30 egyszerű és legújabb papír Quilling ékszer

A Quilling viharba borította a mesterség világát! Nem csak rendkívül egyszerű, mint amilyennek látszik, de szinte bármilyen papírral is elvégezhető minimális eszközökkel, de olyan bonyolult és bonyolult lehet, mint amilyen finom. Valójában a Quilling nem áll meg a kártyáknál, kereteknél és borítékoknál, mivel a Quilled ékszerek nagyon szépek és színesek. A cikk végén valóban csodálatos gyűjteményeket kap!

Papír Quilling ékszerek

A papír quilling egy olyan művészet, amely olyasmit csinál, amely magában foglalja a hengerelt, formázott és összeragasztott papírcsíkokat, hogy új, stílusos, divatos és dekoratív mintákat hozzon létre, és a papír quilling nagyon egyszerű lesz minden más kézművességhez képest. Szerezd meg az egyszerű, de a legjobb papír -quilling ékszerterveket itt ebben a cikkben, amely nagyon egyszerű, könnyű és szórakoztató. Manapság sok ember szereti ezeket a formatervezéseket, és még a gyerekek is őrültek ezekhez a papírból készült ékszerekhez, amelyek nagyon olcsók és könnyen elérhetőek lesznek.

Quilling papír ékszertervek:

A koszorú minden készítményének foltos alakja lehet, amelyet ragasztva ragasztanak rá, így létrehozva azokat a darabokat, amelyek tükrözik és szezonálják az otthonát, ünnepét vagy területét. A papír quilling dekorációnak csak a fantáziája és az elhatározása szab határt, hogy létrehozzon valamit, ami a tiéd. Élvezze az eddig talált gyűjteményeket.

1. Papír Quilling nyaklánc tervezés lányoknak:

papír-quilling-ékszer-tervek-papír-quilling-nyaklánc

Az emberi társadalom történetében a Quilling továbbra is ősi művészet az ékszerek, például nyakláncok, gyűrűk, fülbevalók és mások létrehozásában. Quilling nyakláncot tervez vásárolni? Számos formatervezési mintát kaphat, mint a fent látható, ami nagyon vonzó lesz.

2. Egyszerű papír fülbevaló:

papír-quilling-ékszer-tervek-egyszerű-papír-quilled-fülbevaló

A fent látható fülbevaló lesz a leggyakoribb típus, amely sok embert vonz, és általában quilling papírból készül. A színkombináció a plusz ezen ékszeren, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a hozzá illő ruhával.

3. Papír Quilling hajcsipesz gyerekeknek:

papír-quilling-ékszer-tervek-papír-quilled-hajcsat

A quilling ékszerek sokféle stílust tartalmaznak, és az egyik ilyen a hajcsat, amelyet a gyerekek nagyon imádnak. Ha ezt a klipet viseli, mindenki csinos és aranyos lesz, és könnyen vonz másokat. A használt zöld színű minta kiemeli ezt a dizájnt, és a kis rózsa helyei ezeken lesznek további szépség.

4. Papírból készült vörös rózsa fülbevaló:

papír-quilling-ékszer-tervek-papír-quilled-piros-rózsa-fülbevaló

Az emberek általában mindig őrültek a vörös rózsa minták iránt, és amikor quilling fülbevalóról van szó, nagyon különlegesek lesznek ezeknek a mintáknak a kiválasztásában. Ennek a quillingnek a viselése modern ruhával nagyon alkalmas lesz.

5. Papír Quilling ujjgyűrűk:

papír-quilling-ékszer-tervek-papír-quilled-gyűrűk

A papírból készült gyűrűk életünk szerves részévé váltak. A főiskolától az irodába járáson át a különböző helyeken való találkozásokig szinte elengedhetetlenné vált, hogy divatosak legyünk ezzel a gyűrűvel. Ezen ékszereken keresztül divatot áraszthat a viselése során.

