Vanhan asunnon kalustus – inspiroivia esimerkkejä ja fiksuja strategioita

Jos haluat sisustaa asunnon vanhassa rakennuksessa, olet mukana monimutkaisessa ja vaikeassa asiassa. Tarvitset paljon inspiraatiota, teknistä tietämystä ja suuren annoksen kärsivällisyyttä. Mutta se on sen arvoista, koska sinua ympäröi sitten inspiroiva pala historiaa. Tällaiset rakennukset ja huoneistot ovat erittäin arvokkaita. Usein heillä on jopa arkkitehtonisten muistomerkkien asema. Ne tuovat mukanaan tietyn historiallisen ilmapiirin ja tunnelman, mutta tätä on korostettava. Se ei ole niin helppoa, mutta on olemassa joitakin strategioita, jotka toimivat hyvin! Haluaisimme nyt havainnollistaa tätä sinulle.

Historiallisen muurauksen vapauttamisella on suuri vaikutus

Korostettu seinä -olohuoneen sisustusasunto

Asunnon erityispiirteet vanhassa rakennuksessa

Haluamme olla rehellisiä kanssasi: Vanhojen rakennusten huoneistoissa on useita haittoja. Sinun tulee olla tietoinen tästä ainakin turvallisuussyistä! Nämä ovat vanhoja rakennuksia, jotka tarvitsevat usein korjauksia. Käytettäville materiaaleille ja työkaluille on asetettu suuria rajoituksia.

Joten sinun on oltava sisäisesti valmistautunut siihen, että sinun on investoitava paljon pitkällä aikavälillä. Myös eristyksen ja siten sähkön ja energiakustannusten osalta kaikki ei näytä niin halvalta täällä. Sinun on oltava erityisen varovainen seinien ja kattojen suunnittelussa. Usein nämä ovat homeisia, vanhentuneita ja siksi myös hauraita. Sinun täytyy kaivaa todella syvälle. Tämän tyyppisille seinille on erityisiä tappeja ja muita työkaluja. Sinun tulisi myös säilyttää Seinärakenteen kosteus tarkistaa. Se on usein kostea ja sen seurauksena hauras, joten raskaat esineet ja monimutkainen sisustus voivat repiä ja pudota kokonaisia ​​laastinpaloja. Tämä voi olla hengenvaarallista etenkin katon kanssa.

Korkeat kasvit ovat erityisen hyviä korkeilla katoilla

Puulattiaideoita asunnon sisustamiseen

Asunnon edut vanhassa rakennuksessa ja yleiset säännöt

Seuraavassa kerromme sinulle kolme erityisen suosittua ja aikatestattua strategiaa vanhojen huoneistojen sisustamiseen. Mutta etukäteen haluaisimme nimetä muutamia perussääntöjä tällaisten huoneiden suunnittelulle. Näiden avulla hyödyt mahdollisimman paljon vanhan asunnon eduista.

Puristiset kalusteet toimivat erittäin hyvin vanhoissa huoneistoissa

Kalustettu tyylikäs moderni huoneisto

Sääntö 1: Pystysuoran tilan käyttö

Jos perustat asunnon vanhaan rakennukseen, voit hyötyä tilojen leveydestä. Ennen kaikkea olet tekemisissä todella korkeiden kattojen kanssa ja oikean koristelun avulla voit saavuttaa sen kanssa maagisen vaikutuksen. Kattoon ulottuvat seinäkoristeet, korkeat hyllyt ja kaapit ovat tässä suhteessa erittäin hyvä käytäntö. Lisäksi korkeat kasvit, jotka virkistävät ilmaa ja luovat samalla elävän ilmapiirin, ovat loistava idea.

Eklektinen olisi hyvä käytäntö

Ideoita olohuoneeseen - asunnon sisustamiseen

Sääntö 2: Tuo esiin vanhan rakennuksen erityispiirteet

Vanhojen rakennusasuntojen kanssa sinulla on suuret seinäpinnat, joita voidaan tarkastella kuvan kaltaisena. Täällä voit kehittää erityisen mielenkiintoisia suunnittelukonsepteja. Nykyaikaiset neutraalit värit eivät irtoa paremmin missään muualla kuin täällä. Valitse kuitenkin nämä niin, että ne sisältävät lämpimiä vivahteita. Näin huoneet näyttävät erityisen viihtyisiltä ja kutsuvilta suuresta alueesta huolimatta.

Neutraalit värit ja huomiota herättävät aksentit – loistava strategia

Kalusta moderni keittiö Kalusta huoneisto

Sääntö 3: Mieti valaistus huolellisesti

Vanhojen rakennusten huoneistoissa on yleensä suuret ikkunat ja siksi ne ovat hyvin valaistuja. Toisaalta, kun määrität tämän, sinun on käytettävä tätä etua erityisen hyvin. Älä suojaa pienten huonekalujen tai muiden esineiden sisältämää luonnonvaloa. Sen sijaan sinun pitäisi investoida nykyaikaisiin verhoihin tai kaihtimiin. Tarvittaessa voit käyttää sitä yksityisyyden suojaamiseen. Sinun tulisi myös asentaa keinovalo siten, että se ei täydennä luonnonvaloa vaan sekoittuu sen kanssa. Koska sillä olisi häiritsevä vaikutus. Et varmasti halua sitä?

