A legjobb 9 indiai ezüst templom ékszerterv

Manapság az emberek megőrülnek a hagyományos, mégis felkapott templom által tervezett ékszerekért. A templom ékszereit a templomi művészet tervezte, és különböző formák, minták és szerkezetek felhasználásával készült. Az ezüst templomi ékszereket általában az esküvők és az ünnepi időszakok során kedvelik.

Tökéletesen kiegészíti a hagyományos alkalmakat, és így teljesen imádnivalónak tűnik az etnikai indiai ruhákkal.

Indiai ezüst ékszertervek:

Íme néhány rendkívül lenyűgöző és csodálatra méltó templomi ezüst ékszertervek Indiában, amelyek ellopják a szívedet.

1. Lenyűgöző templom ezüst ékszer nyaklánc és fülbevaló:

lenyűgöző-templom-ezüst-ékszer-nyaklánc és fülbevaló

Az ezüst templom ékszerkészlet virágos dombornyomott dizájnnal meglehetősen vonzó a hagyományos szemlélet szempontjából. A hozzá illő fülbevalók páva kialakítást kapnak, alatta kis csilingelések lógnak. Az erős felépítésű nyakkivitel tökéletes megjelenést kölcsönöz a nyaknak, és gyönyörű megjelenést biztosít, különösen az etnikai sarees és a chaniya cholis esetében.

2. Templom ezüst ékszer függő:

templom-ezüst-ékszer-medál

A templomi ékszerek alapvetően bármilyen Isten vagy istennő képmását hordozzák. Az ékszerek páva kialakításúak, a Natraj testtartásával, más néven Shivával. A design tartalmaz gyöngy dizájnt is, amely szintén ezüst dombornyomott része. Pompás megjelenést kölcsönöz a hagyományos viseletnek, és főleg olyan táncokhoz, mint a Bharatnatyam.

3. Ezüst templom ékszer nyaklánc:

ezüst-templom-ékszer-nyaklánc

A hosszú nyakú design, amely a szerelmet és az örökkévalóságot szimbolizálja, a Radha Krishna design. A hosszú nyakú ékszerek vastag szálakkal rendelkeznek, amelyek levélmintát kölcsönöznek egymáshoz. A szép medál a soha véget nem érő szerelmet mutatja. Ez a legjobb ajándék szeretettjének, ha hagyományos ruhákat, például sarees -t visel.

4. Ezüst derék öv templom ékszer:

ezüst-deréköv-templom-ékszer

Valami mást és elképesztőt keres egy különleges alkalomra vagy fesztiválra! Próbálja ki ezt az ezüst derékövet az istennő szimbólumokkal, hogy másképp és gyönyörűen nézzen ki. A design büszkén hordozható olyan fesztiválokon, mint a diwali, a Lakshmi pujan stb. A Kanjivaram sarees -en.

5. Ezüst templom nyaklánc és karkötő készlet:

ezüst-templom-nyaklánc-és-karkötő-készlet

Az ezüst ékszereket nemcsak a rendszeres vagy fesztiválviseletre használják, hanem a menyasszonyok is varázslatos megjelenésre használják különleges napjukon. A készlet közepes nyakú kialakításból áll, több kör alakú bájjal, hozzáillő fülbevalókkal, karperecekkel és derék csilingeléssel. Mindezek tökéletes viseletet biztosítanak a menyasszonyoknak. A készlet kiegészítéséhez maang tikkát is csatolhat hozzá.

6. Ezüst templomi ékszer haar gyöngyökkel:

ezüst-templom-ékszer-haar-gyöngyökkel

Ha szereted a hagyományosan haars néven ismert hosszú és klasszikus nyakláncokat, kipróbálhatod ezt a csodálatos dizájnt. Ez az egyszerű és elegáns, háromrétegű gyöngyös szarka tökéletesen pompás lesz. A hagyományos és alkalmi alkalmakkor is viselheted ezt a nyalábot, és teljesen stílusosnak és divatosnak tűnhetsz. Manapság az ilyen haars népszerűséget kapnak fülbevaló nélkül.

7. Gyönyörű ezüst templomi ékszer hosszú és rövid nyaklánc készlet páva kialakítással:

szép-ezüst-templom-ékszer-hosszú-rövid

Hagyományosan az emberek szeretnek hosszú és rövid nyakláncokat viselni. Ha te is szeretsz rövid és hosszú nyakláncok gyönyörű kombinációját viselni, próbáld ki ezt a lenyűgöző gyöngyös templomi ékszert. Ez hordható hagyományos sarikkal és más etnikai ruhákkal.

8. Ezüst hajcsapok tervezése Temple ékszerek:

ezüst-haj-csapok-design-templom-ékszerek

A hajcsapokat nem mindenki kedveli, de ezek a különleges templomterű csapok a legtöbb nő szerelme. Tökéletes esküvői alkalmakra, és főleg klasszikus táncosok és menyasszonyok viselik. A templom ékszerei kézzel is elkészíthetők, hogy más és színes megjelenést kölcsönözzenek.

9. Ezüst kör alakú templom ékszer:

ezüst-kör-templom-ékszerek

Szívesen visel hosszú mintákat fesztiválokra és különleges alkalmakra! Itt egyedülálló ezüst templomi ékszer -dizájnnal rendelkezik, amely számos kör alakú varázst kap ezüst színben. A medálnak végre hosszú csilingelő szálai is vannak, hogy díszesebbé tegyék. A legjobban illik ezüst érme alakú fülbevalóhoz. Széles körben hordható pamut szárival.

Így ez a csodálatos ezüst templomi ékszer a legújabb trendbeállító, és Önnek is le kell vennie néhány csodálatos és vonzó templomi ékszert a szekrényébe. Ez az ékszer teljesen stílusos és etnikai megjelenésű.