9 legjobb antik templomi ékszer

A templomi ékszerek India kézműveseinek legősibb hagyományos művészete. A templomi ékszereket eredetileg az indiai kultúra Istenének és istennőinek készítették. Ezután a klasszikus táncosok elfogadták, hogy a dísztárgyakat táncviseletük részeként viseljék. A Bharatnatyum és a Kuchhipudi táncosai széles körben használták a hosszú templomi nyakláncokat és karpereceket stb..

antik templomi ékszerek

Lassan minden nő Indiában szerette viselni őket. És ma minden idegen ország is szereti, ha a templomi ékszereket magának szerezheti be.

Különböző típusú antik templom ékszerek:

Amikor a templomi ékszerek megvásárlásánál tartunk. Az antik templomi ékszerek a legjobbak az arany és az ezüst kincsei között. Itt van néhány gyönyörű és félelmetes egyedi tervezésű antik templomi ékszer a következő.

1. Antik templom ékszer nyaklánc:

antik-templom-ékszer-antik-templom-ékszer-nyaklánc

Ez egy ősi tervezésű templomi ékszer nyaklánc. A munka szépsége megmutatkozik a finom és precíz munkában. A nyaklánc az istennők szimbólumaival készült a középső medálban, és ugyanaz a nyaklánc többi tartozékával.

2. Antik templom ékszer nyitott csavaros karperecek:

antik-templom-ékszerek-antik-templom-ékszerek-nyitott-csavaros-karperecek

Ezek a templomi ékszerminták karperecei. Itt ginni -érmékkel készítették el a templom ékszereinek ősi formatervezését, és ez egy remek munka. A ginni érmék egyszerű kialakítása gazdag hatást kölcsönöz öltözködésének.

3. Antik medál a templomi ékszerekben:

antik-templom-ékszer-antik-medál-templomban-ékszer

Íme egy fantasztikus medál -készlet, amely gyönyörű aranyba van faragva, szöges rubinokkal és smaragdokkal. A medál antik dizájnja a legjobb példa a templomi ékszerekre. A medál aranyból készült, több gyémánt megjelenéssel.

4. Egy ősi munka a Tikka templomban:

antik-templom-ékszer-egy-ősi-mű-templomban-teeka

Itt látható egy menyasszonyi tikka, amely arany templomi ékszerekből készült. A tikkán készült munka aranyozott gyémánt rubinokkal és gyöngyökkel készült. Csodálatos műalkotás. A templomi ékszereket házasságkötésre használják; a menyasszony általában csak templomi ékszereket keres.

5. Templomi ékszer deréköv:

antik-templom-ékszer-a-templom-ékszer-deréköv

Van itt egy deréköv az ősi templomi ékszerek eredeti kialakításával. A mesteremberek fantasztikus munkája. A deréköv teljesen istenségi szimbólumokkal készült, hogy hagyományos megjelenést kölcsönözhessen. A dél -indiai nők többnyire összehasonlítóan viselik a derékövet, mint más nők. Esküvőik és klasszikus táncosaik templommintás deréköveket viselnek.

6. Hagyományos antik Jhumka Nakshivel:

antik-templom-ékszer-hagyományos-antik-jhumka-naksival

Itt vannak a jhumkák hagyományos nakshikaammal, amelyeket indiai kézművesek készítettek. A jhumkák kiváló példái a templom antik ékszereinek. A jhumkákat gyönyörűen kövezik rubin smaragdok és gyöngyök lógnak. Etnikai hatást kölcsönöznek öltözködésednek.

7. Bajuband Az antik templom ékszerei:

antik-templom-ékszer-baajuband-az-antik-templom-ékszer

A Bajuband egy karkötő típusú dísz, amelyet a kar felső részén viselnek. Ez egy bajuband gyönyörű munkája. Itt a bajuband gyönyörűen megtervezett és rubinokkal és smaragdokkal díszített az isteni kivitelben. Istennek és istennőknek bajubandokat kínáltak. Most még a nők is gyakran viselik őket.

8. Brossok az ősi templomi ékszerekben:

antik-templom-ékszerek-brossok-ősi-templom-ékszerekben

Itt van egy szári tű, amely templomi ékszertervezésben készült, és sok nő viselte a száriján. Ez a templom ékszereinek eredeti hagyományos tervezése. A brossok számos kivitelben és fémben kaphatók. Általában sarees rögzítésére használják.

9. Templomi ékszerek tervezett hajcsavarok:

antik-templom-ékszer-templom-ékszer-tervezett hajszegek

A hajtűk szintén a templomi ékszerek gyönyörű munkájával készülnek. A hagyományos ékszerek munkáját nagyon szeretik esküvői alkalmakkor. A klasszikus táncosok és az indiai menyasszonyok hajbrossokat használtak esküvőik alkalmával és táncain.

Tehát itt van egy csomó ékszer tervek, amelyek szépen faragott és díszített ősi antik templom ékszerek. Vannak nyakláncok, menyasszonyi szettek, tikka, karkötők, bajuband, hajtű és bross, stb. Sok más díszítés, amelyek a templom mintájával készültek, valamint aranyból, ezüstből és más fémekből is.