Moderni suuri peili sisätiloissa – esimerkkejä ja vinkkejä

Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka ovat aina kiehtoneet suurista, suurista peileistä katsellessaan huonekaluja ja sisustusideoita? Olemme rinnallasi! Nämä ovat todella hienoja koriste- ja eläviä elementtejä samanaikaisesti, ja ne voivat tuoda lisäarvoa sisustukseesi sekä esteettisesti että käytännössä. Lisäksi peilit tarjoavat monipuolisuutta sisätiloissa. Koska peilitehosteet vaihtuvat eri vuorokaudenaikoina, näet aina sisätilosi eri näkökulmasta. Jotta voit nauttia kaikista näistä peilien eduista sisätiloissasi, sinun on kuitenkin noudatettava muutamia sääntöjä niiden valitsemiseksi. Omistamme panoksemme heille tänään. Aihe “suuret peilit” on jännittävä. Vakuuta itsesi!

Suuria peilejä on monenlaisia

kolmio - suuri seinäpeili iso

Suuret peilit – tärkeimmät edut

Suuren peilin suurin etu on tietysti sen käytännöllinen arvo. Tässä näet itsesi hyvin ja valmistaudut vaativiin tilaisuuksiin. Toiseksi haluamme korostaa tällaisten esineiden koristeellista arvoa sisätiloissa.

Kauniit kehykset lisäävät tätä arvoa entisestään. Suuret peilit mahdollistavat niiden mukauttamisen erilaisiin sisustustyyppeihin. Lisäksi suuren peilin älykäs käyttö voi parantaa houkuttelevien elementtien vaikutusta. Tätä varten on erittäin tärkeää, että kaunis esine heijastuu tähän. Tämän toiminnon ansiosta voidaan myös laajentaa erilaisia ​​mittoja. Esimerkiksi suuri peili voi saada pienen huoneen näyttämään leveämmältä ja kirkkaammalta.

Katon kaunis kuvio heijastuu ja koristeellinen vaikutus paranee

ihanteellinen seinälle - suuri seinäpeili

Oletko tietoinen monista mahdollisuuksista?

Nykyään markkinoilla on hyvin erilaisia ​​peilejä. Sinun tulisi käyttää tarpeeksi aikaa valitaksesi paras mahdollinen itsellesi monien erilaisten hienojen mallien joukosta. Suuressa peilissä voi olla vaaleanpunaisia, punaisia ​​tai muita moderneja värejä. On myös muunnelmia metallisista vivahteista, kuten kulta ja hopea, sekä geometrisia tai kolmiulotteisia. Epäsäännöllisten kehysten peilit ovat erityisen suosittuja tällä hetkellä.

Pitäisikö peilikehyksen olla yksinkertainen tai runsaasti koristeltu?

Mitä hienovaraisempi ja neutraali muotoilu on, sitä omaperäisemmän ja silmiinpistävämmän peilin muodon pitäisi olla. Joten tämä pala näyttää aksentilta ja mielenkiintoiselta koriste -elementiltä huoneessa. Tätä tarvitaan tietysti kiireellisesti neutraalissa ja minimalistisessa suunnittelussa.

Suunnittelijat suosittelevat päinvastaista muissa tilanteissa. Huoneessa, joka on täynnä koristeellisia yksityiskohtia, on suositeltavaa käyttää yksinkertaisella kehyksellä varustettua peiliä. Yksinkertaisella ja hienostuneella luonteellaan se tarjoaa tasapainoisen sisustuksen.

Suuri peili voi saada huoneen näyttämään suuremmalta 

pieni kylpyhuone - iso seinäpeili

Sinun on oltava varovainen, kun käytät suurta peiliä

Suuren peilin oikea käyttö on hankala tehtävä. Hyvin usein sinun on kokeiltava ja mietittävä pitkään, kunnes löydät sille parhaan mahdollisen asennon. Tämä on juuri suurin haitta peilin käytöstä sisustuksessa. Jotkut näkökohdat ovat erittäin tärkeitä käytettäessä suurta peiliä sisustuksessa. Täällä sinä olet!

Tämä suuri peili heijastaa taide -esinettä ja muita viehättäviä esineitä huoneessa

pieni suuri peili - iso seinäpeili

Oikea asento

Peilin oikea sijoittaminen on ratkaisevan tärkeää suunnittelukonseptin onnistuneen toteuttamisen kanssa. Sinun on määritettävä tarkasti, minkä tehtävän haluat hallita sen kanssa. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä suuren peilin mahdollisista toiminnallisista käyttötarkoituksista: Haluat heijastaa kauniin esineen niin, että se näkyy joka kulmasta; Haluat tasapainottaa huoneen mitat (tämä on tarpeen esimerkiksi, jos huone on liian kapea ja pitkä tai päinvastoin!); Haluat tehdä huoneesta leveämmän tai kevyemmän.

Yksinkertaiset hopeakehykset tekevät huoneesta yksinkertaisen ja tyylikkään 

metallikehys - suuri seinäpeili

Paikannusvinkki: heijastus kohteesta

Onko sinulla suuri esine sisustuksessa, joka toimii myös tukipisteenä huoneessa? Onko tämä jalo kappale, josta olet erityisen ylpeä? Voit sijoittaa peilin niin, että tällaiset huonekalut heijastuvat siihen ja tuovat huoneeseen vielä enemmän lisäarvoa. Pohjimmiltaan Feng Shuin mukaan on suositeltavaa sijoittaa peili kauniita esineitä vastapäätä. Epäharmonisten esineiden, kuten rikkoutuneiden tai esteettisesti epämiellyttävien esineiden ja huoneen elementtien, heijastumista on vältettävä.