6. Könnyű, kézzel készített fehér quillált virágos szegecs:

papír-quilling-ékszer-tervek-könnyen kézzel készített-fehér-quilled-virágos-ménes

A papírból készült szegecsek különböző stílusban és mintával készülnek, és a fő különbség a csapok ruházathoz való rögzítésének módszereiben rejlik. A fehér színű fülbevalók mindig különleges helyet érdemelnek az emberek szívében, mivel ezek egyedi formatervezések teszik elegánsabbá az embereket.

7. Fekete és arany papír Quilling Jhumka fülbevaló:

papír-quilling-ékszer-tervek-elegáns-fekete-arany-színű-jhumka

Előfordulhat, hogy fekete és arany színű Jhumka -t talál, ha gyönyörű ékszereket keres, amelyek nagyszerűek a divatos lányok számára. Ezek a Jhumka bármilyen formában kaphatók, például kör vagy négyzet vagy háromszög, amelyek lefedik az egész fülcimpát.

8. Divatos papírból készült karkötők papírból:

papír-quilling-ékszer-tervek-trendi-papír-quilled-karkötő

A papírból készült karkötők nagy jelentőséggel bírnak a mai indiai kultúrában, mivel az indiai törzsek mesterségeinek tartották őket. Ezek a karkötők nemcsak a divatot képviselik, hanem divatos tárgyakká is válnak, ahogy az etnikai tárgyakat figyelembe vették.

9. Kék színű fülbevaló:

papír-quilling-ékszer-tervek-kék színű fülbevaló

A papírból készült fülbevaló különböző színekben érkezik, és a kék színű fülbevaló a legvonzóbb, különösen akkor, ha a hozzá illő ruhával viselik. Ha úgy tesz, mintha ezt megkapná, akkor számos mintát és mintát kaphat a vágyának megfelelően.

10. A gyönyörű party Violet Jhumka -t visel:

papír-quilling-ékszer-tervek-gyönyörű-party-visel-fekete-jhumka

Ha körülnéz a mai papír -quilling világban, azt tapasztalhatja, hogy most sok nő lép színre. Nem szokatlan, hogy felfedez egy nőt, aki parti Jhumka ruhát visel, amely továbbra is divatos kiegészítő.

11. Papír Quilling Rakhi gyerekeknek:

papír-quilling-ékszer-tervek-papír-quilling-rakhi

Papír quilling Rakhi meglehetősen divat, és ez lehet a legjobb ajándék a szerelem között a testvérek között. A különleges fesztiválnapon a Rakhi ajándékozása szimbolizálja a szeretett ember iránti szeretetét. Kiválaszthatja ezt a Rakhi ajándékot, amely számos szent szállal érkezik.

12. Félelmetes papírból készült karkötők:

papír-quilling-ékszer-tervek-félelmetes-papír-quilled-karkötők

Lehet, hogy több dollár áruházba tévedt, vagy etnikai ihletésű ékszereket látott, és azon tűnődött, mit jelentenek valójában ezek a karkötők! Ha megkapja ezeket a karkötőkből készült papírékszereket, a trend és a divat legközelebbi szimbóluma lesz. Ezek a karkötők könnyűek és legújabbak.

13. Piros színű papír Quilled medál:

papír-quilling-ékszer-tervek-piros-színes-papír-quilled-medál

A papírból készült ékszerek, különösen a vörös színű függők, nem olyan drágák, mint bármelyik szokatlan anyag, amely felhasználható néhányuk elkészítéséhez. Ez is elvégezhető megfelelő csapokkal és gyűrűkkel, amelyek megkönnyítik a munkáját.

14. Gyönyörű Quilled Paper Jhumkas:

papír-quilling-ékszer-tervek-gyönyörű-quilled-papír-jhumka

Az első dolog, amit meg kell tennie, amikor egy divatos papírtömlő Jhumka készletet választ, az információgyűjtés annak érdekében, hogy a legjobbat hozza ki a trendből. Bármilyen dizájnt választhat, amely tökéletes megjelenést kölcsönöz. Mielőtt hajlamos lenne beszerezni egyet, győződjön meg róla, hogy összehasonlítja és a legjobbat hozza ki.

