9 legjobb fehér arany ékszertervek férfiaknak és nőknek

A fehér arany ékszerek eltérnek a normál aranyékszerektől. A fehér arany egy ötvözet, fehér fémmel, mint például mangán, palládium vagy nikkel. A fehér arany ékszerek csinosak és egyediek. Az ilyen típusú ékszerek piaca az utóbbi időben virágzott.

Indiai fehér arany ékszerkészletek:

Itt vannak a legjobb fehér arany ékszertervek nőknek és férfiaknak képekkel együtt

1. Fehér arany fülbevaló minták menyasszonyi:

Fehér arany fülbevaló minták menyasszonyi

Ez az elegáns fülbevaló egyszerű és ízléses. Fehér aranyból készült, és gyémántos szegecses virágokkal rendelkezik. Egy gyöngy lóg minden fülbevalóból. Nagyon szépnek tűnik a fiatal nőkön. A legjobb az egészben az, hogy jól illik a hagyományos és a nyugati öltözékhez.

2. Fehér arany ékszerkészlet esküvőre:

Fehér arany ékszerkészlet esküvőre

Ez a csodálatos készlet a fehér arany tervezői ékszerek egyik legjobb példája. Ez egy igazán nehéz készlet, tökéletes alkalmakra, például esküvőkre. Teljesen gyémánttal szegélyezett és eső megjelenésű. A csinos nyaklánc azonos fülbevalóval teszi teljessé a menyasszonyi megjelenést. Elegáns, és az egyik egyedi fehér arany ékszerkészlet.

3. Fehér arany karkötő férfiaknak:

Fehér arany karkötő férfiaknak

A férfiak is szeretik a kiegészítőket. Ez a tömör fehér arany karkötő minden férfi figyelmét felkelti. Klassz és nagyon okosnak tűnik. Irodába is hordható, mivel nem túl nehéz. Ez az egyik legjobb fehér arany ékszer férfiaknak.

4. Gyönyörű fehér arany nyaklánc:

Gyönyörű fehér arany nyaklánc

Ez a fehér aranyból készült duett kör gyémánt nyaklánc kifinomult megjelenéssel rendelkezik. Könnyű és egyszerű, ezért rendszeresen viselhető. A fehér arany és a gyémánt gyűrű metszéspontja innovatívnak és vonzónak tűnik a szem számára.

5. Fehér arany jegygyűrű lányoknak:

Fehér arany jegygyűrű lányoknak

Ez a gyűrű elegáns és stílusos, és egyedülálló. Fehér arany, gyémántos szegecses levelekkel. A levelek elegánsan vannak elhelyezve, és a gyűrű nagyon szépnek tűnik az ujjakon. Ezt a gyűrűt fiatal és idős nők is viselhetik. Ez egy örökzöld fehér arany ékszer nőknek, és bárkinek jól fog kinézni.

6. Fehér arany szív medál nőknek:

Fehér arany szív medál nőknek

Ez a szív medál különbözik a hagyományos szív medáloktól. Kialakítása egyedülálló, hiszen a szív fele gyémánttal van szegezve, míg a másik fele fehér aranyból készült. Ez a gyönyörű fehér arany tervezői ékszer, amely rendszeresen viselhető, és bármire jól mutat.

7. Fehér arany medál gyémántokkal:

Fehér arany medál gyémántokkal

A medálok fényképek vagy más apró dolgok tárolására használhatók, például kulcs. Ez az ékszer fehér arany medál kilenc gyémánttal van szegezve, ami vonzóbb megjelenést kölcsönöz. Egyszerű, minden nap viselhető.

8. Ékszer fehér arany karkötő:

Ékszer fehér arany karperec

Ez a 18 karátos fehérarany karkötő gyémánttal tarkítva az egyik legegyszerűbb fehér arany ékszer. Ezt rendszeresen viselhetik azok, akik szeretnek munkához ékszereket viselni. Egyszerű és elegáns, és megfelel a mindennapi viselet kiegészítőinek minden követelményének.

9. White Gold Diamond Infinity nyaklánc:

Fehér arany gyémánt végtelen nyaklánc

Ez a csinos nyaklánc végtelen medállal nagyon keresett manapság. A végtelenség fele gyémántos, másik fele fehér arany. Gyerekeknek és felnőtteknek is jól mutat.

A fehér arany ma népszerűvé vált, nemcsak azért, mert elegáns megjelenésű, hanem azért is, mert kész megjelenést kölcsönöz az öltözéknek.