9 gyönyörű karácsonyi ékszer

A karkötő olyan ékszer, amelyet nők viselnek a karjukban. Ezt a fajta ékszert már ősidők óta viselik a nők. Dél -Indiában Vanki néven is ismert. Az ilyen típusú ékszerek többi neve a fegyveres patti és a bajuband. Az emberek karikát vásárolnak Indiában esküvőre vagy ünnepi időszakra.

karfák

Karkötő kialakítások:

Az egyik legnépszerűbb karácsonyi ékszer a felkar karkötője. Káprázatos, és gyönyörű megjelenést kölcsönözhet. Nehéz kiválasztani a kedvenc karkötőt az ékszerüzletekben megtalálható különféle karosszéria kivitelek közül.

1. Hagyományos fegyverzet:

karkötő-tervek-hagyományos-karosszéria

A hagyományos karkötőt érdemes a nők tulajdonában tartani. A hagyományos karkötőn található nehéz kődíszítés növelheti a karosszéria szépségét. Ezeket a karkötőket érdemes legalább egyszer kipróbálni.

2. Nakshi Armlet:

armlet-designs-nakshi-armlet

A Nakshi Armlets nagyon kulturális és királyi, templomi ékszerekből készül. Gyönyörű aranyból készült faragványok vannak rajtuk. Ez a karkötő ékszer emlékezetessé teheti a nők esküvőit. A lakshmi istennő alakja további szépséget kölcsönöz a Nakshi karfáknak.

3. Gyémánt/drágakövek istennő Lakshmi Armlet:

karkötő-tervek-gyémánt-drágakövek-istennő-lakshmi-karosszéria

A gyémánt-drágakövek karfája már szépségében is egyedülálló. Ha hozzáadjuk a lakshmi istennő alakját és egy kőcseppet ehhez a karácsonyi ékszerhez, olyan, mint a hab a tortán. Ezek a karosszéria minták szentséget kölcsönöznek a megjelenésednek lakshmi istennő faragványaival.

4. Kuplung karos/Patti kar:

kuplung-karos kar-patti

Egy egyszerű tengelykapcsoló kar/kar, amely illeszkedik a női szári színéhez, jó választás a nők számára az esküvő előtti eseményeken. A tengelykapcsoló karok templomi típusú ékszerekben is megtalálhatók, faragványokkal. A tengelykapcsoló -karfalak faragása ősi módja annak, hogy karosszériáját megtervezzük. A tengelykapcsoló -karosszéria ékszereit kőcseppekkel adhatja hozzá a szári színéhez.

5. Menetes kar:

karkötő-tervek-cérna-kar

Az ilyen típusú karok szálakkal vannak ellátva, hogy a nők a kezükhöz kössék őket. Ez egy régi ékszerirányzat, amely újra létrejött. Ezek a karfák, mint a többi karfák, szépséget kölcsönöznek megjelenésének.

6. Láncstílusú Armlet/Bajuband:

armlet-designs-chain-style-armlet-bajuband

Ez a fajta karkötő helyettesíti a cérnaszálat, mivel a cérnák helyett aranyláncot használnak. Az arany karkötők nagyon fenségesek és jól néznek ki. Ez az egyik legszebb arany karkötő. Ezüst karokat is viselhet, amelyek aranyláncok helyett ezüst láncokkal rendelkeznek.

7. Páva Armlet Designs:

armlet-designs-páva-armlet-tervek

Ennek a típusú karnak a kialakítása hasonló a páva formájához. Ez a fajta felkaros karkötő az egyik legkedveltebb karfája egyediségének és szépségének köszönhetően.

8. Gyöngykar

karkötő-tervek-gyöngy-karosszéria

Ez a karkötő pompát kölcsönöz a menyasszony ékszereinek. Ha ékszerei gyöngyöket tartalmaznak, akkor a karjait is számos gyöngyből kell készíteni.

9. Karkötő stílusú karkötők:

karkötő-tervek-karperec-stílusú-karkötő-tervek

Ezek a karok stílusosságot kölcsönöznek a nők szépségének. Amint azt a képen láthatjuk, különböző karkötő stílusú karfákon különböző tervek találhatók. Az első karkötő stílusú karkötő levél alakú, míg a második karkötő stílusú páva páva kialakítású. A harmadik karkötő stílusú karkötő is gyönyörű és egyedi kialakítású. Az adott kép negyedik karperec karja ismét levéltervű. Ezek a káprázatos és gyönyörű karkötő minták minden nő számára kötelezőek.

Ahogy olvashatjuk, különféle típusú karkötők léteznek, a Nakshi karoktól, a gyémánt istennő lakshmi karoktól a gyöngykarokig. Ezek a karok könnyen ellophatják a nő szívét, mivel növelik a nő szépségét. A karok pompát adnak a menyasszony mehndi ruhájának. Választhat egy karkötőt az Ön igényei szerint, például ha egy nő cérnát szeretne egy karfába, akkor menjen a szál karfákhoz. És ha egy nő azt akarja, hogy istennőt társítsanak a karfájához, akkor választhat gyémánt drágaköveket istennő lakshmi karfát.

Képek Forrás: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.