Ylellinen Kalifornian huoneisto, jossa on panoraamaikkunat

ylellinen Kalifornian huoneisto, jossa on panoraamaikkunat olohuone

Ylellinen Kalifornian huoneisto, jossa on panoraamaikkunat

Ylellinen Kalifornian huoneisto, jossa on panoraamaikkunat

Horst Arkkitehdit, Kalifornian arkkitehtoninen studio, joka sijaitsee Corona del Marissa (käännettynä “meren kruununa”), Newport Beach, suunnitteli tämän yksinkertaisen huoneiston.

Suurin ongelma, joka tässä oli ratkaistava, oli tilan puute. Suunnittelijat tarvitsivat todella paljon ideoita asunnon suunnittelemiseksi niin, että sisällä oli tilaa kotitoimistolle ja kodikas tila perheelle.

Ensinnäkin tavalliset ikkunat korvattiin kehyksettömällä lasilla. Tämä on luonut lämpimän ja läpinäkyvän tunnelman. Lisäksi koit koko huoneen hyvin eri tavalla tällä tavalla. Ikkunat on sijoitettu siten, että niistä on hyvä näköala satamaan. Puiset kaihtimet tuovat optimaalisen valaistuksen myöhään iltapäivällä ja luovat turvallisuuden tunteen. ”.

Hupaisa sisustus – moderni olohuone

ylellinen huoneisto Kaliforniassa panoraamaikkunoilla moderni

Joten onnellisella asunnonomistajalla on kaksi valtavaa etua. Toisaalta siinä on ylellinen sisustus ja lisäksi upea näköala satamaan.

Panoraamanäkymäikkunoiden ansiosta valo pääsee hellävaraisesti. Tämä tekee ilmapiiristä ilmavan ja rennon. Vahva side kahden huoneen välillä on toinen hyvä tulos tästä prosessista. Marmorilaatoitetut seinät tekevät sisätiloista todella arvokkaita. Illalla tunnelma on henkeäsalpaava ja romanttinen, varsinkin kun sammutat valon.

Näinkö sinusta tuntuu? Sinulla ei ehkä ole varaa tällaiseen asuntoon, mutta voit varmasti käyttää joitain luovia ideoita myös kodissasi!

Pehmeä kattovalaistus luo miellyttävän tunnelman olohuoneeseen

Ylellinen Kalifornian huoneisto, josta on panoraamaikkuna ikkunassa

Viihtyisä oleskelutila – nykyaikainen sisustus

ylellinen huoneisto Kaliforniassa, jossa on panoraamaikkunat puuseinä

Suuri portaikko – silmiinpistävät riippuvalaisimet

ylellinen kalifornialainen huoneisto, jossa on panoraamaikkunat riippuvalaisimilla

 Houkutteleva takka makuuhuoneessa lisää lämpöä Ylellinen Kalifornian huoneisto, jossa on panoraamaikkunatakkaLämpimät maanläheiset sävyt sekä luonnolliset materiaalit ja tekstuurit makuuhuoneessa  ylellinen huoneisto Kaliforniassa, panoraamaikkunat puuseinä Tumma tunnelma makuuhuoneessa – romanttinen tunnelma ylellinen huoneisto Kaliforniassa, panoraamaikkunat patja musta Mukava makuuhuone – suuret panoraamaikkunat  ylellinen kalifornialainen huoneisto, jossa on panoraama makuuhuoneen ikkunat Sisäänrakennetut peilikaapit ja pyöreä pesuallas ylellinen huoneisto Kaliforniassa, jossa on panoraama -ikkunat

Kylpyhuoneen suunnittelu – puiset seinäverhoukset

ylellinen kalifornialainen huoneisto, jossa on panoraama -ikkunat kylpyhuoneessa