Voit siis hyötyä toiminnallisesti korkeista huoneista!

Asenna parvi design -asunto

Vanhan asunnon kalustus: kolme strategiaa

Strategia numero 1: hyvä kunnostus ja puristiset kalusteet

Monet asukkaat käyttävät puristista lähestymistapaa sisustaessaan asuntoa vanhassa rakennuksessa. Puhtaasti tyylilliseltä kannalta tällä on upea vaikutus, koska se luo kontrastin modernin minimalismin ja historiallisen taustan välillä. Lisäksi tämä on myös erittäin käytännöllinen ratkaisu, jolla voit sijoittaa enemmän aikaa ja resursseja asunnon kunnostamiseen. Tämä sisältää seinien ja katon uusimisen. Jos tämä on tarpeen, voit myös integroida hyvän eristyksen ja siten pienentää sähkökustannuksia pitkällä aikavälillä. Kun sisustat, panosta sitten muutamaan kappaleeseen, jotka täyttävät huoneen visuaalisesti hyvin ja tarjoavat riittävän asumismukavuuden.

Seinät voidaan käyttää strategisesti integroimalla säilytystilaa

pieni asunto vanha rakennus perustettu moderni muotoilu

Strategia 2: Seinien toiminnallinen käyttö

Tämä strategia sopii erityisesti niille teistä, jotka haluavat paljon tallennustilaa. Sinulla on täällä erittäin leveät ja korkeat seinät, jotka voit täyttää kokonaan sisäänrakennetuilla hyllyillä ja kaappeilla. Tässä tapauksessa valitset modernit materiaalit ja värit puhtaasti tyylillisestä näkökulmasta. Jos haluat erittäin modernin vaikutelman, joka vastaa myös raitista historiallista tyyliä, suosittelemme esimerkiksi vaaleaa metalliväriä. Täällä sinun on kuitenkin investoitava myös seinien ja kattojen rakenneanalyysiin ja kunnostamiseen. Tällaiset ratkaisut ovat käytännöllisiä ja pelkästään visuaalisesti kaventavat tilaa hieman. Näin voit tehdä siitä kodikkaan pienillä huonekaluilla.

Kelluvat koristeet ja säilytysyksiköt ovat loistava sisustusstrategia

Loft -huoneen design -huoneiston sisustus

Strategia 3: Korosta vanhan rakennuksen asunnon historiallista luonnetta

Kolmas strategia, jolla voit sisustaa vanhan asuntosi, on korostaa rakennuksen historiallista luonnetta. Voit virkistää ja vapauttaa osan historiallisesta muurauksesta. Alkuperäiset ikkunakehykset voidaan uusia tai jäljitellä nykyaikaisilla materiaaleilla. Sisustukseen voit palauttaa vanhoja huonekaluja tai ostaa alkuperäisiä vintage -kappaleita. Seinäsuunnittelussa voidaan käyttää historiallisia kuvia ja sisustusideoita. Eklektistä lähestymistapaa ei pidä aliarvioida. Tällaisten asuntojen historiallinen arvo tulee esiin, kun eri tyylejä sekoitetaan.

Hopea metalliväri on täydellinen väri historiallisiin huoneisiin

Asenna modernit huonekalut vanhaan asuntoon

Vanhan asunnon kalustus – syvästi inspiroiva kokemus

Kalustaminen ja asuminen vanhassa huoneistossa on erityinen elämäntapa. Sillä on syvä merkitys ja se on itsessään lausunto sen valinneen luonteesta. Ihminen kaipaa jatkuvuutta, haluaa oppia menneisyydestä, antaa sille merkityksen ja jatkuvuuden. Älykkäät ja taiteellisesti suuntautuneet ihmiset arvostavat erityisesti tätä kokemusta. Kaikki muut löytävät luultavasti uudelleen joitakin persoonallisuuden piirteitä tällaisen ihanan kalustetun tunnelman kautta!

Historiallisten rakenteiden paljastaminen toimii lähes aina erittäin hyvin

Modernin asunnon sisustus Ideoita ullakolle

Hyödynnä suuret ikkunat, jotta huoneeseen tulee todella paljon valoa

kaunis muotoilu olohuoneeseen - asunnon kalustus

upea design sisustaa vanha huoneisto sisusta huoneisto

Asunnon kalustus - ideoita keittiön sisustamiseen

Asunnon kalustus - leveä olohuone - asunnon kalustus

Asunnon kalustus Ullakko

Esimerkki historiallisen muurauksen visuaalisesta korostuksesta

Asunnon kalustus teolliseen tyyliin

Kalustettu huoneisto avoin olohuone

Asunnon sisustaminen elää ideoita modernista arkkitehtuurista

Asunnon kalustus Altbeuwohnung keittiön suunnittelu

Yhdistelmä historiallista tyyliä ja modernia taidetta

Asunnon sisustaminen ideoita sisustus

Kalusta huoneisto, luo ruokasali

Kalusta asunto puukalusteet ja muut ideat

Kalustettu huoneisto, moderni keittiölaite

Onnistunut taiteellisen ja luonnonvalon yhdistelmä

Perustaa asunnon moderni olohuone

Kalusta huoneisto moderni muotoilu moderni arkkitehtuuri

Litteästi sisustetut modernit sohvaideat