A legjobb 9 legújabb Kundan ékszer

A Kundan ékszerek alapvetően rendkívül finomított aranyak, amelyek ritkán szilárdak. Úgy tartják, hogy a Kundan ékszerek Indiából származtak a mogul időszakban, és ettől kezdve egyre népszerűbbek, és továbbra is keresletben vannak, mert csodálatos tervek és bonyolult munka. A kundan készítésének folyamata nagyon nehéz, és csak szakképzett kézműves kezelheti.

kundan-ékszer-tervek-kundan-ékszer-tervek

Különböző típusú Kundan ékszerek:

A Kundan ékszerek gyönyörűen vannak megtervezve, és elgondolkodtató megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Most bemutatunk néhány fantasztikus kundan ékszert.

1. Kundan ékszer esküvőre:

kundan-ékszerek-tervek-nehéz-menyasszonyi-kundan-ékszerek

A Kundan menyasszonyi ékszerek mindig egyedinek és extravagánsnak akarnak kinézni az esküvőjük napján. Miért ne? Ez az ő napja, és mehet menyasszonyi kundan készletekhez, amelyek megfelelnek az öltözékének. A menyasszonyi ékszerek hatalmas formatervezésben és mintázatban vannak jelen, és ízlésének és stílusának megfelelően választhat, mivel ez a nap.

2. Meenakari Kundan ékszerek:

kundan-ékszer-tervek-meenakari-kundan-ékszerek

A Meenakari -t a fémre vésés bonyolult művészetének nevezik, hogy fokozzák az ékszer szépségét. Mivel a kundan maga is gyönyörűnek tűnik, és a tetején meenakari művészetet készítettek, akkor mi mást lehet létrehozni. Bármilyen nőt megőrjíthet, ha ránéz az ilyen típusú ékszerekre. Hagyományosan ez a művészet csak aranyon készült, de most rézfémből is.

3. Tervező Kundan ékszerek:

kundan-ékszer-tervek-tervező-kundan-ékszer

A Kundan ékszerek önmagukban is egyedi megjelenést kölcsönöznek, ráadásul egy tervező tervezte, határozottan divatos és divatos lenne, és viselője a parti legszebb elegánsnak tűnne.

4. Kundan Polki ékszer:

kundan-ékszer-tervek-kundan-polki-ékszerek

A polki egyfajta gyémánt, amely szintén Indiából származik. A csiszolatlan gyémántot Polki -nak nevezik. Amikor a kundannal tűzdelt polka nagyon szépnek tűnik, és hagyományos ízt kölcsönöz. A Polki kundan készlet hatalmas értéket képvisel, mivel a Polkit a szerelem és az emlékek szimbólumának tekintik. Így inkább öröklődésnek tűnik, hogy továbbadják egyik generációról a másik generációra.

5. Arany Kundan ékszerek:

kundan-ékszer-tervek-arany-kundan-ékszer

Az arany olyan dolog, amellyel az emberek soha nem tévedhetnek, és ez minden idők kedvenc dísze. Mivel a kundan szintén aranyból készül, ez egy egyedülálló kombináció, amelyet választhat. A Kundan aranyból készült, és saját szikrákkal rendelkezik, amelyek bárkit vonzhatnak. ez az egyik legjobb kundan arany ékszer esküvőre.

6. Hagyományos és modern Kundan fülbevaló:

kundan-ékszer-tervek-hagyományos-és-modern-kundan-fülbevaló

Különösen a fiatal lányok nem szeretnek nehéz ékszerekkel öltözni. A Kundan fülbevaló azok, amelyek hagyományosnak és divatosnak tűnhetnek. Aranyos egyszerűnek tűnsz, de divatos megjelenést mutat másokon.

7. Antik Kundan karkötők:

kundan-ékszer-tervek-antik-kundan-karkötők

Amikor ékszerekkel borítjuk a nyakkivágásunkat, miért nem választanak valami egyedi csuklónkat. A csukló a non-verbális módja annak, hogy kifejezze divatját és stílusát a világ előtt. Az antik kundan karkötők autentikus és modern megjelenést kölcsönöznek, és minden korosztály számára jól mutathatnak. Még tizenévesek is viselhetik őket, és jómódúnak tűnhetnek.

8. Gyémánt és gyöngy Kundan ékszer:

kundan-ékszerek-tervez-gyémánt-és-gyöngy-kundan-ékszerek

A gyémántok örökkévalók, és senki sem mondhat nemet rá. Ha három gyönyörű követ együtt készítenek, remek kombinációt hoz létre. Ennek az ékszernek a viselője lenyűgöző benyomást kelthet, és az emberek nem hagyhatják abba a tekintetét. A gyémánt közé tűzött Kundan csodálatosnak tűnik, és káprázatos hatást kelt.

9. Kundan jelmez ékszerek:

kundan-ékszer-tervez-jelmez-kundan-ékszer

Mivel mindenki nem engedheti meg magának a kundan ékszereket, ezért tervezőink olyan ékszereket hoztak létre, amelyek hasonlítanak a valódi ékszerekhez, de névleges áron. Így most azok az emberek, akik nem tudnak valódi kundan ékszert használni, ezt választhatják, gyönyörűnek és egyedinek tűnhetnek, és benyomást kelthetnek másokban.

Az ékszerek segítenek abban, hogy személyisége más megjelenést kapjon, és ezzel megteremtse saját érzékelését és stílusát. A kundan ékszertervek elképesztőek, és tetszés szerinti alkalmakkor díszíthetők, és extravagánsan gélesednek etnikai viselet mellett. Tehát ha alkalom adódik rá, ne hagyja ki az esélyt, hogy kundan ékszert ragadjon magának és kedveseinek.