A 3 legjobb színű zafírkövek ékszerek díszítésére

A szeptemberben született emberek születési kőjének tartott zafír drágakövek szintén a legértékesebb és legértékesebb drágakövek. A tartósság, a színminőség és a keménység összehasonlíthatatlan. Fényes és elbűvölő megjelenése miatt is nagyrészt kívánatos az emberek körében. A kék zafír különösen az egzotikumáról ismert. A kasmír kék zafír és a búzavirág kék zafír a legjobb kövek. További rendkívül értékes zafírkövek a rózsaszín-narancs és a színváltó zafír, amelyek a rá eső megvilágításnak megfelelően változtatják a színüket..

Zafír drágakövek

Szeptemberi Birthstone ékszerek:

A sárga és rózsaszín zafír manapság fokozatosan népszerűvé válik az emberek körében. Nézze meg 9 legjobb zafírkövünket képekkel.

1. Blue Sapphire Stone Stud függeszték:

Blue Sapphire Gemstone Stud Pendan

A legigényesebb kék zafír drágakő gyémánt medálok a legszebb ékszerdarabok bármelyik ékszergyűjteményben. A királykék zafír drágakőpárna vágott csap más fehér drágakövek közepette imádnivalónak és értékesnek tűnik medál formájában.

2. Sárga zafír kő jegygyűrű:

Sárga zafír drágakő jegygyűrű

A sárga zafír drágakövek jegygyűrűi csak sok színes kő szerelmeseinek kívánsága. A fehér drágakövekkel körülvett sárga zafír drágakő ugyanolyan csinosnak tűnik, mint az egész gyűrű.

3. Természetes kék zafír kő karkötő:

Kék zafír drágakő karkötő

Mi másra lehet szükség, ha gyönyörű kék ​​zafírkövek hihetetlenül csillognak a csuklónkon? A fehér és kék zafírkövek ragyogó mintája, amely egy imádnivaló karkötőt alkotó mintával készült, jól illik az ékszerekhez.

4. Szív medál kék zafír drágakővel:

Szív medál kék zafír drágakővel

A zafír születési kövek nemcsak az emberek életében tesznek különbséget, hanem gyönyörűen díszítik a nyakvonalukat vagy az ujjaikat vagy a kezüket. A gyönyörű kék ​​-fehér zafír ménes a szív medálban hihetetlenül néz ki, ha platina láncban viselik. A gyönyörű minta hihetetlennek tűnik.

5. Vintage sárga zafír kő függő nyaklánc:

Vintage sárga zafír drágakő függő nyaklánc

A sárga zafírkövek ragyogóan ragyognak a dugványokban és a tónusokban. A párnával vágott sárga zafír láncban függőként viselhető. A sárga zafírkő jobban működik, ha folyamatosan érinti a nyakkivágás testét. A drágakő viselésének hatása jól működik.

6. Kék zafír négyzet drágakő ezüst drót karkötőn:

Kék zafír négyzet alakú drágakő ezüst drót karkötőn

A kék zafír kő ára viszonylag magas, mint bármely más drágakő. A kék zafír viselése a boka csuklóján hihetetlen karkötő ékszerekben olyan imádnivalónak, aranyosnak és bájosnak tűnik. A platina vagy ezüst karkötő még ragyogóbbá teszi a zafírkövet.

7. Sárga zafír drágakő csap függeszték és fülbevaló szett:

Sárga zafír drágakő csapszeg medál és fülbevaló szett

A medál és a fülbevaló három sárga zafírkőből készült függesztékből álló készlete olyan dinamikus és lenyűgöző megjelenésű, ha ékszerként viselik. A sötét árnyalatú sárga zafírkövek fényesen ragyognak a napfényben.

8. Fancy White Sapphire Stone eljegyzési gyűrű:

Fehér zafír drágakő eljegyzési gyűrű

A fehér zafírkövek nagyon ritkák, és kevesen választják drágakőnek. A fehér gyémántokat többen választják, de az eredeti fehér zafír drágakő után kutatóknak ellenőrizniük kell az igazit.

9. Star Sapphire Gemstone medál:

Csillag zafír drágakő medál

A csillagzafír kő a drágakő, amely a valódi eredetiben található, nagyon ritka, és csak néhány ékszerésznél található. A kövek csillagfénye meghatározza a zafírokat. Szinte minden árnyalatban kapható, a csillagos zafírok általában halvány színűek, de csillagos vonásaik csillogást kölcsönöznek a kőnek.

A zafír drágaköveket népszerűen használják az ékszerek díszítésére. Több díszben használják, nagyrészt férfiak és nők egyaránt viselik. A mélykék és a blues egyéb változatosságai közül a legkiválóbb kék zafírok jól ismertek átláthatóságáról és ritka elérhetőségéről. A sárga, rózsaszín, fehér, zöld, lila, narancssárga és fekete színű kék, zafírköveken kívül nagyon kívánatos és híres zafír drágakövek színei.