A legjobb 9 Shell ékszerterv

Az ékszer a díszítés univerzális formája. A kagylókból, kövekből és csontokból készült ékszerek az ősi időkből maradtak fenn, a korábbi időkben, mivel az élet veszélyeitől való védelem vagy a rang rangja jeléül viselték. A Shell ékszerek a gardróbdíszek egyik gyönyörű gyűjteménye, amelyek különleges megjelenést kölcsönöznek annak, hogy egyedivé váljanak a tömegből.

Shell ékszertervek

Shell ékszertervek:

Változtasd gyönyörű tengerkagylóidat a tengerpartról egy különleges kagyló ékszerré! A természettől a vonzóig itt található a tengeri kagylóból készült kagylóékszerek gyűjteménye.

1. Több pendant Shell nyaklánc:

kagyló-ékszerek-tervek-multi-medál-kagyló-nyaklánc

A kagyló nyaklánc a maga módján szebb, mint bármely más kagylós ékszer. Ez a nyaklánc a Monies Coral több medáljával & A Cowries Shells szemet gyönyörködtetőnek tűnik, sötét árnyalattal öltözve mindenféle embert vonz a fiataloktól az idősekig. Nagyon elegánsnak és elitnek tűnnek. Ezt a kagyló nyakláncot összetett kialakítással tervezték, és ugyanolyan színű és formájú kagylókkal is kialakítható. A kagylóból készült ékszerek készítéséhez különféle formájú kagylókat használnak.

2. Shell Bangle:

kagyló-ékszer-tervek-kagyló-karperec

A kagyló karkötők nagyon egyszerűek és vonzóak, és a kagyló használatának megfelelően értékeik megváltoznak. Alapvetően a kagylók fehér és barna színűek, és más kollekciók is kaphatók többféle színben. Olyan fémekre vannak vésve, mint az ezüst, az arany, vagy sok kagylót kötnek össze. Ebben a kialakításban a kagyló karkötő divatos megjelenést kölcsönöz mind a lányoknak, mind a nőknek.

3. Cowrie -ból készült gyűrű:

kagyló-ékszer-tervek-gyűrű-készült-cowrie-ből

Ez a gyűrű hagyományos stílusú, amely felkelti az emberek figyelmét, akik nagy és egyedi gyűrűket keresnek. A Cowry faragott fémekbe van ágyazva, és néhány héj középen van faragva, hogy illeszkedjen az ujjakhoz, és divatos megjelenést kölcsönözzön. A legjobban illeszkednek az összes ezüst kagyló ékszerhez.

4. Divatgyöngyök:

kagylóékszerek-tervek-divat-gyöngyök

A legkiválóbb minőségű gyöngyökből álló nyaklánc nagyon vonzó, és ha megfelelően használják, nagyon jól néznek ki, különböznek a többi dísztől. Sok kagylós ékszer létezik gyöngy nélkül, amelyek megjelenésében kisebbek, mint a gyöngyszemekkel. A Shell ékszertervek változatai minden korú lány és nő számára elérhetők, amelyek divatos megjelenést kölcsönöznek ruháiknak.

5. Shell karkötők:

kagyló-karkötők

A Shell karkötők olyan olcsóak és gyorsan felcsavarhatók, így tökéletes kiegészítői a fiatal lányoknak és felnőtteknek. Ez a Shell karkötő vonzó megjelenést kölcsönöz viselőinek. Ezek a karkötők kontrasztos színekkel vannak festve, és arany tónusú horgokkal vannak bekötve. Ezek a karkötők tökéletes kiegészítők a rendszeres irodai használatra és alkalmakra is.

6. Shell Anklet:

kagyló-ékszer-tervek-kagyló-bokalánc

Az ősi időkben a lányok valószínűleg kézzel készített mintákkal hordják a kagylóbokákat, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek. Ez az elsődleges oka annak, hogy az ilyen típusú kagylóbokák alkalmasak bármilyen típusú emberre és funkcióra, amikor naponta viselnek. Ez a bokalánc kis kagylóból áll, és az apró kövek kialakításával van beágyazva. A hagyomány és a modern megjelenés érdekében ez lehet a legjobb választás a kiegészítő.

7. Shell Pearl csípő lánc:

kagylóékszer-tervek-kagyló-gyöngy-csípő-lánc

A gyöngycsípőből készült láncot a népek legszexisebb megjelenésére használják, amelyet kis héjjal lehet készíteni, és a láncgyöngy közepét el lehet helyezni a csodálatos megjelenés érdekében. Ennek a kagylónak köszönhetően a csípő láncok kényelmet és szabadságot biztosítanak.

8. Kagyló fülbevaló:

tengeri kagyló fülbevaló

A Shell fülbevaló elegáns és kifinomult, így minden nő álma lett. Tökéletes ajándékokat készítenek évfordulókra, születésnapokra, esküvőkre, akár Valentin -napra és egyéb ünnepségekre. Ezek az elegáns és igényes fülbevalók értékes kiegészítői a ruhatáradnak. Ebben a kagylós fülbevaló karikákkal készült, arany tónusú karikagyűrűkkel díszítve, zöld gyöngyökkel befejezve, amely modern és divatos megjelenést kölcsönöz a többihez képest.

9. Kagyló hajcsat:

tengeri kagyló-hajcsat

Ma a piac tele van csodálatos hajkiegészítőkkel, amelyek a hét minden napján más megjelenést kölcsönöznek Önnek. Ezeket a hajcsatokat tökéletesen tizenéves lányok számára készítették. Ha nincs sok haja, akkor természetesen ez a hajcsipesz értékes lesz a haja megkötéséhez.

A kiegészítők sokkal fontosabbak a nők számára. Szükségük van ilyen ékszerekre a megfelelő megjelenés és az öltözékük kiegészítése érdekében. Ez a kagyló tartozék az Ön ízlésétől függ. Használhatók arra is, hogy csinos legyen. Valójában, ha nagy rajongója a kagylóékszereknek, akkor a fent felsorolt ​​minták tökéletesen illeszkednek a kollekcióhoz.

Képek Forrás: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.