Sisustusideoita: Nykyiset suunnittelutrendit vuodelle 2018

Kevät tulee pian ja monien asukkaiden on nyt aika muuttaa sisätiloja. Loogisesti tarvitsemme tähän ajantasaisia ​​sisustusideoita. Kuten joka vuosi, olemme julkaisseet useita artikkeleita tästä aiheesta vuoden 2018 alusta lähtien. Tämä palvelee sinua avuksi tietyillä ajatuksilla ja täydentää aikaisempia puheenvuoroja.

Muutamat matta- ja mustat yksityiskohdat voivat päivittää kylpyhuoneen suunnittelun

mustia ja harmaita elementtejä sisustusideoita

Sisustusideoita pienillä, huomiota herättävillä yksityiskohdilla

Nämä sisustusideat koskevat lähinnä saniteettitiloja ja keittiötä. Kirkas ja saumaton ulkonäkö on ollut siellä erityisen suosittu muutaman vuoden ajan. Monet suunnittelijat rikastuttivat häntä vuonna 2018 projekteilla, joissa oli pieniä mutta merkityksellisiä yksityiskohtia. Usein yksi näyttää karkealta mattapintaiselta ja valittu väri on musta tai tummanharmaa.

Etsitkö nykyisiä ideoita seinäsuunnitteluun? Entä laatat taustakuvassa??

sisustusideoita laatta -taustakuva

Laatat, jotka jäljittelevät taustakuvaa

Tapetilla on monia esteettisiä etuja ja laatat – monia käytännön etuja. Uusien trendien myötä sinun ei enää tarvitse valita näiden kahden välillä. Valitse vain ratkaisu, jossa yhdistyvät näiden kahden “plussat”. Vuonna 2018 laatat, joilla on äskettäin tulkittu ulkonäkö, ovat erityisen suosittuja. Tällaiset sisustusideat ovat ihanteellisia muun muassa avoimien tilojen kunnostamiseen.

Betonikalusteet ja aksentit ovat kuuma trendi modernissa sisustuksessa

sisustusideoita konkreettisia sisätiloissa

Betoniset huonekalut

Karkea sellainen Betonin rakenne on löytänyt viime vuosina monenlaisia ​​käyttötarkoituksia sisustussuunnittelussa. Vuonna 2018 tätä materiaalia käytetään myös korostamiseen. Siitä valmistetaan paljon huonekaluja ja asusteita.

Nykyinen väri, nykyinen sisustusstrategia

aksentti huonekalut kirkkailla väreillä sisustusideoita

Korostetut huonekalut kirkkaissa väreissä

Viime vuosien neutraalit sisustusideat ovat ihanteellinen tausta raikkaiden aksenttien käytölle. Ihminen muuttuu yhä rohkeammaksi. Vuonna 2018 suurikokoiset huonekalut silmiinpistävissä väreissä ovat erittäin suosittuja.

Saat enemmän luovuutta, kun suunnittelet aksenttiseiniä

sisustusideoita korostusseinä helpotuksella

Relief aksentti seinät

Korostusseinät ovat yksi niistä ratkaisuista nykyaikaiseen sisustukseen, jotka ovat vakiinnuttaneet asemansa klassikoina. Nyt suunnittelijat ovat aina leikkisiä suunnittelussaan. Kokeilut kohokuvioitujen seinien kanssa ovat erityisen suosittuja vuonna 2018.

Näetkö missä nykyaikaisia ​​suunnitteluratkaisuja on käytetty?

sisustusideoita eri metalleista

Eri metallien yhdistelmä

Nykyaikaisessa sisustussuunnittelussa suunnittelijat yrittävät usein näyttää saman materiaalin monimuotoisuutta ja luonnetta. Tänä vuonna suuri teema on metallien monipuolisuus. Mustan, harmaan ja kullan vivahteiden yhdistelmät ovat erityisen tehokkaita ja ajan tasalla.

Suositut kalanruotokuviot ovat jälleen muodissa!

sisustusideoita loistava keittiön takaseinä

Kalanruoto laatat

Tässä on jotain niille, jotka haluavat uudistaa keittiön roiskumisen. Kalanruotokuviot ovat palanneet ja tekevät täydellisen ratkaisun kaikille harrastajille. On parasta yhdistää tummat neutraalit.

Nykyaikaiset lämpimät sävyt sopivat hyvin takkaan!

sisustusideoita kyllästettyjä värejä

Lämpimät kylläiset värit

Tyydyttyneet lämpimät vivahteet kilpailevat kirkkaiden värien kanssa huonekalujen käytön suhteen vuonna 2018. Niitä käytetään myös aksentteina neutraalissa ympäristössä. Tämä tekee sisätiloista tyylikkäämpiä ja kutsuvampia samanaikaisesti.

Oletko vintage -asusteiden ystävä? Tämän tyyliset valot ovat nyt erittäin moderneja!

sisustusideoita vintage -valot

Valot, joissa on vintage -luonne

Sisustus- ja sisustusideat korostetuilla valoilla, joilla on raikas luonne, ovat olleet ajankohtaisia ​​useita vuosia. Se jatkaa niin myös vuonna 2018. Joten jos pidät tämän tyyppisestä suunnittelusta, sinulla on kaikki syyt olla onnellisia vuonna 2018.

Jos haluat tuoda sisustukseen ripauksen perinteitä, valitse kukkakuviot!

kukkakuvio aksentti seinäkoriste ideoita

Kukkakuvioiden laaja käyttö sisustuksessa

Kukkakuviot ovat saaneet paikkansa sisustussuunnittelussa. Esimerkissämme on kukka -aksenttiseinä. Toteutus on melko klassiseen tyyliin. Moderni ja tyylitelty versio on myös suosittu.

Olemme valinneet esimerkkejämme, jotta niitä voidaan käyttää erityisen käytännöllisesti ja helposti kaikissa taloissa ja huoneistoissa. Suosittelemme kuitenkin, että tarkastelet niitä kodin tyylitrendien laajemmassa kontekstissa vuonna 2018. Näin kehität yksilöllisen tunteen siitä ja pystyt toteuttamaan joitain aivan omia ratkaisuja.