15 népszerű bross minták férfiaknak és nőknek

A brossokat korábban csak férfiak viselték kabátjuk díszítésére Angliában és Sherwani -n Indiában. Nem csak a férfiaknak, hanem a nőknek is szári -n, ruhában és tervezőn, a lehető legjobb bross -dizájnnal..

brossok-férfiaknak és nőknek

A nők számára a brossok kiegészítők lehetnek a zsemlék vagy a díszítő szári tűk díszítésére, vagy hogy elegánsabbá tegyék a tervezői ruházatot. Míg a férfiaknál a brossok egyedi megjelenést kölcsönöznek etnikai vagy alkalmi viseletének.

Különböző típusú brossok:

Vessünk egy pillantást a divatos brossok csodálatos terveire.

1. Sycamore Design hajbross:

bross-design-sycamore-design-bross

Ez az ezüst színű platán formatervezés szép megjelenést kölcsönöz a frizurának. Ez a fajta bross kialakítás széles körben elterjedt a kontyon, hogy egyszerűen vonzó megjelenést kölcsönözhessen. Nemcsak a frizurát díszítik, hanem egyedi hatást is adnak. Ez a fajta bross a gondoskodást, a szeretetet és a hitet szimbolizálja.

2. Crystals Eye Bross for Sarees:

bross-tervek-kristály-szem-bross-design

Ez a különleges bross tű egyedi megjelenésű. Kristályból, gyöngyből, üvegből és Swarovski kristályból készül. A szem közepén lévő kristályrózsaszín kő vonzó megjelenést kölcsönöz neki. Ez a bross elegánsnak tűnik, ha szári -n hordjuk. Ez is bross design férfiaknak. Ezt a mintát az ír megjelenés harmadik szeme ihlette.

3. Ezüst virág bross menyasszonyi:

bross-minták-ezüst-virágos-bross

Ez a gyönyörű gyöngyszőrű bross nagy választékban van az etnikai viseleten, amelyet gyöngyökkel díszítenek. Ez a hajbross gyöngyökből áll, amelyek virágmintát képeznek. Virágzik és csillog a nőkben rejtett nőiesség. Az ilyen típusú brossokat színes gyöngyökkel is elkészítheti öltözékének megfelelően. Alkalmas olyan ruhákhoz, mint a ruhák, parti ruhák stb.

4. Oroszlánfej bross férfiaknak:

bross-tervez-oroszlán-bross

Ezek a férfiaknak szóló brossok megmutatják szeretetüket az állatok iránt. Az ilyen brossokat a maharadzsák és a Raj wadik is hordozzák a királyság szimbólumaként. Az oroszlán az erőt, a hatalmat és az uralkodás képességét is szimbolizálja. Ezért az ilyen típusú brossok célja a férfias megjelenés bemutatása. Az ilyen bross fantasztikus megjelenést kölcsönöz ruhájának, ha galléron vagy oldalán viseli. Ez a darab bronzból is készülhet, arany bevonattal.

5. Vintage Butterfly Bross Design:

bross-tervez-pillangó-design-bross

A pillangó a kedvenc design brossok vagy egyéb kiegészítők kiválasztásakor. Ez az egyedülálló pillangótervezés, ha a bross a szabadságot és az új kezdetet szimbolizálja. Nagyon kopott a szári vagy designer ruhákon. A bross Coopertől készült, és kékzöld patinás tervezőt kapott. Az ilyen tervek az első választás azoknak a lányoknak, akik szeretik megvalósítani álmaikat, amelyek magasan repülnek.

6. Inges galléros brosslánc férfiaknak:

bross-tervez-gallér-bross-design

Ezt a férfi brossot széles körben használják ingek és pulóverek gallérján. Elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjének a bulikban. A két bross egy gyönyörű ezüst lánccal van összekötve, amely vonzónak tűnik. Ez a bross szimbolizálja a hatalmadat, hogy bármilyen ragyogó szembe tudj nézni.

