9 divatos és elegáns ezüst pofa képekkel

Az ezüst fojtók az egyik legkedveltebb ékszer, amely ma kapható. A fojtók stílusosak és elegánsak, és alkalmi viseletre szolgálnak. Egyszerre több minta létezik, amelyek parti viseletre és koktélvacsorákra készülnek. Ezekre gyémántok vannak bevonva, hogy királyi megjelenést kölcsönözzenek nekik. Válassza ki a listából kedvenc ezüst színű fojtóját, és hagyja, hogy a fej minden alkalommal megforduljon, amikor stílusosan kilép.

A legújabb és stílusos ezüst pofák a trendi nők számára:

Itt vannak a legjobb minták ezüst fojtók lányoknak.

1. Diamond Choker ezüstben:

Diamond Choker ezüst színben

Szerezd meg ezt a lenyűgöző ezüst fojtót, amely 3 szál csillogó gyémánttal van körülvéve. Ez a csodálatos ezüst fojtó gyönyörűen illeszkedik a nyakba, és ragyogó, gazdag megjelenést kölcsönöz. Ezt párosítania kell egy estélyi vagy koktélpartira tervezett designer ruhával.

2. Ezüst lemezfojtó:

Ezüst tárcsafojtó

Válassza ezt a finom ezüst fojtót, amely apró ezüst korongokból áll. Ez a minimalista ezüst pofa nagyon csinos, és alkalmi ruházattal párosítható. Ennek a pofának a finom tulajdonsága nagyon elegánsá és elegánssá teszi.

3. Heart Chain Silver Choker:

Szívlánc ezüst fojtó

Válassza ezt az ezüst nyakláncot a kecses megjelenésért, amely minden alkalomra tökéletes. A nyaklánc közepén található szív medál csodálatos kiegészítője ennek a fojtónak. A csinos ezüst pofa tökéletes felsőkhöz és farmerhez, vagy akár nyári ruhákhoz.

4. Solid Band Choker ezüstben:

Solid Band Choker ezüst színben

Légy merész és merész ebben a masszív ezüst fojtóban, amely utcai stílusú rocksztárnak tűnik. Ez a legalkalmasabb alkalmi viselethez, például farmerhez stb..

5. Sterling Silver Choker:

Sterling Silver Choker

Valami teljesen egyedi ez az ezüst színű nyaklánc, amely csodálatos medállal rendelkezik. A choker ezüst tengeri csomója exkluzív és megkülönböztethető. Ez gazdag kinézetű fojtót eredményez, amelyet könnyen jól mutathat.

6. Vintage Silver Choker:

Vintage Silver Choker

Minden vintage nem régi. Válassza ki ezt a fantasztikus ékszert, hogy illeszkedjen bármilyen ruhájához. Gyönyörűen illik a hagyományos és dizájner ruhákhoz. Ennek a különleges fojtónak a bonyolult munkája csodálatos. A gyémánt alakú központok mindenhol különösen egyediek.

7. Eternity Silver Choker:

Eternity Silver Choker

Ez az ezüst színű nyaklánc az örökkévalóság egyik gyűjteményének számít. A fojtónak van egy köralakú függesztéke, amely nem lóg le a fojtókarról, hanem mindkét oldalról csatlakozik a fojtótekercshez, így folyamatos gyűrű illúzióját keltve. Ez az oka annak, hogy ezeket a fojtókat örökkévalóságnak nevezik.

8. Többvezetékes ezüst fojtó:

Többhuzalos ezüst fojtó

Az ezüst choker ékszerek változatos stílusúak, amelyeket sokan szeretnek. A legkedveltebb minta ez a többhuzalos ezüst fojtótekercs, amely egyszerre nehéz és finom. A teljesség illúzióját a vékony ezüsthuzal sok rétege hozza létre, amelyet körbefűznek. A finom minta az egyes huzalok közötti távolság miatt is megmarad.

9. Láncfokozó ezüstben:

Láncfojtó ezüst színben

Ez a fantasztikus ezüst láncfokozó kiváló azok számára, akik szeretik a nehéz divatékszereket. Az ezüst pofának láncszerű hatása van, mert vastag ezüst hurkok vannak, amelyek összefonódnak. Párosítsa ezeket alkalmi viselethez vagy rockkoncertekhez, hogy jól nézzen ki.

Az ezüst fojtók a divat ma a piacon elérhető változatos típusok miatt. A stílusok széles, vékony és többvezetékesek. A felhasznált ezüst gyémánthoz keverve gazdag megjelenést kölcsönöz. A szüreti és az örökkévalóság ezüst fojtogatói más stílusú nyakláncokat kínálnak, amit szintén érdemes megfontolni és hozzáadni a cicához.