8 legjobb éjszakai krém kombinált bőrre

Mi olyan különleges az éjszakai krémben, amit kérdeznek? Miért éjszakai krém, amikor nincs szükségünk a nap vagy a szennyezés elleni védelemre, akkor azt mondták. Ekkor elmondjuk, hogy bőrének a mindennapi nyüzsgés alatt alig jut ideje pihenni. Annak ellenére, hogy a krémek, amelyeket a ház elhagyása előtt alkalmaznak, megfelelő védelmet nyújtanak, valójában az éjszakára esik, amikor végre az ágyba ütközik, és a bőre ellazul. De a kombinált bőr miatt minden egyes bőrápoló termék nem alkalmas használatra. Ezért ebben a listában felsoroltunk minden kombinált bőrre alkalmas éjszakai krémet, hogy minden akadály nélkül élvezhesse az egészséges bőr előnyeit.

Népszerű éjszakai krémek kombinált bőrre Indiában:

Nézzük meg a top 8 éjszakai krémet kombinált bőrre.

1. 7 az 1-ben Olay Total Effects öregedésgátló éjszakai krém:

7 az 1-ben Olay Total Effects öregedésgátló éjszakai krém

Vásárolja meg ITT

A 7 az 1-ben összhatás hatékonyan csökkenti a bőr öregedésének 7 jeleit, és egy éjszaka alatt újjáéleszti a bőr arcszínét és textúráját. Ránctalanító hatással rendelkezik, növeli a bőr rugalmasságát, miközben helyreállítja és védi a kombinált bőrt a károsodás 7 jeleitől, beleértve a zsírosodást vagy a túlzott szárazságot.

2. Lakme Perfect Radiance intenzív fehérítő éjszakai javító krém:

Lakme perfect radiance intenzív fehérítő éjszakai javító krém

Vásárolja meg ITT

Növeli a bőrben a mikrocirkulációt, a Lakme tökéletes ragyogása enyhíti a bőrt az egyenetlenségektől, mivel kiegyenlíti a barnás foltokat és az apróbb hiányosságokat, hogy professzionális szaloncsiszolt megjelenést kapjon smink használata nélkül..

3. Az Oriflame Optimals Matte Touch éjszakai gél krém:

Az Oriflame optimals matt touch éjszakai gél krém

Ez a sláger az, ami ennek a krémnek a zselés alapja, ezüst nyírfa kivonattal keverve, amely jól gélesedik mind a zsíros, mind a száraz kombinált bőrre, és letisztult matt hatást hagy maga után. A zselés tapintás rugalmassá és puhává teszi a bőrt anélkül, hogy megfosztaná a bőrt a természetes olajoktól, amelyek túlzottan kiszárítják a bőrt.

4. O3+ A -vitamin éjszakai krém:

O3+ A -vitamin éjszakai krém

Most a felesleges barnulást és pattanásokat távol tarthatja ezzel a kizárólag A -vitamin éjszakai krémmel, amely minden bőrtípusra alkalmas, és feltölti az arc száraz részeit, miközben felszívja az olajzsebeket. Az exkluzív baktérium -beépítés pillanatok alatt véget vet a pattanásoknak és foltoknak.

5. Clinique Repairwear intenzív éjszakai krém:

Clinique Repairwear intenzív éjszakai krém

Szüntesse meg a napi stresszt és unalmasságot ezzel a Clinique legnépszerűbb javító éjszakai krémével, amely intenzíven dolgozik az elhalt és haldokló bőrön, miközben a feszesítő kollagén tonizálja a bőrt a strukturáltabb megjelenés érdekében. Illat- és alkoholmentes, így érzékeny bőrre is alkalmas.

6. Cir-Q-Life Ageless éjszakai krém:

Cir-Q-Life kortalan éjszakai krém

Az idő előtti éjszakai krém a korai öregedés és a bőr fakódása ellen harcolva ténylegesen a bőr belső rétegein dolgozik, belülről dolgozva egészséges és fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek, miközben védi a bőrt a felesleges faggyúzsebektől és a száraz kopott területektől. Kristálytiszta tartályba csomagolva érdemes minden nap kipróbálni.

7. Arbonne FC5 hidratáló éjszakai krém:

Arbonne FC5 hidratáló éjszakai krém

A többi éjszakai krémmel ellentétben az FC5 nem tömíti el az arc pórusait, ezért az arc megfelelően kap levegőt anélkül, hogy az olajzsebek felszabadítanák a felesleges faggyút. Különösen száraz és kombinált bőrre kifejlesztett krém kisimítja a sejteket, ezáltal gátolja a ragyogást és rugalmasságot.

8. Neutrogena Láthatóan feszes éjszakai krém:

Neutrogena Láthatóan szilárd éjszakai krém

Vásárolja meg ITT

A Neutrogena láthatóan szilárd éjszakai krémje akne elleni kezelést tartalmaz, amely gondoskodik az alapvető foltokról és kiütésekről, míg a krém egyik napról a másikra hat, hogy láthatóan puhábbá, fényesebbé és tisztábbá tegye bőrét a mindennapi használat során. Ennek a krémnek a legjobb része az alapvető bőrfeszesítés, amely mellé jár, és teljesen új architektúrát kölcsönöz az arcodnak.