másik jó pont az lenne, hogy a terjedelmes és a haj hajlékonysága megmarad a következő napra.

11. Győződjön meg róla, hogy lefekvés előtt kezeli a pattanást:

Ha a bőr hajlamos a pattanásokra, amikor lefekvéskor a legjobb alkalom a kezelésükre, és megszabadulhat tőlük hegek és foltok nélkül. A levendulaolajat felviheti a pattanásokra, és egyik napról a másikra zsugoríthatja őket. A legjobb eredmény elérése érdekében használhatja a foltok csökkentését vagy a szérumokat egyik napról a másikra. Tehát fokozza a szépséget, miközben mélyen alszik.

12. Kezelje ajkait és szempilláját lefekvés előtt:

Mindannyian jól vigyázunk a bőrre, és tudtunk nélkül hagyjuk az ajkakat, a szempillákat és a szemöldököket, és nem figyelünk oda nagyon. De más testrészekhez hasonlóan nekünk is vigyáznunk kell rájuk. Ha vastag, fekete és hosszú szempillákat szeretne szemöldökével együtt, akkor gondoskodjon arról, hogy lefekvés előtt rendszeresen vigyen fel ricinusolajat rügy vagy pamut segítségével. Egy idő után vastagabb és teltebb szempillákat kaphatsz íjakkal. Annak érdekében, hogy szép ajkak legyenek, használjon ajakbalzsamot, amely egész éjszaka hidratálja az ajkakat.

13. Vigyen fel olajat a hajra:

Egy hölgy vagy egy személy szebbnek tűnhet, ha a haj vastag, sűrű és mentes a fejbőrtől. Ezért hagyja abba a szokást, hogy lefekvés előtt körkörös mozdulatokkal masszírozza langyos olajjal a haj gyökerét, hogy egészséges legyen. Hozzáadhat néhány csepp levendulaolajat, ami jó alvást eredményez, és még fényes szőrszálakat is kölcsönöz. hogy a zsebek csípése nélkül szebbnek tűnjön másoknál.

14. Nincs több sötét kör és puffadt szem:

Mivel most mindannyian stresszes életmódot folytatunk, és a legtöbb időt számítógép és okostelefon előtt töltjük, ezért lefekvés előtt különös figyelmet kell fordítanunk a szemünkre. Ahhoz, hogy megszabaduljon a duzzadt szemektől és a sötét karikától, mandulaolajat kell masszírozni a szeme körül ujjhegyeivel, hogy lassan eltűnjön az idő múlásával.

15. Aludjon jól, hogy új megdöbbentő napot kezdjen:

A szépség fokozásának egyik legfontosabb eleme az, hogy legalább nyolc órát alszik éjszaka. A jó alvás a legjobb orvosság a foltok és a sötét karikák eltávolítására az arcról minden küzdelem nélkül, és amikor alszik, akkor a szövetek és a sejtek helyreállnak és megfiatalodnak. Az alváshiány óriási hatást gyakorol az arcra, így aludjon jól, és szebbnek tűnjön, mint korábban.

Ha szépnek és megdöbbentőnek akar látszani, akkor kövesse ezeket a tippeket, hogy természetes szépsége legyen az arcán, és fénye boldogságot terjeszt az életében. Ezeket a tippeket nem szabad csak szépségápolási tippeknek tekinteni, ezeket szokásként kell beépíteni, és a rutin részét kell képezni annak érdekében, hogy vallásosan betartsák, segítve a bőr tónusának javítását, a foltok eltávolítását és a bőr mindennapi megfiatalítását. Tehát most kövesse ezeket a szokásokat, és ragyogó megjelenésű bőrt kapjon minden nap, és beszéljen a városról, és könnyen dicsérje meg gyönyörű bőrét.

Szépségtippek lefekvés előtt