18 gyönyörű Pearl Choker nyaklánc

A choker egy szalag vagy nyaklánc, amely szorosan illeszkedik a nyak köré. Korábban ez divat volt, ami a kínai, indián, indiai és egyiptomi kultúrákban is látható. Most egyedi stílusokkal tért vissza, amelyeket viselhetünk a partikon és a mindennapi életben. Kényelmetlenül viselhetnek, de nem olyanok és kényelmesek, mivel könnyűek. Díszíthetik flitterekkel, szegecsekkel vagy függővel.

A choker gyakori típusa a szüret, a nyitott gallér, a tetoválás és természetesen a gyöngy, amely a legjobb az összes közül. A gyöngyfojtók nagyon elbűvölő megjelenést kölcsönöznek, amitől az ember kecsesnek tűnik. A Pearl choker nyakláncok nagyon népszerűek a lányok és a nők körében.

A Choker nyaklánc tervei gyöngyökkel:

Íme 9 legjobb gyöngyfojtó tervezés, amelyeket eddig kereshetett.

1. Single Pearl Choker:

Single Pearl Choker

A Single Pearl Choker olyan gyújtógyertya, amelyhez gyöngyöt adnak. Ez egy nagyon egyszerű, mégis egyedi dizájn mindennapi használatra. Egy főiskola felveheti ezt a kívánságlistájára. Ez bármilyen ruhához és frizurához illik.

2. Double Strand Pearl Choker:

Dupla szál gyöngyfojtó

Ez a kialakítás két réteg gyöngyökkel teli, legjobban illik a baba testéhez. Lehet, hogy két szálból áll, egyetlen nagy gyöngyszemmel, ami csodálatosnak tűnik.

3. Bőr Pearl Choker:

Bőr Pearl Choker

Ez a bőr gyöngy, mint a szalag egy gyöngy csatlakozik hozzá. Lehet keskeny és széles típusú fojtótekercsekben is. Csillogást kölcsönöznek, és nagyon elegánsan néznek ki a lányokon. Bármilyen öltözékre fel lehet húzni.

4. Black Pearl Choker:

Black Pearl Choker

A fekete királyi szín a gyöngyökben is megtalálható, és királyi megjelenést kölcsönöz annak, aki viseli. Ezt a fekete gyöngyházfűzőt különösen világos színű ruhával lehet díszíteni, amely inkább a fojtóra összpontosít.

5. Lánchoker gyöngyökkel:

Lánchoker gyöngyökkel

Ha valaki kényelmetlenül érzi magát más típusú fojtóval, akkor a gyöngylánc -fojtó az egyik legjobb lehetőség, aki azt akarja, hogy a könnyű fojtogató elkápráztató megjelenésű kopott fenekű legyen. Nagyon elegáns és gyönyörű ékszereket kell díszíteni.

6. Multi Pearls Strand Choker:

Multi Pearls Strand Choker

A többszálú gyöngyfűző többféle gyöngyszálat tartalmaz, amelyek különböző formájúak, így elegánsabbnak tűnik. Legjobban termés felsőkkel és kontyos frizurával illik.

7. Velvet Choker gyöngyökkel:

Velvet Choker gyöngyökkel

A 90 -es évek ihlette, gyöngyházból készült bársonyfojtója önmagában egyedülálló. A bársony bármilyen színű lehet, például fekete, rózsaszín, stb..

8. Pearl kundan Choker:

Gyöngy kundan Choker

A Pearl Kundan choker nyaklánc menyasszonyi ékszer vagy ékszer hagyományos alkalmakra úgy, hogy gyönyörű és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a hagyományos öltözékben. A gyöngy és a kundan arany kombinációja.

9. Vintage Silver Pearl Choker:

Vintage Silver Pearl Choker

A szüret mindig nem jelent régit, a régi új trendként jön egy stílusosabb verzióval. A szüreti ezüst gyöngy nyaklánc -fáklyának van egy osztálya, és semmi más nem érinti a határait. Kicsit árnyékos megjelenést kölcsönöz, és mind a hagyományos, mind a nyugati ruhákhoz illik.