15. Papírfűzött függőminták:

papír-quilling-ékszer-tervek-papír-quilled-medál-tervek

Szereti az esztétikus megjelenésű fényterveket? Akkor a Paper quilled medálok választása lesz a legjobb választás, amely látványosan díszít. Ezek nagyon sokoldalúak, könnyen alkalmazkodnak, és a legjobb megoldást jelenthetik a divat igényeihez.

16. Festett kerek pelyhes nyaklánc csapokkal:

papír-quilling-ékszer-tervek-festett-kerek-farkú-nyaklánc-csapokkal

Bár többféle kivitel áll rendelkezésre, a festett papírból készült quilling ékszerek mindig nagy csodálatra képesek. Ha egyedi dizájnt szeretne kapni, akkor ez a nyaklánc lesz a legjobb választás, ami szebbé és vonzóbbá teszi Önt.

17. Rózsaszín, zöld és fekete ezüstözött papír Quilling nyakék:

papír-quilling-ékszer-tervek-rózsaszín-zöld-és-fekete-ezüstözött-papír-quilling-nyaklánc

Lehet, hogy kíváncsi, de az igazi igazság az, hogy a megfelelően illeszkedő papírból készült ékszerek csodákra képesek az általános megjelenés és vonzerejének javításában, különösen a rózsaszín, zöld és fekete ezüstözött talpbetétes nyaklánc a hozzá illő fülbevalóval..

18. Mustár színű Quilling ékszer készlet:

mustár-szín-quilling-ékszer-készlet

A papírból készült quilling ékszerkészlet valóban egyedi és stílusos a hagyományos ékszerek között. Ennek a szettnek a viselése egyedülálló lesz, mivel megjelenésében és stílusában is különbözik a hagyományos mintáktól. Ha készen áll arra, hogy kipróbáljon egy újat, akkor azonnal használja ezt a kialakítást.

19. Fémes aranykártya nyakék gyöngyökkel és papírral:

papír-quilling-ékszer-tervek-fémes-arany-kártya-nyakék-gyöngyökkel-és-papír-quilled

A fémes aranykártya nyaklánc gyöngyökkel és papírdarabokkal a legnagyobb ajándékötlet lesz, mivel illeszkedik családja és barátai érdekeihez. Számos mintát kaphat, amelyek közül kiválaszthatja a legjobbat. Próbáljon javaslatokat kapni néhány ötlet áttekintésével.

20. Kézzel festett papír Quilled Durga nyaklánc:

papír-quilling-ékszer-tervek-kézzel festett-papír-quilled-durga-nyaklánc

Bár sokféle kivitel áll rendelkezésre, a hagyományos, nyaklánc és a papír ékszer Durga istennő képe meglehetősen vonzó lesz, és segít megmutatni, hogy hagyományos tudatos vagy.

21. Dupla színű papírból készült karkötők:

dupla színű-papír-quill-karperecek

Az összes ékszer közül a karperecek azok, amelyek finom szinten ki vannak téve a külvilágnak. A legjobb ötlet, ha papírból készült karkötőt kapsz, mivel ez mutatja a trendet, amely szomjazik a mai trendek és divat világa felé.

22. Barnásbarna színű nyaklánc és fülbevaló:

papír-quilling-ékszer-tervek-gesztenyebarna-színű-nyaklánc-és-fülbevaló

Papírból készült nyaklánc és fülbevaló készlet beszerzése mindenképpen jó ötlet lesz, különösen az esküvő idején. Ha ezt az ékszerkészletet az esküvők alkalmával viseli, egyedivé és stílusossá teszi, hogy a tömeg előtt álljon.

23. Papírból készült kék fülbevaló fehér kövekkel:

papír-quilling-ékszer-tervek-papír-quilled-kék-fülbevaló-fehér-kövekkel

Ha Ön egyfajta szeretné felfedezni a divatot, akkor a legjobb papír ötlet a fülbevaló fülbevaló lesz a legjobb ötlet, hogy túl kék fülbevaló fehér kövekkel. Ez a legjobb választás parti, hagyományos és etnikai viselethez. Megszerezheti a megfelelő nyakláncokat és medálokat.

