Kahvin juominen ympäri maailmaa tai kuinka nauttia kuumasta juomasta muissa maissa

Kahvin juominen on rituaali. Suosittu nouto on suosituin kuuma juoma paitsi me saksalaiset, myös miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Voitko kuvitella aamurutiinisi ilman kupillista tuoksuvaa kahvia? Tuskin. Sen maku ja aromi ovat erinomaisia. Kyllä, mutta kahvi ei aina ole kahvia. Tiedetään, että tässä maassa sinun täytyy juoda kuppi mustaa tai suodatinkahvia aamulla. Kuuma juoma herättää kehon ja sielun, lataa meidät energialla ja aloitamme päivän iloisesti. Saksassa kahvia juodaan myös paljon päivän aikana, etenkin iltapäivällä. Sitten taas musta, ilman sokeria, ilman maitoa, mutta kakku tai torttu. Kyllä, mutta näin ei ole kaikkialla maailmassa. Kahvia valmistetaan ja juodaan eri maissa. Seuraavassa haluamme kertoa, kuinka juoda kahvia ympäri maailmaa ja nauttia noutoista.

Kahvi maidolla? Kyllä, kahvin nauttiminen tai ilman sitä, on valloittanut koko maailman.

Juoda kahvia Kahvi maidon kanssa on suosituin juoma

Tämä artikkeli ei kerro kahvin juomisen eduista ja haitoista. Aiheesta keskustellaan paljon ja se on usein myytin ja erehdyksen peitossa. Saksassa ihmiset kuitenkin juovat noin 150 litraa kahvia vuodessa. Tällä valtavalla määrällä kahvia olemme kahdeksas maailmassa, koska esimerkiksi Skandinaviassa juodaan paljon enemmän kahvia asukasta kohti.

Seuraava infografiikka osoittaa selvästi, mihin suurimmat kahvin ystävät soittavat kotiin.

 Seuraava infografia osoittaa selvästi, missä ihmiset haluavat juoda paljon kahvia ja missä.

Juo kahvia infografinen kahvinkulutus henkeä kohti Euroopassa ja Pohjois -Amerikassa

Meidän on hyväksyttävä tosiasiat sellaisina kuin ne ovat. On edelleen kiistaton tosiasia, että kahvi valmistetaan eri tavalla ja kulutetaan täysin eri tavoin eri maissa ympäri maailmaa. Juuri tätä haluamme tarkastella lähemmin tänään ja kutsua sinut virtuaalimatkalle selvittämään yhdessä, kuinka voit nauttia suositusta kuumasta juomasta muissa maissa.

  • Juo kahvia vanhalla mantereella

Euroopassa ihmiset haluavat juoda paljon kahvia, mutta eri maissa on aina tiettyjä eroja. Esimerkiksi itävaltalaiset juovat suosittua Einspänneriä, joka on mokkaa lasissa, jossa on paljon kermavaahtoa. Iltapäivällä fariseus on edullinen. Mutta tämä on alkoholipitoinen kahvijuoma, koska se on valmistettu kahvista, rommista ja kermavaahdosta. Fiaker -kahvi on myös erottamaton osa itävaltalaista kahvikulttuuria. Se on suuri mokka lasissa, jossa on paljon sokeria ja lasi slivovitzia tai rommia.

 Itävaltalaiset kutsuvat mokkaa lasissa, jossa on paljon kermavaahtoa, fariseuksia.

Kahvi Itävallassa Fariseukset juo mokkaa lasissa kermavaahdon kanssa

Ranskalaiset tunnetaan kahvilasta au lait. Aromaattinen juoma kaadetaan kulhoihin ja juodaan niistä, ja croissant syödään aamulla. Italialaisilla aromaattisella juomalla on monia muunnelmia, esimerkiksi voit tilata espresson, latte macchiaton tai cappuccinon mihin vuorokauden aikaan tahansa. Nämä kolme juomaa eroavat mausta, koska ne on jalostettu eri määrillä maitoa ja maitovaahtoa. Sen lisäksi ne kaikki maistuvat hyvältä!

 Ranskassa cafe au lait on perinteinen aamiaisjuoma.

Juo ranskalaista kahvia Cafe au lait perinteinen aamiaisjuoma

Kreikan kahvikulttuuri on myös hyvin erilainen kuin meidän. Siellä voit turhaan pyytää suodatinkahvia. Tyypillinen juoma siellä, erityisesti kuumina kesäpäivinä, on Cafe frappe. Nimi tulee ilmeisesti ranskasta ja tarkoittaa “jäähdytettyä kahvia”. Valmistuksen aikana kahvi vaahdotetaan ja tarjoillaan jääkuutioiden kera. Herkullinen!

Cafe frappe on erittäin suosittu Kreikassa, etenkin kesällä.

