15 A Chokers ékszerek hagyományos és legújabb formái

A nyaklánc az egyik legfontosabb dísz, amelyet a nő viselni szeretne. A nyakláncok különböző stílusokban és méretekben kaphatók, ezek közül a chokers. A chokerek különböző ékszermintákkal rendelkeznek, és kissé nehéz lesz választani közülük.

csokoládé-tervek

A Chokers ékszerek különböző típusai:

Itt található a top 15 fúvóka listája, hogy tetszeni tudjon a terveknek, és tervezheti bármelyik megvásárlását.

1. Az Ezüst Szívláncfojtó:

Az Ezüst Szívláncfojtó

Egy aranyos kis ezüstből készült nyaklánc a legjobb ajándék egy lánynak a jobbik feléből. A vékony lánc a két réteggel és a szívvel. Az ezüst lánc a szív miatt még lenyűgözőbbnek tűnik, és a kétszeresen rétegzett lánc tovább növeli megjelenését.

2. A háromrétegű fojtás:

A háromrétegű fojtó

A tendencia, hogy a saját divatod szerint állítsd be, mindig is jelen volt. Ez a nyaklánc -dizájn hasonló megjelenést mutat. A nyakhoz kötött fekete pofa, köztük egy kis arany kiegészítő és az alatta rétegezett láncok szép megjelenést kölcsönöznek. A tartozékokhoz tartozó alsó alsó lánc eltér a másik kettőtől, amelyek nem párhuzamos kapcsolatot mutatnak a láncok között.

3. A Spike Choker lányoknak:

A Spike Choker lányoknak

A fekete pofa, mint a nyaklánc, szexi viselet nyugati ruhával. A tüske, mint a medál növeli a pörgőséget. Ezt a nyakkendőt egy tinédzser könnyen választhatja magának kiegészítőként. A szál, mint a choker, egyszerűnek tűnik számodra, de sokkal szebbnek tűnik mások számára, ha a nyakára akasztják.

4. Ocean Chain Choker:

Ocean Chain Choker

A kék árnyalatok nagyon kívánatos színek a nők körében. Amikor erre a színre térünk, bárki nagy levegőt kapna, ha ezt nézi. Az arany kétszeres rétegű láncfojtó és a kerek óceán színű medál között boldog dolog vásárolni. Nem kell felsorolnom, hogy milyen öltözékre van szüksége ezzel, mert biztosan frissíti és kiemeli minden ruha megjelenését, amelyet visel..

5. A Lipsy Lace Choker nyakék:

A Lipsy Lace Choker nyakék

Ez egy klassz choker nyaklánc. Virág alakban tervezve, jól néz ki, nem túl széles talppal. A hozzá rögzített lánc és az alatta lelógó, sík felületre tűzött gyöngy is hagyományos megjelenést kölcsönöz. Így sokak számára ez a lehetőség.

6. A White Pearl Choker nyakék:

A White Pearl Choker nyaklánc

A nagyon egyedi kialakítású fojtó, mint a nyakába tekert fehér nyaklánc, józan, mégis pofátlan kiegészítő. A fehér egy békés szín, amely a jóságot szimbolizálja, és a sima fojtó hasonlóan pozitív aurát ábrázol. A szálban egyenes vonalba kötött fehér gyöngyfürtök is hasonló megjelenést ábrázolnak, összhangban a fojtóval. Így ez a darab csodálatos vásárolni és viselni.

7. A fekete gótikus Choker nyakék:

A fekete gótikus Choker nyaklánc

Ahogy a fenti név is sugallja, a nyaklánc gótikus megjelenést kölcsönöz, és minden lány választhatja, aki szereti a sötét kiegészítőket. A lógó fekete kövek is hasonló megjelenést kölcsönöznek. A maga módján elegánsan néz ki, és valóban a kiemelési tárgya lesz, ha viseli. A közepén lévő nagy fekete kő hagyományos kiegészítője a nyakkendő által hordozott eleganciának.

8. Színes virágos horgolt csukló:

Színes virágos horgolt csukló

Egy másik, amelynek mindegyikéhez fekete, nagy virágok vannak rögzítve, és chokerré alakítják, eleganciát hoz magával megjelenésében. A középen található gyöngysor klasszikus megjelenést kölcsönöz, és a nyakkendő csodálatos választás lenne egy nő számára, hogy barátaival vagy kollégáival együtt viselje.

9. A Black Velvet Choker nyakék:

A Black Velvet Choker nyaklánc

Ha azt tervezi, hogy bársonyos megjelenéssel ringatja a partit, ez a nyaklánc az Ön számára. Ha egy csomó pörgőséget és pimaszságot ad hozzá személyiségéhez, szexibbnek és hűvösebbnek fog kinézni. Különböző és sok színben kapható. Bármelyiket megteheted magadnak.

10. Egyszerű csomós pofázó:

Egyszerű csomós pofázó

A sötét fekete bársonyfojtó és a köztük lévő csomó ismét szexi meglepetést okoz. A két háromszög alakú csomó és az alatta lógó csomó többi része vonzó megjelenést kölcsönöz. Ez nagyon jól állna egy fekete ruhával és fekete cipővel együtt.

11. A karika medál fojtó:

A karika medál fojtó

A fekete pofázó klasszikus, közepén az arany karika. Homárcsattal zárható. A középen lévő karika magas lengyel ékezetekkel rendelkezik.

12. The Leaf Choker:

A levélfojtó

A bőrfojtó és az aranygyűrű között gyönyörű. A medál különösen, mint a levél, egy kreatív, amelyet használni kell, és üzenetet közvetít. Nagyon kellemes ránézni és viselni ennek a nyakláncnak a minősége. Tehát vedd meg ezt, ha azt szeretnéd, hogy az emberek is nyugtató szemmel nézzenek rád.

13. A Saturn Choker:

A Saturn Choker

Egy nem hétköznapi fojtó, akinek kreatív ötlete van, hogy lógott medált használjon, szórakoztató vásárlás. A kétrétegű nyaklánc, amelyhez a fentiek körök formájában vannak rögzítve, a másik pedig a függővel a Naprendszer körüli forgó bolygó formájában, fényes megjelenést kölcsönöznek. Ez lenne a „dobozból való” vásárlás.

14. Az Irizáló Virágos Fojtó:

Az Irizáló Virágos Fojtó

A lila sávhoz erősített kövekkel kialakított virágminták csillogó megjelenést kölcsönöznek. A drágakövek a virág alakú keretekben vannak, vonzó viselet. A nyakláncok többcélú igényeit kielégítő fojtókészülék, amely alkalmanként és partikra is viselhető.

15. Az egyiptomi Choker:

Az egyiptomi Choker

A lánccal egymáshoz rögzített aranypénzek egyiptomi megjelenést kölcsönöznek, és bárki, akinek fantáziája van az ilyen ékszerekről, könnyen teljesítheti kívánságát, ha megvásárolja ezt.

Ezek a fojtók a legjobbak közé tartoznak, amelyeket a környéken talál. Ha részt vesz egy rendezvényen, alkalmi buliba vagy összejövetelre, akkor minden alkalom könnyen részt vehet, kevesebb nyomással, hogy mit válasszon. Mindegyik, egymástól elkülönítve, vonzó megjelenést kölcsönöz, és bármelyik közül választhat.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80