15 egyszerű és legújabb papír Quilling fülbevaló

Általában a Fülbevaló olyan egyszerű szó, de sokat elárul rólad! A fülbevaló továbbra is értékes kiegészítője a női ékszereknek, és természetesen az Ön választása az ízlését tükrözi! A Quilling egy egyedülálló papírművészet, ahol színes papírszalagokat használnak különböző formájú fülbevalók, ajándékok, üdvözlőlapok, kézitáskák stb. Létrehozásához. Szinte bármilyen papírral elvégezhető minimális eszközökkel, ha ezeket az értékes ékszereket birtokolja, igazságot akar tenni velük, ha megfelelő módon viseli őket.

papír quilling fülbevaló

Mivel sokoldalúak, elegáns megjelenést kölcsönöz, és ízlésesen lett kialakítva otthonában.

Különböző típusú fülbevalók Quilling papírral:

Íme néhány klassz Quilling fülbevaló, valamint azok jelentése, amelyeket saját ötleteihez soroltak.

1. Páva papír Quilling fülbevaló:

papír-quilling-fülbevaló-tervez-páva-quilling-fülbevaló

A megfelelő fülbevaló viselése szó szerint segít abban, hogy megtudja, milyen típusú karaktere van. A fülbevaló formája és mérete határozza meg, hogyan lehet a legjobban viselni. Manapság a Quilling fülbevaló a legnépesebb, amelyet tinédzserek és gyerekek is viselhetnek. A fenti kialakítású, fülbevaló fülbevaló viselése hagyományos megjelenést kölcsönöz viselőinek. A páva kialakítású fülbevalókat széles körben gyártják tinilányoknak, kontrasztos színkombinációjuk miatt, amely elegáns megjelenést kölcsönöz.

2. Spirálmintás papír Quilling fülbevaló:

papír-quilling-fülbevaló-tervek-spirál-minta-quilling-fülbevaló

Az elsődleges ok ezeknek a papírszőrű fülbevalóknak az viselésére, hogy egyszerűen szerethetőek. Spirálmintás A fülbevaló fülbevaló lenyűgöző, arany színű csapokkal készül, amelyek gazdag és valósághű megjelenést kölcsönöznek. El lehet készíteni a fűzőlyukakkal és kézzel, apró mintákkal. A papír quilling fülbevalókat igazán gyorsan és egyszerűen lehet készíteni egyenletes alakú fülbevalókkal, mivel általában egyedi megjelenést kölcsönöz azoknak, akik viselték. A piacon különféle papír Quilling fülbevalók állnak rendelkezésre, amelyek csak a személyek élénk megjelenéséhez készülhetnek.

3. Quilled Jhumka fülbevaló lányoknak:

papír-quilling-fülbevaló-tervek-quilled-jamkha-fülbevaló

A Quilling Jhumka fülbevaló úgy készült, hogy hagyományos és csábító megjelenést biztosítson mind a tizenévesek, mind a gyerekek számára. Ebben a fülbevalóban a dizájn apró tónusú arany ütésekkel ötvözött, sötét narancssárga papírral, amelyek vonzó fülkiegészítővé váltak, ami tökéletes és varázslatos az együtteséhez.

4. Papír Quilling fülbevaló pillangó:

papír-quilling-fülbevaló-tervek-quilled-pillangó-fülbevaló

A tollszárnyas pillangó fülbevaló szárnyával és antennájával készült pillangó. A kézzel készített pillangópapír tekercsek fekete és kék kontrasztos színekkel készülnek, és végső soron egyszerű és stílusos megjelenést kölcsönöznek más mintákhoz képest. Ebben a fülbevalóban a quilling papírt használják a legújabb stílus elkészítéséhez; és a quilling fésű módszer papírral gyors módja annak, hogy egyenletes alakú hurkokat és mintákat készítsen a papír minden tekercsében.

5. Papír Quilling fülbevaló Rose:

papír-quilling-fülbevaló-tervek-rose-quilling-fülbevaló

A papír fülbevalókat a keskeny papírszalagok tekercsekbe gördítésének technikája alapján fogják formázni, majd dekoratív mintát képeznek. Különböző formatervezési formák állnak rendelkezésre, és alkalmi és funkcionális szezonra is alkalmasak. Nincs nőiesebb és csinosabb dizájn, mint ezek a rózsás Quilling fülbevalók, amelyek vonzó megjelenést kölcsönöznek a kopott embereknek.

6. Saláta design papír fülbevaló nőknek:

papír-quilling-fülbevaló-tervez-saláta-design-fülbevaló

A saláta formatervezésű fülbevaló tavaszi tekercses saláta formatervezéssel készült, amelynek tekercs színe sötétzöld, a legviccesebb lényekkel. A zöld és egy kis piros keveréke ezeken a fülbevaló fülbevalókon tele van ünnepi dicsőséggel. Bájos a téli divathoz és a partikhoz.

7. Szirmok Papír Quilling fülbevaló iskolás lányoknak:

papír-quilling-fülbevaló-tervek-szirmok-quilling-fülbevaló

A tinédzser lányok és nők számára különféle típusú papír fülbevalók állnak rendelkezésre. A szép szirmok új módon díszítik a füleket divatként. A kézzel készített kreatív szirmok, amelyek aranyos, lombos levelekkel készülnek, más hatást kölcsönöznek ennek a fülbevalónak. Ez a fülbevaló puha rózsaszínű papír tekercsből áll, és fekete színű pontozott mintákkal van körvonalazva.