Juomakahvi Kahvila frappe suosittu Kreikassa

Turkkilaisilla on myös pitkät perinteet kahvin valmistuksessa ja juomisessa. Mutta unohda kiire Istanbulissa, koska täällä aromaattinen juoma juodaan ja nautitaan rauhassa. Turkkilainen valmistusmenetelmä on myös mielenkiintoinen. Turkkilainen kahvi valmistetaan pienessä metallikannussa, jossa on pitkä kahva. Siihen kaadetaan kuumaa, sokerilla makeutettua vettä ja hienoa mokkajauhetta. Kaikki sekoitetaan hyvin ja keitetään. Sinun on myös oltava varovainen juomisen yhteydessä. Kahvijauheen tulee jäädä kupin pohjalle, joten älä juo tyhjää!

 Turkkilaiset viettävät paljon aikaa juoden kahvia ja nauttien aromaattisesta juomasta rauhassa.

Juo kahvia Turkissa erityinen valmistus paljon aikaa juomisen aikana

  • Kuinka juot kahvia muualla maailmassa?

Sinulla ei ole niin paljon aikaa Yhdysvalloissa kuin Euroopassa, joten amerikkalaiset juovat suosittua noutoaan kävellessään. Coffee-to-go on suosituin vaihtoehto pahvikuppeissa, makeutettu tai ei, maun mukaan. Siellä on myös laaja valikoima – espressosta cappuccinoon ja latteesta jääkahviin löydät periaatteessa mitä tahansa. Ja aina kolmessa eri koossa – pieni, keskikokoinen ja suuri.

Paras tapa juoda cappuccinoa maitovaahdon tai tasaisen valkoisen kanssa on Australia.

Kahvin juominen Australiassa Flat White Cappuccino maitovaahdolla

Australiassa ja Uudessa -Seelannissa suosittu kahvijuoma on nimeltään Flat White. Yleensä tämä on cappuccino, jossa on ohut kerros maitovaahtoa.

Brasilia on merkittävä kahvinviejä, ja myös kahvin juomisella on pitkä historia siellä. Cafe de olla maistuu parhaalta. Juoma on hienostunut kanelilla ja juodaan kylmänä. Kahvi Thaimaassa juodaan eri mausteilla ja paljon sokeria, mutta ilman maitoa. Toisin kuin tämä tapa, Japanissa soijamaitoa sisältävä kahvi on edullista. Se maistuu hyvältä ja on myös terveellistä. Soijamaidon ravintoaineiden on tarkoitus pitää Kaukoidän ihmiset nuorena.

Kahvi tarjoillaan appelsiinimehun kanssa – se on loistava juomayhdistelmä Jamaikalla.

Juo kahvia Jamaikalla appelsiinimehun kera

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme tarkastella lähemmin kuuluisaa irlantilaista kahvia ja antaa sinulle reseptin sille.

Irlantilainen kahvi on tietysti valmistettu irlantilaisesta viskistä, sekä ruskeasta sokerista, suodatinkahvista ja kermasta. Jos et ole vielä kokeillut tätä juomaa, tee se, se on todella sen arvoista. Irlantilaisella kahvilla on ylivoimainen maku! Tässä on resepti siihen!

Riippumatta siitä, miten valmistat suosikkikahviasi, sen pitäisi toisaalta maistua hyvältä ja toisaalta todella herättää tai pitää sinut hereillä! Freshideenin toimittaja toivottaa sinulle hauskaa kahvia juoden!

 Lapissa teet sen aivan toisin: laita ensin yksi tai kaksi juustoa kahvikuppiin ja vasta sitten kaada kuuma juoma.

Juo kahvia Lapissa yhden tai kahden juustopalan kanssa

 Talvella kahvia puhdistetaan mausteilla ja sitruunalla monissa maissa.

Juo kahvia talvella mausteilla ja sitruunalla puhdistettuna

 Marokossa he jopa lisäävät hieman pippuria.

Juo kahvia mausteilla ja pippurilla Marokossa

 Espanjassa juoman nimi on Cortado leche y leche.

Juo kahvia Espanjassa vaahdotetun tiivistetyn maidon kanssa

Joka aamu Lähi -idässä haluat ehdottomasti juoda kupin aromaattista, mausteista kahvia herätäksesi kunnolla!

Juo erittäin maustettua kahvia Lähi -idässä

 Vietnamissa munaa juodaan kahvina. Munankeltuaiset vatkataan kondensoidulla maidolla ja lisätään sitten kahviin.

Juo kahvia Vietnamissa kermavaahdolla ja kondensoidulla maidolla

 Irlantilainen kahvi gourmetille ja ystäville.

Juo kahvia irlantilaista kahvia syöjille