Sisustusvinkkejä – miten saat klassikkosi suunnittelun parrasvaloihin

Niin tyylikkäät ja ajattomat, ne takaavat vertaansa vailla olevan hienostuneisuuden ja optimaalisen toimivuuden kaikissa nykyaikaisissa tiloissa: suunnitteluklassikoissa. Ne ovat aikansa mestariteoksia ja niitä pidetään aina sellaisina. Täydellinen muoto yhdistettynä jaloon viehätykseen saa jokaisen muotoilun ystävän sydän lyömään nopeammin. Yksittäisinä kappaleina tai yhdessä muiden huonekalujen tai kodin lisävarusteiden kanssa ikoniset suunnittelut herättävät vastustamattomasti kaikkien huomion. Alla olevat sisustusvihjeet auttavat sinua lavastamaan suosikkisi taitavasti niin, että ne voivat avata täyden vaikutuksensa.

design klassinen vitra eames rar -tuoli

Suunnitteluklassikot eivät koskaan mene pois muodista

Jatkuva huomio yksityiskohtiin ja ikuinen pyrkimys täydellisyyteen ovat saaneet jotkut 1900-luvun tunnetut arkkitehdit ja suunnittelijat luomaan erinomaisia ​​huonekaluja ja kodin tarvikkeita. Näitä kutsutaan yksinkertaisesti suunnitteluklassikoiksi. Ne voidaan tunnistaa välittömästi siluetista ja optimaalisesti vastaavasta toiminnosta. Jalo materiaalit ja laadukas valmistus antavat klassikoille viimeistelyn. Kaikki alkoi Bauhaus -koulusta 1920- ja 1930 -luvuilla. Nerokkaat suunnittelijat, kuten Mies van der Rohe (Barcelonan tuoli ja konsolituolit), Marcel Breuer (putkimaiset teräskalusteet) ja Wilhelm Wagenfeld (pöytälamppu) loivat legendaarisia design -luomuksia, joita himoitaan ja arvostetaan ympäri maailmaa tähän päivään asti. 50- ja 60 -luvuilla Charles ja Ray Eames saivat ikonin "Lepotuoli" ja monet muovituolit tuovat jälleen sensaation.

Aivan kuten tanskalainen Arne Jcobsen kuuluisilla nojatuoleillaan ja tuoleillaan – "Munatuoli", kohteeseen "joutsen", the "muurahainen", vain muutamia mainitakseni. Muut suunnittelijat, kuten Verner Panton, Eero Saarinen, Le Corbusier, ovat myös luoneet ajattomia jaloja teoksia ja vaikuttaneet siten vieläkin enemmän siihen, että vuosisadan puolivälin tyylistä tuli yksi suosituimmista elämäntyyleistä.

sisustusvinkkejä design klassinen barcelona -tuoli

Suunnitteluklassikoiden ilmeikkyys ei ole vain säilynyt ajan mittaan, vaan se on kasvanut entisestään. Uudet tulkinnat ja uudet versiot lisensoiduilta valmistajilta, kuten Vitra, Cassina, Knoll tai Fritz Hansen, saavat klassikot näyttämään täydessä loistossaan entistä laadukkaammin.

Tässä ovat suunnitteluklassikoiden tärkeimmät edut yhdellä silmäyksellä:

  • korkealaatuinen;
  • äärimmäinen pitkäikäisyys;
  • Muoto ja toiminta sopivat optimaalisesti toisiinsa;
  • hyvät kappaleet vanhenevat kauniisti;
  • Arvostus ja ainutlaatuinen tunnustusarvo;
  • Arvon säilyttäminen ja arvostaminen.