10. Vintage stílusú esküvői Pearl Choker nyakék:

Vintage stílusú esküvői Pearl Choker nyaklánc

Ez egy elegáns és elegáns menyasszonyi kollekció, amely apró elefántcsont Swarovski gyöngyökből készül, és a Luke strasszos vintage medálhoz kapcsolódik. A medál közepét ismét elefántcsont árnyékú gyöngy lógatja. Ez a gyöngyfűző nyaklánc szett tökéletesen illik a menyasszonyokhoz esküvőjükön.

11. Kundan menyasszonyi gyöngyfojtó készlet:

Kundan menyasszonyi gyöngyfojtó szett

Próbálja ki ezt a bollywoodi stílusú indiai etnikai kundan gyöngyfűző készletet. Hozzá illő mega fülbevalók vannak ezzel a gyönyörűen díszített gyöngyfűző nyaklánc készlettel. A királykék gyöngyök és gyémántok kombinációja gyönyörű ragyogást és ünnepi örömet kölcsönöz kedvenc ruhájának.

12. Fekete bársony pofa gyöngycseppekkel:

Fekete bársony pofa gyöngycseppekkel

Minden alkalommal a legjobban öltöznél, ha ezt a fekete choker szettet választod azokkal az öltözékekkel. Ez a fekete fojtó, gyöngycseppekkel a közepén, amely a medált tartalmazza. Jó tónusú kivitelben, homárkaromban és állítható hosszúságban kapható.

13. Single Pearl Choker nyakék:

Egyetlen gyöngyös nyaklánc

Ez a lenyűgöző kollekció kézzel készített édesvízi gyöngyfojtós nyaklánc készlet 14 karátos rózsaarany töltettel. Ennek az egyetlen gyöngyházfűzőnek a gyöngyszélessége 0,4 cm, a tokmány teljes hossza 39 cm. Ez lenne a tökéletes ajándék a barátnődnek a születésnapján.

14. Red Single Pearl Choker készlet:

Piros gyöngygyújtó szett

Tedd magad a legszebbé ezzel a vörös, gyöngyházfűző nyaklánccal és fülcseppel. Ez az egyszerű, aranyból készült fém fojtótekercs lányoknak és nőknek, amely kézzel készült. Az itt használt gyöngy vörös tengeri kagyló hármas AAA osztályú gyöngy, kiváló fényességgel.

15. Divat DIY Black Pearl Choker nyakék:

Divat DIY Black Pearl Choker nyaklánc

Ez az egyedülálló kategóriája a fekete gyöngy nyaklánc -fojtószett, fekete medállal. Ez a készlet kézzel készült a divatvirág hamis galléros modellben. Ez az egyszerű, mégis feltűnő módosított gyöngykészlet újdonságot kölcsönöz a megjelenésnek.

16. Egyszerű fehér gyöngy menyasszonyi nyaklánc:

Egyszerű fehér gyöngy menyasszonyi nyaklánc

Itt lehetősége nyílik arra, hogy a gótikus ékszertervezésben kialakított fehér gyöngyfűző nyakláncra tegye a pillantását. Egyszálú gyöngyökben kapható, kézzel készített, egyedi mintával. A gyöngy típus héj, a nyaklánc teljes hossza pontosan 16,5 cm.

17. Modish One Pearl Choker:

Modish One Pearl Choker

Ragadja meg ezt a lenyűgöző, elegáns és elegáns gyöngyfűzőt, hogy illeszkedjen minden modern öltözékéhez. Kézzel készített, és a gyöngy mérete 9-10 mm átmérőjű. Kétségtelen, hogy ez lenne a pompás a kiegészítők gyűjteménye között.

18. Három gyöngyből készült bőr nyaklánc:

Három gyöngybőrből készült Choker nyaklánc

Ez a gyöngyfojtós nyaklánc kézi csomózású, valódi bőr zsinórral, hogy a legjobb kivitelben részesüljön. A fojtónak kerek fekete bőre van, három gyöngyszemmel, amelyeket az édes vizekből gyűjtenek össze. Ez a bőrgyöngy -nyaklánc egyedülálló önmagában.

A mai divatvilágot számos trend és stílus határolja. De az ilyen természetes gyöngyfűző készletek őrülete soha nem volt a divatos. A nők sokféle lehetőséget kínálnak a gyöngy árnyalataiban. A choker készletek különféle anyagokból is kaphatók, például gyöngyszálak, bőr, fémek, például arany és ezüst. Az egyes modellek stílusa a legjobban kiválasztott modelleken alapul.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80