8. Őrült pohár és csészealj fülbevaló kialakítása:

papír-quilling-fülbevaló-tervek-csésze-és-csészealj-fülbevaló-design

Ez a csésze és csészealj quilling fülbevaló a kreativitás következő szintje, mivel modern megjelenést kölcsönöz, és a csészék és csészealjak utánozzák a kézműves kínai vintage stílusát. Ez a kialakítás jobban megfelel az embereknek, mivel munka közben viselhető. Sötétzöld és kék kontrasztos színekkel festhető. A csésze és a csészealj színe zöld és kék színű, a csésze és a csészealj belsejében.

9. Quilling fülbevaló karácsonyra:

papír-quilling-fülbevaló-tervek-quilling-fülbevaló-karácsonyra

A zöld, barna és egy kis sárga szín keverése ezeken a fülbevaló fülbevalókon alkalmasabb lesz a szezonális időre, és a papír tekercset tekercselheti a percnyi Quilling fésű és csap segítségével, amelyet ezután tökéletes él kialakítással lehet kialakítani. szemet gyönyörködtető megjelenés. Ez alkalmas karácsonyi viseletre, ruháinak megfelelő kiegészítőivel együtt.

10. Quilling fülbevaló a karika kialakításában:

papír-quilling-fülbevaló-tervek-quilling-fülbevaló-in-karika-design

A karikás Quilling fülbevalót ovális alakúra tervezik, és apró tekercsekkel díszítik a karikákon. Ez a sötét fekete Quilling papírból készülhet, amely egyszerű és ringató megjelenést kölcsönöz. Ügyeljen arra, hogy ennek a fülbevalónak a viselése biztosan féltékennyé tegyen másokat.

11. Divatos Quilling fülbevaló Saree számára:

papír-quilling-fülbevaló-dizájn-divatos-quilling-fülbevaló

Ezek a Quilling fülbevalók a piros és fehér színű papír tekercsekből készültek, és kövekkel vannak kiemelve, amelyek divatos és csábító megjelenést kölcsönöznek a fülbevalónak. Ez a fajta fülbevaló minden alkalomra alkalmas, és összehasonlítva a többi mintával, egyedi pillantást vet a fülére. A fülbevaló külső rétege vörös színű tekercsekből áll, míg a belső réteget fehér színű csillogó kövek díszítik.

12. Szőlő Quilling fülbevaló minden alkalomra:

papír-quilling-fülbevaló-tervek-szőlő-quilling-fülbevaló

A szőlőbetétes fülbevaló zamatos fürtje mókásnak, de divatosnak tűnik, különösen, ha az öt színes papírtekerccsel tervezték. Öt színréteget használnak a csodálatos megjelenéshez. Ez a szőlő stílusú Quilling fülbevaló stílusos megjelenést kölcsönöz, mivel rendszeres és alkalmi használatra is alkalmas.

13. Cica stílusú Quilling fülbevaló gyermekek számára:

papír-quilling-fülbevaló-tervek-cica-stílusú-quilling-fülbevaló-tervek

Cica stílusú Quilling fülbevaló fehér színű tekercsből és egy kis fekete, sárga és piros színből készül, ami a legaranyosabb megjelenést kölcsönzi, és a fülbevaló kis cicaarca tökéletesen illik az iskolába járó gyerekekhez. Ez a fülbevaló különböző állati arccal tervezhető, és viselheti kedvencét.

14. Quilling fülbevaló gyerekeknek:

papír-quilling-fülbevaló-tervek-quilling-fülbevaló-gyerekeknek

Ez a Quilling fülbevaló a legmegfelelőbb gyerekeknek és tizenéveseknek, amelyek érdekes megjelenést kölcsönöznek az embereknek. Ennek a fülbevalónak az egyszerű megjelenése az egyetlen oka annak, hogy a legtöbb népnek tetszett. E virágos fülbevaló öt színű szirma kontrasztos színekben pompázik, amelyek feltűnő megjelenést kölcsönöznek.

15. Rózsaszín szívű papír fülbevaló:

papír-quilling-fülbevaló-tervek-rózsaszín-szívek-papír-quilled-fülbevaló

A rózsaszín szívű papírból készült fülbevaló a rózsaszín és piros színű papír tekercsekkel tölthető fel. Az apró hengerelt tekercseket papírozott papírokkal tervezték, amelyek szép megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. Többnyire ezt tizenévesek vásárolhatják meg, és jobb ajándék lehet szeretteinek vagy partnereinek.

A Quilled fülbevaló egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága az egyértelmű színe, amely vonzóbbá teszi mindennel. Bár ennek a papírból készült fülbevaló fülbevalójának beszerzése csábító lehet, ha a teljes évjáratot állandóan kiállítják. A pompás tollszárnyaknak többféle felhasználási területe van, és ezeket széles körben lehet használni, hogy bármilyen hangulatot vagy helyet megkülönböztető megjelenést kölcsönözzenek, és ezek a fülbevalók is olcsók a díjban. Ezért ezeket a fülbevalókat bármilyen alkalomra választhatja.