9 legjobb aranyozott ékszertervek férfiaknak és nőknek

A fém, például sárgaréz, acél vagy réz vékony aranyréteggel van bevonva, tisztasága meghaladja a 9 karátot. Ez a fajta ékszer definíció szerint aranyozott ékszer, és nem olyan drága. A dísztárgyak tervezése és mintázata megegyezik a valódiéval, és hasonlítanak is, mint az igazi ékszerek. Néha nehéz elemezni, hogy valódi dísztárgyakról vagy rold arany ékszerekről van szó.

rold arany ékszerek

Az aranyozott ékszerek nem olyan drágák, mint az eredetiek, és többször is birtokolhatod őket, mivel nem szúrnák túlságosan a zsebedet.

Rold arany ékszerek indiai mintái:

Itt a férfiakról és nőkről készült aranyozott ékszerekről beszélünk.

1. 14 karátos arany aranylánc férfiaknak:

14 karátos arany arany lánc férfiaknak

Feldolgozott aranyláncok vannak férfiak és nők számára, és különböző mintákban és kivitelben kaphatók. A tisztasági szintnek megfelelően és különböző formákban is kapható. Ez a lánc 8,9 mm hosszú és 14 karátos aranyból készült. Mivel a férfiak inkább a széles dizájnt részesítik előnyben, ez a lánc tökéletes választás lehet számukra, hogy hűvösnek és stílusosnak tűnjenek.

2. Rold arany nyaklánc szett nőknek:

Rold arany nyaklánc szett nőknek

Különböző típusú nyakláncokat kaphat aranyozott aranyból, és kiválaszthatja őket a célnak és az alkalomnak megfelelően. A kivitelezés az eredeti készlet kialakítását ábrázolja, és nehéz megérteni, hogy ez a dísz rold aranyból készült. A nyakláncot úgy tervezték, hogy okosnak és egyedinek tűnjön.

3. Fekete arany karkötők nőknek:

Fekete arany karkötők nőknek

A nők mindig különös figyelmet fordítanak az öltözékükre és a megjelenésükre, és mindig olyan dísztárgyakat viselnek, amelyek javítják megjelenésüket és megjelenésüket. A hajtogatott arany karkötők tökéletes választás lányoknak és nőknek, mivel egyedinek és stílusosnak tűnnek, és csillogóvá varázsolhatják, és divatosnak és stílusosnak tűnhet.

4. Rold arany karkötő férfiaknak:

Fekete arany karkötő férfiaknak

A karkötők olyan díszek, amelyek sokat mondanak rólad szó nélkül. A karkötő formatervezése és mintázata árulkodik személyiségedről és stílusodról, a férfiak pedig nagyon különösek. Ez a karkötő egyszerűnek tűnik, de egy kis eleganciával. Viselhető napi viseletként, de akár hűvös partikra is. A karkötő tisztasági szintje 10 karátos.

5. Rold arany karkötők lányoknak:

Rold arany karkötők lányoknak

Ez a karkötő acélból készült, három rétegben. A karkötő arany, bronz és ezüst bevonatú, így az egész karkötő egyedi és más megjelenést kölcsönöz. A lányok kollázsokban és társalgókban is viselhetik őket. Hűvösnek tűnik, és funky pólókkal és farmerrel kombinálható, így dögösnek és funkynak tűnsz.

6. Fekete arany fülbevaló:

Fekete arany fülbevaló

A fülbevaló az a dísz, amellyel minden nő nagyon különleges, mivel stílusát és személyiségét mutatja. Tehát a nők nagyon különösek a fülbevaló kialakításában és mintájában. Ez a fülbevaló aranyozott, és a rajta lévő kövek elegánsnak tűnnek, és minden korosztály számára jó választás lehet.

7. Kundan és Ruby Rold arany nyaklánc:

Kundan és Ruby Rold arany nyaklánc

A kundan és a rubin kombinációja az aranyozott ékszereken csodálatos lehet. Mivel a kundan fehér színű, a vörös és arany rubin sárga csillogást kölcsönöz. E három csodálatos kombinációja elképesztő dizájnt kölcsönöz a nyakláncnak, ezáltal javítva a nyakkivágás és a személyiség megjelenését is.

8. Fekete arany fehér gyűrűk:

Fekete arany fehér gyűrűk

Ez a gyűrű ezüst fémből készült, és a tetején fehér rold polírozás készült. A fehér arany fényezés csillogó és káprázatos szépséget kölcsönöz a gyűrűnek és a gyűrű viselőjének. Naponta is viselheti őket, anélkül, hogy félne a fényezéstől.

9. Hagyományos indiai stílusú páva rold arany Jhumka:

Hagyományos indiai stílusú páva arany arany Jhumka

Itt jönnek a hagyományos páva stílusú jhumkák, amelyek aranyozott aranyból készültek, gyöngy és vörös és zöld színű kő kombinációjában. Ezeket a jhumka stílusokat nagyon értékelik a fiatal lányok és a középkorú nők, és esküvőkön, valamint különleges alkalmakkor is viselhetők. Az ilyen típusú jhumkák jól mutatnak a hagyományos viselet mellett, és hagyományos megjelenést kölcsönöznek.

Ha divatosnak és stílusosnak szeretne tűnni azáltal, hogy ruháinak megfelelően új ékszereket visel, akkor az aranyszínű arany azonosító a megfelelő választás. Mivel nem olyan drágák, személye és stílusa szerint birtokolhatja a színeket és mintákat, és hűvösnek és egyedinek tűnhet másoktól. Különböző minták és kivitelek, valamint különböző fémek és kövek állnak rendelkezésre. Fogja meg tehát őket, és hozzon létre benyomást barátai és kollégái előtt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80