24. Papír Quilling bokák nőknek:

papír-quilling-ékszerek-tervek-papír-quilling-bokák-nőknek

A nők több éve hordják a bokaláncot, mint azt az emberek feltételezik, és nem egyszerűen. A fekete szín és a zöld szín kombinációja a mai divatra utal, és a bokát viselő nők nőies megjelenést kapnak. Ez a papírzsebkendő megfizethető lesz elfogadható áron.

25. Papírból készült ujjgyűrűk:

papír-quilling-ékszer-tervek-papír-quilled-ujjgyűrűk

A papírból készült ujjgyűrűk többsége tervező típusú, és ezek viselése segít abban, hogy stilizált és divatos legyen, amikor meglátogatja munkahelyét vagy bármely más helyét. Ezek a gyűrűk teljesíteni fogják az elvárásait, és úgy tesznek, mintha befejezték az öltözékét.

26. Papírból készült ékszer készlet:

Papírból készült ékszer készlet

Az emberek általában mindig szeretik, ha egyedi és különböző típusú ékszereik vannak, mivel elegánsabbnak akarják mutatni őket, és amikor fülbevaló fülbevalóról van szó, nagyon különlegesek lesznek ezeknek a mintáknak a kiválasztásában. Ennek a quilling ékszerkészletnek a megvásárlása lesz a legjobb, mivel minden ruhatípussal viselhető.

27. Háromszínű pillangópapír Quilled Dollar:

Három színű pillangópapír quilling dollár

A három színben érkező papírból készült tollszárú dollár lesz a legvonzóbb, különösen akkor, ha a hozzá illő ruhával viselik. Ha úgy tesz, mintha ezt megkapná, akkor számos mintát és mintát kaphat a vágyának megfelelően.

28. Papírból készült esküvői gyűjtemények:

Papírból készült esküvői kollekciók

Szereti az esztétikus megjelenésű esküvői kollekció ékszerterveit? Akkor a Paper quilled esküvői díszlet választása lesz a legjobb választás, amely látványosan díszít. Ezek nagyon sokoldalúak, könnyen alkalmazkodnak, és a legjobb megoldást jelenthetik a divat igényeihez.

29. Színes papírból készült lábszár viselése:

Színes papír Lyllatos láb viselése

Egy megfelelő, színes papírból készült bokalánc szebbé teszi a nőket. A papírtömlő bokája viselése vonzóbbá teszi a viselő megjelenését. Az itt használt kék és piros színű gyöngyök további szépséget kölcsönöznek.

30. Virágmintás papír Quilling karkötő:

Virágmintás papír quilling karkötő

Ma az emberek többsége szeretni fogja a karkötőket, mivel szépséget kölcsönöz a kezüknek. Minden korosztály, különösen a tizenévesek szerettek viselni ezt a lila színű karkötőt, amely papírból készült. Rengeteg mintát találhat ebben a karkötőben, ha meglátogatja az online oldalt.

A quilling bármilyen piacon elérhető papírral vagy papírcsíkkal és szerszámmal elvégezhető. Papírból készült ékszerek tervezése; gyönyörű és kreatív, kézzel készített mintákat készíthet nemcsak Önnek, hanem másoknak is, ahol különleges személynek ajándékozhatja. A Quilling papír az ügyfelek piacán több mint 250 színben és méretben kapható. Különféle kategóriájú papírokat szerezhet be, például egyszínű quilling papírt, graduált quilling papírt, kettő egy quilling papírt, savmentes quilling papírt és egyéb különféle típusokat.

Ha meg szeretné tanulni, hogyan kell elkészíteni ezeket az ékszerterveket, könnyen megtanulhat, ha megnéz néhány oktatóanyagot az interneten, és ha szüksége van ingyenes mintákra, akkor a fenti cikk segít az ékszerek beszerzésében. A papír quilling használatával díszíthet képeket, üdvözlőlapokat, dobozokat, kereteket, és ez nem akadályozza meg Önt abban, hogy ezeket a Paper Quilling ékszerterveket készítse el, és a tervek a lehető legegyszerűbbek és összetettebbek lesznek. Az interneten keresztül ellenőrizheti az összes tervet, és elkészítheti barátai és rokonai számára azáltal, hogy különleges alkalmakkor különlegesnek érzik magukat.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80