Tämän kattokruunun vaikutus on vieläkin suurempi peilin ansiosta 

runko hopeasta seinäpeilistä iso

Peilin koko

“Suuri peili” on suhteellinen termi, jota voidaan käsitellä vain suhteessa muihin esineisiin ja koko tilaan. Peili voi näyttää ylimitoitetulta, koska se näkyy valtavana ja strategisena elementtinä sisätiloissa. Mutta voit myös edustaa sitä huoneen suurimpana koriste -elementtinä. Verrattuna muihin lisävarusteisiin, kuten valot ja maljakot, tämä näyttää suuremmalta. Tässä vaiheessa sinun on myös kysyttävä itseltäsi, mitä haluat saavuttaa tällä esineellä.

Pyöreä peili hyllyn vieressä näyttää suuremmalta lisävarusteelta

iso pyöreä seinäpeili

Suuri peili aksenttina

Suuri peili voi viedä koko seinän huoneeseen. Tätä käytetään usein kylpyhuoneissa, mutta joissakin olohuoneissa on myös peiliseinä. Tämä on erittäin onnistunut idea, etenkin pienissä huoneissa. Huoneistoissa, joissa on avoin pohjaratkaisu, voit korostaa tietyn alueen peilillä. Voit laajentaa yhtä tai toista ulottuvuutta käytävällä ja muissa huoneissa.

Peiliseinällä on erottuva koristeellinen luonne 

pyöreä ja kaunis seinäpeili iso

Vinkkejä eri huoneiden sisustamiseen suurilla peileillä

Riippuen huoneesta, jossa käytetään suurta peiliä, sovelletaan erilaisia ​​vinkkejä sen suunnitteluun.

Iso peili olohuoneessa

Täällä on usein suuri peili sohvan takana. Tämä korostaa tämän huoneen vilkkainta aluetta. Voit myös sijoittaa ylimitoitetun peilin sohvaa vastapäätä.

Lisävinkki:Huomaa, että olohuoneessa on yleensä paljon liikettä. Peili voi pudota nopeasti lattialle ja vahingoittaa jotakuta. Pidä tämä mielessä sijoittelua valittaessa. Käytä peiliä siten, että ongelmalliset tapahtumat vähenevät minimiin.

Suuret peilit kiinnitetään usein kaapin siipiin

iso peili kaappi

Suuri peili ruokasaliin ja keittiöön

Suuret peilit ovat usein keittiössä ja ruokasalissa. Tässä on järkevää, että kauniit esineet heijastuvat huoneeseen niin, että ne näkyvät mistä tahansa. Aivan kuten olohuoneessa, turvallisella paikannuksella on suuri merkitys jatkuvan liikkeen vuoksi! Näin estetään onnettomuudet.

Feng Shuin mukaan makuuhuoneen peilin pitäisi olla nukkuvien ihmisten ulottumattomissa

suuri peiliefekti - suuri seinäpeili

Suuri peili makuuhuoneessa

Jotkut valitsevat suuren peilin päätyyn tai seinälle sängyn yläpuolelle tai vastapäätä. Feng Shuin mukaan tämä koriste -esine ei saa missään tapauksessa joutua nukkuvan henkilön näkyville. Tämä hajauttaisi huoneen energian ja vaikuttaisi negatiivisesti unen laatuun. Sinun pitäisi pystyä katsomaan ympärillesi peilistä helposti, kun olet valmistautunut päivään. Se auttaa myös, jos se on sijoitettu ikkunaa vastapäätä, jotta valo voi levitä.

Tämä suuri peili korostaa mediaseinää sen edessä

seinäkorkea seinäpeili iso

Suuret peilit pienissä huoneissa, kuten käytävillä ja kylpyhuoneissa

Pienissä huoneissa, kuten käytävissä, kylpyhuoneissa ja kellareissa, peilin tehtävä on selvästi tämän huoneen suurentaminen ja valaistus. Toinen on mahdollista vain, jos läsnä on vähintään pieni valonlähde. Tämä tulisi sijoittaa peiliä vastapäätä. Laajentumisen osalta sinun on määritettävä strategisesti paras puoli huolellisella tarkkailulla.

Suunnittelijan peilikoristeisilla seinillä on usein runsaasti sisäistä rakennetta

iso seinäpeili - kaunis peili

Kaksi suunnittelijapeiliä, jotka laajentavat huoneen muiden esineiden suurta vaikutusta

iso seinäpeili - eksoottinen huone

iso seinäpeili - useita seinällä

suuri seinäpeili - useita pitkänomaisia ​​peilejä

iso seinäpeili - kaappi ja valot

Suuren peilin hyvän vaikutuksen vuoksi valaistus on ensiarvoisen tärkeää

iso seinäpeili - loistava soikea muoto

iso seinäpeili (24)

iso seinäpeili - kultainen kehys

seinäpeili iso - runko - loistava

Oikean kehysten valinnan ansiosta peili voidaan sovittaa eri tyyleihin

iso seinäpeili - valtavat alkuperäiset kehykset

iso seinäpeili - valtava seinäpeili

iso seinäpeili - pyöreä pala seinällä

iso seinäpeili - kauniit metalliseinät

Käytävällä peili laajentaa tilaa 

iso seinäpeili - peili käytävän päässä

suuri seinäpeili - peili verhojen välissä

iso seinäpeili - loistava idea seinälle

iso seinäpeili meikkihuoneessa

seinäpeili iso runko marmoria

Tämän kuvan 3D -kehykset ovat erityisen moderneja

aaltoileva runko - suuri seinäpeili

olohuone ja kylpyhuone - iso seinäpeili