9 legújabb templom ékszer készlet

Az ékszerterveket, amelyek egy pillantást vetnek az ősi történelmi mintákra, nagyobb valószínűséggel választják ki nagy fényűző alkalmakra. Az ilyen ékszereket vallásos alkalmakkor vagy valamilyen különleges táncformához, például bharatanatyamhoz és kuchipudihoz kell viselni. Az egyik ilyen ékszer a templomékszerek. Az ilyen készleteket a menyasszonyok is használják Dél -Indiában. Fesztiválokon is viselnek ilyen ékszereket.

templom ékszer készletek

A minták tiszta, 22 karátos aranyból készülnek, többnyire gyönyörű vonzó dizájnnal, mint nakshi, haram, Polki stb..

Templomkészletű ékszertervek:

Vessünk egy pillantást néhány híres templomi díszletre, amelyek napjainkban divatosak.

1. Gyöngyös nyaklánc készlet:

gyöngyös-templom-nyaklánc-készlet

Ez a templomi ékszer nyaklánc készlet arany, smaragd és gyöngyök gyönyörű kombinációja. A Lakshmi istennő medál egyedi megjelenést kölcsönöz, piros és zöld gyöngyökkel körülvéve. A nyakláncot gyönyörű jhumka fülbevalóval lehet viselni, ugyanazzal a gyöngyökkel. Ez tökéletes párosítás a Kanjivaram sarees -hez képest.

2. Haram Pearl készlet:

haram-templom-gyöngyszett

Ez a gyönyörű templomi ékszer nagyon vonzó. Színes gyöngyök, haram dizájn és gyönyörű gyémántok kombinációja Lakshmi istennő függővel és kövekkel és gyöngyökkel készült fülbevalóval. Ezt a készletet széles körben használják esküvőkön.

3. Temple Mango Mala készlet:

templom-ékszer-készletek-templom-mangó-mala-készlet

Ez a legújabb templomszett ékszer. A gyönyörű nyaklánc szett tiszta, 22 karátos aranyból készült. Szép gyöngyöket használnak a díszítésére, és kis méretű arany golyókat adnak hozzá a design szépségéhez. A szép jhumka fülbevaló etnikai megjelenést kölcsönöz neki. A mangó dizájn elképesztő megjelenést kölcsönöz. Rendkívül divatos esküvőkön és szertartásokon.

4. Gyöngyvirág készlet:

gyöngy-virágos-templom-készlet

Ez a szép díszlet a virágos design, a gyöngyök és az antik gyémántok szép kombinációja. Emellett Lakshmi istennő kedves medálját és számos bálványát hordozza. Ez a darab nagyon látható a nehéz sarees és ruhák vallási funkcióiban.

5. Matt Lakshmi készlet:

templom-ékszer-készletek-matt-lakshmi-készlet

Ez az egyik népszerű dél -indiai ékszerkészlet. Ez egy templom díszítésű ékszer, amely vörös és zöld lapos gyémántokat, Lakshmi istennő függőjét és a híres matt mintát tartalmazza. A készlet befejezése kis aranygolyókkal történik. Ezt a formatervezést esküvőkön és kisebb alkalmakkor is alkalmazzák.

6. Páva Nakshi nyaklánc készlet:

páva-nakshi-templom-nyaklánc-készlet

Ez a csodálatos templomi ékszer vonzza a nézők tekintetét. A gyönyörű páva és Lakshmi istennő nakshi alkotás lenyűgözően néz ki a szép hosszú fülbevalóval. Ez a készlet egyedülálló megjelenést kölcsönöz a házasságnak.

7. Ruby Haram templomkészlet:

rubin-haram-templom-nyakú

A lenyűgöző készlet csodálatos rubinokkal egyedi és vonzó megjelenést kölcsönöz viselőjének. Kiválóan illeszkedik a nehéz szárihoz és a tervezői viselethez. Ez a szett rubin, smaragd és arany gyönyörű kombinációja.

8. Antik Chandbali készlet:

antik-chandbali-templom-készlet

Ez a remekmű lenyűgözően néz ki a házasságban és egyéb funkciókban viselt lehengákon. A készlet lenyűgözően néz ki smaragdokkal, gyémántokkal és ghungroo dizájnnal. A végén a gyöngy csodálatos érzést kölcsönöz. A nézők első választása, amikor valami egyedit választanak.

9. Antik menyasszonyi templomkészlet:

antik-templom-menyasszony-templom-szett

Ez az egyedülálló templomszett menyasszonyi ékszer vonzza a menyasszonyt, aki más megjelenést szeretne. Több lapos gyémánttal szegélyezve egy pillantást vet a Raas Lol -ra, ahol a gopik, a Krisna és a virágmintás madarak láthatók.

A templomi ékszereknek egyedi megjelenésük van, ami most divatossá válik a házasságokban. A templom készletű menyasszonyi ékszergyűjteménynek is megvan a maga egyedisége. A különböző Isten és virágminták elképesztő tapintást kölcsönöznek neki. Még a legegyszerűbb kialakítás is új trendet ad, és segít abban, hogy stílusosan nézzen ki szári viselése esetén.