Todellisilla suunnitteluklassikoilla on tietysti myös hintansa, ja itse tehdyt kopiot eivät ole halpoja. Sinun täytyy kaivaa syvemmälle taskuun rakkaita huonekaluja ja kodin tarvikkeita. Hyvä että pystyt Kotivakuutus voidaan lukita, jolloin sinulla on siihen varaa tulipalon tai varkauden sattuessa. Vaikka pesukone on viallinen ja vesijohtovesi tulvii asuntoon tai sadevesi tunkeutuu rikkoutuneen ikkunan läpi myrskyn aikana, olet hyvissä käsissä tämän tyyppisen vakuutuksen kanssa. Innovatiivisten vakuutusyhtiöiden kanssa, kuten Coya, Onneksi kaikki tässä yhteydessä on täysin digitaalista ja mutkatonta.

vinkkejä design -huonekalujen olohuoneen sisustamiseen

Ja tämä on paras tapa esitellä suunnitteluklassikoita

Vaikka suunnittelun mestariteoksia ei voi koskaan sivuuttaa, wow -tekijää voidaan lisätä integroimalla ne älykkäästi omaan sisustukseesi. Tässä on tärkeimmät asennusvinkit sille.

Varmista riittävästi vapaata tilaa

Suunnitteluklassikot rakastavat sitä, että ympärillä on tarpeeksi tilaa. Näin niitä voi ihailla rauhassa kaikilta puolilta. Vapaasti seisova viihtyisässä lukukulmassa tai jopa huoneen keskellä, nojatuolit, sivulaudat, lepotuoleja tai sohvia, joilla on ajaton muotoilu, ovat selvästi todellisia katseenvangitsijoita.

arne jacobsen munatuolin sisustusvinkkejä

Uskalla kokeilla rohkeita tyylejä

Onnistuneet tyylitauot voidaan toteuttaa erittäin helposti muotoiluklassikoilla. Nämä ovat todella toivottavia jopa modernissa, viihtyisässä kodissa, koska muuten ne voivat nopeasti näyttää elottomilta ja museomaisilta. Älä siis aseta liikaa klassikoita yhteen huoneeseen, vaan jaa ne yksitellen kaikkiin huoneisiin. Uskalla yhdistää ne huonekaluihin ja kodin lisävarusteisiin muilta aikakausilta ja tyyleiltä – vintage, maalaismainen, avantgarde jne..

retro nojatuoli makuuhuone sisustus vinkkejä suunnittelu klassikoita

Luo harmonisia kontrasteja

Voit myös luoda ainutlaatuisen tunnelman yhdistämällä eri värejä ja materiaaleja. Optiset ja haptiset kontrastit takaavat miellyttävän harmonian ja sopivan annoksen leikkisyyttä. Käyttämällä taitavasti täydentäviä värejä valkoisella taustalla tai jopa ei-väreillä mustavalkoista huoneessa parannetaan suunnittelukohteidesi jo merkityksellistä vaikutusta.

värikontrastit keittiön tuolit design klassikoita

Pelaa valolla

Oikea valaistus on epäilemättä yksi tärkeimmistä asioista missä tahansa elinympäristössä. Oikea sekoitus epäsuoraa ja suoraa valoa varmistaa, että tunnet olosi kotoisaksi jokaisessa huoneessa. Sijoita ikoniset designkappaleet huoneeseen niin, että ne ovat hyvin valaistuja tai eivät sokaise valoa. Ennen kaikkea saat enemmän itse.

oikeat valaistussuunnitteluklassikot näyttämön sisustusvinkit

Elä kunnolla suunnitteluklassikoiden kanssa

Vaikka pidätkin suunnitteluklassikoitasi kultti -esineinä, sinun ei pidä erota niistä jokapäiväisessä elämässä. Mutta päinvastoin. Sinun pitäisi saada niistä kaikki irti makaamalla niiden päällä, lukemalla, rentoutumalla tai nukkumalla. Älä huoli! Jalokappaleet vanhenevat kauniisti ja tulevat ajan myötä entistä ilahduttavammiksi osoittamalla luonnollisia kulumisen tai patinan merkkejä.

tukijalan suunnittelu klassikoiden sisustusvinkkejä

Ole valmis kokeilemaan ja päästä luovuutesi vapaaksi asennuksen aikana! Elä rakkaudella suosikkikalusteidesi kanssa ja nauti neljän seinän mukavuudesta. Koska sinun pitäisi tuntea olosi mukavaksi kotona.

design klassikot sisustusvinkit seinätaide


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80