15 legújabb és gyönyörű drágakövekből készült ékszer képekkel

A drágakövek és drágakövek listájában több száz névjegyzék található. Legyen az drága vagy féldrágakő, a gyémántok, gyöngyök, kövek vagy az egyszerű gyöngyök, a ritkán előforduló kövek hegek lettek a föld felszínén. A dátum hónap szerinti tökéletes születési kő megtalálása, vagy az emberi viselkedés megoldására tökéletes drágakő megtalálása éles felmérés a kövek mögött és az emberekre gyakorolt ​​hatásukban. A drágakövek közül a rubint, a gyémántot, a smaragdot és a zafírt tartják a legdrágább kőnek a földön.

Drágakövek ékszertervek:

Ezek az drágakövek értékesek áttetsző és gazdag színfénye, mélysége és vágási, formázási és csiszolási módja miatt. Íme a legjobb 15 drágakövekből készült ékszer, különböző mintákban.

1. Opál függő:

Opál függő

A drágakő -opál felvillantja irizáló színeit, ha az ember különböző irányokból látja. Különféle színekben kapható, mint a sárga, narancszöld, kék, lila és piros, az értékes opál félelmetesen néz ki ékszerekben. Az opál színjátéka az, amit az emberek szeretnek benne.

2. Peridot drágakő medál készlet:

Peridot drágakő medál szett

A drágakő és a féldrágakő ősi drágaköve a peridot drágakő. A peridot drágakő olívazöld színe jól ismert az egyiptomi fáraókról és a sokféle olivin ásványról. A világoszöld peridot kövekből készült ékszerek csodálatosnak tűnnek.

3. Drága rubin nyaklánc:

Drága rubin nyaklánc

A drágakövek nevei között a rubin szinte a lista tetején áll. A ritkán talált valódi rubin gyémántok rózsaszíntől vérvörösig terjednek. A rubin gyémántból készült ékszerek értékesek és gazdagok. Az értékes rubinból készült nyaklánc büszkeség.

4. Mély zafír kristály kő nyaklánc:

Mély zafír kristály kő nyaklánc

A mélykék zafírkristályos gyémánt drágakő nagyon ritka, és az egyik legnépszerűbb kék drágakő. A ragyogó csillogó kék zafír csillogása olyan értékes és híres a gazdagság között. A gazdagok kincsének tekintett zafír sokáig megőrzi a glam főszereplését.

5. Prive Spinel gyémántgyűrű:

Prive Spinel gyémántgyűrű

A féldrágakő ékszerek listája a spinel drágakő nevét tartalmazza, amely ugyanolyan piros színű, mint a rubiné. A spinell drágakő kemény kő, és csillogó vörös fénye miatt széles körben használják ékszerekben.

6. Nyers tanzanit kőgyűrű:

Nyers tanzanit kőgyűrű

A tanzanit drágaköveket a drágakövek listájának egyik kőjeként tartják számon. A telített színek és tónusok széles skálájában látható. Kék árnyalatairól és keménységéről híres, nyers és polírozott formában használják a díszek készítéséhez.

7. Kék Topaz Stone Bangle:

Kék Topaz kő karperec

A topázkövek a zafír és a tanzanitok közül az egyik értékes kék kő. A világoskék topáz karkötője elbűvölőnek és gazdagnak tűnik gyönyörű formatervezésével. A kék topázok nagyon ritkán fordulnak elő a barna, sárga, arany, rózsaszín vagy lila helyett.

8. Sötét borostyán nyaklánc medál:

Sötét borostyán színű nyaklánc medál

A borostyánkövek valójában nem a drágakövek, hanem egyfajta formált féldrágakövekből készült ékszerek a megnyilvánulás elősegítésére. A megkövesedett gyantából készült sötét borostyánkövek segítenek egyensúlyban tartani az érzelmeket és eltávolítani a negativitást az elméből. Meleg kő, ​​és más színekben is kapható, például sárga, zöld, piros, kék és fekete.

9. Ametiszt kő függő:

Ametiszt kő medál

A féldrágakövek között az ametiszt nagyon ritkán található, de gyakori kövek, amelyek híres kövek a divatékszerek készítéséhez. A szín lila hangja királyi megjelenésű, és elragadó stílust kölcsönöz az öltözködésnek.

10. Akvamarin drágakő nyaklánc:

Akvamarin drágakő nyaklánc

A zöldtől a kékig terjedő színárnyalatú akvamarin kövek az egyik legértékesebb berill. A leghíresebb ásványok csoportosított akvamarin kövek a világ négy gyöngyszemének egyike. Az akvamarin kövekből készült ékszerek valóban hihetetlenek és kijelentő hatásúak.

11. Citrine Stone gyöngyös nyaklánc:

Citrin kő gyöngyös nyaklánc

A citrin kövek a földkéregben leggyakrabban előforduló kövek. A természetes citrin kő nagyon ritka és a világ féldrágakövei közé tartozik. A citrin élénk sárga és sötét sárga árnyalatai nem túl drágák, de úgy gondolták, hogy a kövekből készült ékszerek hihetetlennek tűnnek.

12. Turmalin és ezüst karkötő:

Turmalin és ezüst karkötő

A turmalin egy féldrágakő, amely nagyon hasonlít a gránitkövekre. A színek a bíborvöröstől a kékeszöld színű, réti zöld árnyalattól a fényes, élénk sárgás árnyalatig terjednek. A szín akár sötétből feketévé is válhat. A turmalin kövekből készült ékszerek nagyon merésznek és lenyűgözőnek tűnnek, amelyek csillogással csillognak.

13. Türkiz kő nyaklánc:

Türkiz kőből készült nyaklánc

A türkizkő egy átlátszatlan kő, amely kékről zöldre árnyékol. A ritkán talált kő értékes és a világ drágaköveinek egyik neve. Díszítő drágakőként értékelték, és színe miatt ezer éve egyedülállónak tekintik.

14. Morganit kő eljegyzési gyűrű:

Morganite kő eljegyzési gyűrű

A Morganite kövek a világ drágakövei, amelyek a nők és férfiak szépsége miatt a legjobban mutatnak az ékszerdíszeken. Gyógyító hatású, tisztítja a stresszt és a rossz összetevőket az emberi elmében és testben. A kő világos rózsaszín árnyalata gyengéden hat a szívre, és megvilágítja a szellemet.

15. Ezüst holdkő fülbevaló:

Ezüst holdkő fülbevaló

A drágakövek nevei között a holdkő a világ egyik legritkább köve. A kő drágasága attól függ, hogy kamaszkora mennyire átlátszó és kék. A méret és az alak is értékesebbé teszi a követ.

A féldrágakövek sok olyan kő nevét tartalmazzák, amelyek a földkéregből kerülnek ki, amelyek nemcsak ritkák, hanem hihetetlenül szépek a színekben, árnyalatokban és ragyogásban. Az afgán kövek, tanzanit kövek, borostyán, ametiszt, benitoit, berill, a holdkövek gyönyörű tónusokkal és árnyalatokkal rendelkeznek, amelyek gyönyörű díszeket hoznak létre. A morganit, a türkiz és a turmalin gyöngyök pompásan néznek ki, amikor gyöngyökkel együtt gyönyörű ékszereket készítenek. Ezek a gyönyörű féldrágakövek is ritkák és értékesek. Az ezekből a kövekből készült nyakláncok és karkötők gazdagsági hibái.