7. Szikrázó gyémánt bross nőknek:

bross-tervez-szikrázó-gyémánt-bross

Semmi sem szebb, mint egy virágmintás bross. Ez a világoskék gyémánttal tűzdelt gyémánt bross nagyon szexi megjelenést kölcsönöz a tervező sarees -nek. A görbe szegély szép megjelenést kölcsönöz. Ez a bross különböző színekben kapható.

8. Menyasszonyi bross:

bross-designs-menyasszonyi-bross

Valami lenyűgözőt keres a menyasszonyi megjelenéshez! Itt van egy, ami szemet gyönyörködtető. Ez a pezsgő bross ródiumból és Swarovski kristályokból készült, amelyek csillogó megjelenést kölcsönöznek. Ez egy pillantást vet a menyasszonyra, aki készen áll a házasságra, virágos menyasszonyi ruhában.

9. Rózsaszín virág bross lányoknak:

bross-minták-rózsaszín-virág-bross

Ez a gyönyörű bross tű nagyon aranyosnak tűnik rövid ruhákon. A virágot díszítő rózsaszín hálóból, alatta kevés tollból és a belső és külső régiót díszítő gyöngyből készül. Az ilyen brossokat hajszál felhúzására is használják, ez királyi megjelenést kölcsönöz.

10. Szív alakú bross kialakítás:

bross-tervek-szív-bross-design

Ez a csodás bross kialakítás megmutatja szerelmét valaki különleges iránt. Ez egy rendkívül tehetséges elem. Ez a bross ródiumba és szép kristályokba öntött ötvözetből készült. Két szív egymásba van keretezve, és tüskét lőnek, amelyen belül szerelmi szögben néz ki.

11. Egyszerű rózsakötés férfiaknak és nőknek:

bross-designsimple-rose-brooss

Ezt a romantikus bross kisteherautót férfiak és nők is viselik. Ródiumba helyezett sárgarézből áll. A gyönyörű vörös rózsák félelmetes kövekből készülnek, és a zöld levelek kristályokkal vannak formázva, hogy élénk megjelenést biztosítsanak. Ez a bross megmutatja a szerelmedet, ezért ajándék is.

12. Gyöngyszív bross:

bross-tervez-gyöngy-szív-bross

Ez a kedves bross szív és gyöngy kombinációja. Ez a sárgaréz ródiummal bevont sárgarézből áll. Ez a vintage design mesés megjelenést kölcsönöz a designer viseletnek vagy az etnikai viseletnek. Rendkívül népszerű bulikban és esküvőkön. A különböző szívek gyöngyökkel vannak szúrva, hogy egyedi megjelenést biztosítsanak.

13. Íj bross kialakítása:

bross-tervek-íj-bross-design

Ez az aranyos megjelenésű bross rózsaarany bevonatú sárgarézből készült. Az íjat csillogó kristálykövek díszítik. Így a brossot a menyasszonyok is viszik keresztény esküvőkön. A Miss Beautiful koronáját is adják, mivel divatos és elbűvölő megjelenést kölcsönöz.

14. Aranyzöld bross:

bross-minták-arany-zöld-bross

Ezt a brossot a természet ihlette. Aranyból és zöld smaragdokkal bevont sárgarézből készül. Ez a bross tökéletes ajándék annak a fickónak, akinek hölgy szerelme májusban született. A férfiak is hordhatják templomba, esküvőre, partira stb.

15. Ír bross kialakítás:

bross-tervek-ír-bross-design

Ez a bross egy csodálatos dizájn, eredetileg ír. A híres burkolat ellopja bárki szívét. Ez a darab ezüstből készült. A smaragdzöld kövek használata egyedi megjelenést kölcsönöz. Ez egy csodálatos design, amely a szerelmet szimbolizálja. Az ívelt kialakítás bájos megjelenést kölcsönöz partiknak és esküvőknek.

A bross formatervezés különböző típusainak saját egyedi jelentése és vonzereje van. Függetlenül attól, hogy milyen dizájnt választ, mindig mesés hatást gyakorol a személyiségére. Különböző divatos minták, például virágok, szívek, pillangók, szőlőágak stb. Válasszon ki egy olyan dizájnt, amely a legelegánsabb módon határozza meg megjelenését..