9 Hagyományos Panchaloha ékszerterv

A Panchaloha ékszerek öt lohából (fémek) készülnek. Ez az öt fém: arany, ezüst, réz, vas és ólom. A múltban ismert volt, hogy a hindu Isten és az istennők bálványa öt fém ötvözetéből készült. Szentnek tartották, és ennek az öt fémnek a tisztasága és energiája erőteljes volt, mint a legfelsőbb Isten.

Később az is kiderült, hogy a panchalohából készült ékszerek magabiztossá, egészségessé és gazdagokká teszik az embereket. Azt mondták, hogy a naksatrák és a csillagjegyek a Holdra és a napra vonatkoztatva minden embernek változtak a csillagok helyzetétől és a földi fémekhez való vonzódásától függően. A tudósok azt is megfontolták, hogy ez hatással van az emberi életre. Így az emberek elkezdtek viselni ékszereket, például gyűrűket, medálokat, láncokat, karkötőket stb..

Panchalogam ékszertervek:

Fokozatosan a Panchaloha ékszerek művészete olyan imádnivalóvá vált, hogy az emberek még a választásukra is viselik. Íme 9 legjobb panchalohából készült ékszer.

1. Panchaloha nyaklánc kialakítása:

panchaloha ékszerek

Itt van egy gyönyörű nyaklánc panchalohából. A dizájn annyira hagyományos, rubinokkal tűzdelt ginni mintával és végül egy könnycsepp vörös gyöngyszemmel teszi szebbé. Viselheti a panchdhatu ékszereket anélkül, hogy félne eltévedni vagy ellopni, mert a panchdhatu ékszerek nem túl költségesek.

2. Panchdhatu Rudraksha Mala:

panchaloha-ékszerek-panchadhatu-rudraksh-mala

Itt egy panrakdhatu -val készült Rudraksha mala. Azt mondják, a rudraksha az Úr Shankar szent fájának szent magja. A magokat univerzális energiáját tekintve szentnek és erőteljesnek tekintik. Az emberek ékszerekbe faragott rudraksha magokat viselnek, ami miatt magabiztosnak és Isten közelében érzik magukat. Itt van egy gyönyörű malra rudraksha magból, panchalohával.

3. Panchaloha Polka Diamond Anklet:

panchaloha-ékszer-panchahola-polka-gyémánt-bokalánc

Hű, milyen gyönyörű design a bokapár! Nézze meg ezt a bokaláncot. Ez a kialakítás gyémántokkal szegélyezett és minden csengő alatt kis harangokat cseng. Panchalohában készül. Az indiai hölgyek bokát viselnek, hogy növeljék szépségüket.

4. Panchalohából készült Kada Bangle:  

panchaloha-ékszerek-kada-karperec-készült-panchaloh-ból

Itt van egy kada egyfajta karperec nagy vastagságban. Az ékszereket kedvelő férfiak különböző mintákat is viselnek. Itt van egy kada, ami nőknek készült, nakshikaammal. A szín különbözik, ha panchdhatu -val készítik.

5. Hosszú dangle menyasszonyi fülbevaló:

panchaloha-ékszer-hosszú-lógó-menyasszonyi fülbevaló

Itt láthatja a panchalohából készült fülbevalókat. Az emberek úgy döntenek, hogy panchaloha ékszereket viselnek, mivel könnyű színes gyémántokat szegezni a panchdhatuba, így tökéletesen illik az öltözékéhez.

6. Panchaloha gyémánt gyűrűk:

panchaloha-ékszerek-panchaloha-gyémánt-gyűrűk

Az emberek gyémántos gyűrűket viselnek a megfelelő típusú kővel. A kövek nagy hatással vannak az emberi életre. Azt mondják, hogy a köveknek saját erejük van az emberi elmében, amikor sugárzásukat tükrözik a csillagok horoszkóp irányával és minden. A panchdhatu -ban készült gyűrűk hatékonyabbá teszik a gyémántot.

7. Medál készlet Panchaloha -val:

panchaloha-ékszer-medál-készlet-panchalohával

Íme egy medálkészlet öt fémből. A dizájn annyira finom, hogy olyan, mint a tiszta arany. A lányok szívesen viselnének ilyen józan medál készletet.

8. Antik karkötők:

panchaloha-ékszerek-antik-karkötők

Itt egy gyönyörű mesterséges karkötő, a lányok nagyon szeretik. Nagyon szép karkötőt kaphat, mint az arany és ezüst dísztárgyak. A Panchaloha dísztárgyakat az aranynál egyedibb módon lehet megtervezni.

9. Egyedi kígyó gyűrű:

panchaloha-ékszer-egyedi-kígyó-gyűrű

Itt egy másik panchaloha gyűrű. Az emberek egyszerű gyűrűket viselnek gyémánt nélkül az ujjukon. Sima panchaloha gyűrűket nagyon gyakran viselnek az emberek. Azt mondják, hogy jó immunitást biztosít az egészségre. Itt egy egészen más kéreg van a kígyó kialakításában.

Ezek a kilenc tervezésű ékszerek panchalohából készültek. Azt mondják, hogy a panchaloha ékszerekben használt öt fém ötvözete másképpen reagál az emberi természetre. Ezekben a fémekben lévő komponensek erősen reagálnak, amikor az adott személy naksatrái a helyükön vannak.