9 legújabb Meenakari ékszerterv

Mindenki tudja, hogy India a különböző vallások, kultúrák és népek földje. Azonban valami, ami jobban felkelti a figyelmet, az a végtelen szeretet a gyönyörű ékszerek iránt. A Meenakari ékszereket egyszerű gyöngyös nyaklánccal és egyedi dizájnnal tervezték. A Meenakari ékszerterv egyedi, művészi formatervezést hoz létre, amely újjáéleszti az arany iránti szeretetet.

Meenakari ékszerek

Sokan azt gondolják, hogy minden templom ihlette ékszer isteneket és istenségeket ír le. A Meenakari ékszerkollekció minden mintáját népek ihlették. Ezek a minták kidolgozottak, zöld és piros színű féldrágakövekkel tűzdelve. Ez adja a leghagyományosabb megjelenést az öltözékéhez.

Meenakari Work Jewelry Designs:

Jelentős hatást gyakorolhat ezekre az ékszerekre gyönyörű Meenakari műveivel.

1. Meenakari ékszer készlet:

meenakari-ékszer-tervek-meenakari-ékszer-készlet

A Meenakari ékszerek öröklődő mesterségek, és ritkán fordul elő, hogy a kívülállók bármit megszerezhetnek a mesterségről. A meenakari arany ékszerekben az aranyat hagyományosan használják ezen ékszerek készítéséhez, mivel jobban tartja a zománcot. Ez a Meenakari ékszerkészlet sötétzöldes zománccal zománcozva vonzó megjelenést kölcsönöz. A páva kialakítás a legszélesebb körben használható az ilyen típusú Meenakari ékszertervek készítéséhez.

2. Meenakari fülbevaló kialakítása:

meenakari-ékszer-tervek-fülbevaló-design

Ami a divatot illeti, rengeteg módja van annak, hogy stílusosak legyünk, és nem minden, az egyik népszerű módszer egy gyönyörű fülbevaló vásárlása. A Meenakari fülbevaló viselése tökéletes megjelenést kölcsönöz a füleinek, miközben tömegben tartózkodik. Egyetlen kiegészítő sem tesz olyan nagy különbséget az öltözködésben, mint egy tökéletes fülbevaló; ezek a fülbevalók elegáns páva, fehér gyöngyökkel és arany tónusú kövekkel.

3. Meenakari karkötők:

meenakari-ékszer-tervek-meenakari-karperec

A Meenakari ékszerterveket széles körben használják esküvői gyűjteményként. A menyasszonyt tetőtől talpig gyönyörű ékszerek díszítik. A Meenakari design karperecek virágos kivitelben készülnek, és kis gyöngyütéseket tartalmaznak. Ha a karkötőt úgy tervezik, hogy a szélén virágminták legyenek, minden alkalomra tökéletesen illeszkedni fog, mivel ez a divatosabb megjelenést nyújtja.

4. Meenakari Design nyaklánc:

meenakari-ékszer-tervek-meenakari-design-nyaklánc

Manapság a Meenakari munkaékszerek alkalmasak menyasszonyi és egyéb alkalmi célokra is. A nyakláncok az esküvői kollekció legnépesebb díszei. Ez a nyaklánc háromszínű és apró ütésekkel díszített, az összetett és tökéletes kivitel a leghagyományosabb megjelenést kölcsönzi a nyaklánc viselése közben.

5. Meenakari Design bokaláncok:

meenakari-ékszer-tervek-meenakari-design-bokák

Általában néhány törzsben a férjek lábcsengővel ajándékozzák meg feleségük bokáját, mivel a bokája dallamos hangot ad mozgás közben. Ez a többszínű bokalánc zománcozható barna, zöld és arany tónusú színekkel, amelyek hagyományt és legértékesebb megjelenést kölcsönöznek a kopott népeknek.

6. Meenakari gyűrűs kialakítás:

meenakari-ékszer-tervek-meenakari-gyűrűk-design

A Meenakari gyűrű viselése fokozza viselőjének szépségét. A gyűrűk úgy vannak kialakítva, hogy a hagyományos megjelenést kölcsönözzék. A legtöbb esküvői dísz kollekciót lehetőleg minden korosztály kedveli, különösen akkor, ha ezzel a Meenakari ékszerrel választják.

7. Meenakari derék kulcstartók:

meenakari-ékszer-tervek-meenakari-derék-kulcsláncok

A Meenakari derék kulcstartók különböző színekben, méretekben és kivitelben kaphatók. Ez a deréklánc bármilyen anyaggal díszíthető, például drágakövekkel, gyöngyökkel, csillámokkal és ütemekkel.

8. Meenakari Armlet Design:

Meenakari Armlet Design8

A karok a legjobb részek, amelyek az esküvő idején a nők, különösen a menyasszonyok szépségét ábrázolják. Ennek a karfának a viselése fényesebbé és gyönyörűbbé teszi őket.

9. Meenakari orrgyűrű kialakítása:

meenakari-ékszer-tervek-meenakari-orr-gyűrű-design

Ősi idők óta az embereknek szokásuk volt orrgyűrűt viselni, mivel ez jótékony hatással van az egészségükre és vonzóbbá teszi az arcukat. A Meenakari orrgyűrűt viselő nők megszépítik szépségüket. Ezek az orrgyűrűk továbbra is a világ legexkluzívabb kollekciói.

Valójában a Meenakari a zománcozás művészete, mivel mintáikat és motívumaikat kézzel festik előre elkészített csatornákba és barázdákba. Általában ezeknek a Meenakari ékszereknek a viselése összességében arany és üveges textúrát ad. Igen, bármelyik felületet viselheti kívülről! Mivel ezek az ékszerek drágakövekből és néhány más drágakőből készülnek, javítják megjelenését és személyiségét. Ezek a tervek soha nem fognak hibázni viselőjével. Számos formatervezést kaphat az online oldalakon, de győződjön meg róla, hogy megkapja az egyedit, amely gyönyörűvé és elegánssá tesz.

Próbálja ki a Meenakari Jewellery dizájnjaival, amelyek számos dinasztia és uralkodó keverékét tartalmazzák, és kiemelik azokat az egyedi és gyönyörű mintákat, amelyek a világon máshol nem voltak láthatók!