9 divatos tetováló pofa nőknek a trendben

A Tattoo Choker egyfajta vezetékes nyaklánc, amelyet nyakon viselnek. Bőrből, gyöngyökből, aranyból, ezüstből, platinából és műanyagból készíthető. Akár díszíthet is néhány elemet, amelyek fokozzák a nyakkivágás szépségét. Megpróbálhat medált is hozzáadni hozzá. A tetováló fojtók nagy divatos hölgyekkel társulnak. Azok, akik szeretnek stílusosan kinézni, ezt a fojtót viselik. Nagyon jól tudják, hogyan lehet újításokat létrehozni a chokerrel. Folyamatosan próbálnak valami egyedit a chokerrel, hogy új dizájnt kapjanak.

Legújabb és csodálatos Tattoo Chokers Ladies in Fashion 2018:

Íme a 9 legjobb Tattoo Chokers for Young Girls design.

1. Műholdas téma Bőr tetoválás Choker:

Műholdas téma Bőrtetováló fojtogató

Ez a fekete tetováló fojtó két bőrhuzallal rendelkezik. Az egyik szoros, a másik laza. Egyedi műholdas témán alapul. A feszes huzalnak egy bolygója van, a laza huzalnak pedig egy rakétája. Ez a kalapács teljesen más, hogy kiemelje a nyakkivágását.

2. Tattoo Choker virágcsipkével:

Tattoo Choker virágcsipkével

Ez a csodálatos fekete tetováló nyaklánc fekete csipkével rendelkezik. A nyakláncban egy strasszkő van felakasztva. Virágmintát készítenek fekete csipke segítségével. Az üreges vágású lánc nyaklánccal van rögzítve, fáklyás kivitelben. Ez betölti az egész nyakát.

3. Egyszerű Tattoo Choker:

Egyszerű Tattoo Choker

Ez egy egyszerű choker tetoválás nyaklánc fekete drótban. A körte alakját fekete huzal használatával végezzük. És ívelt, hogy új körtét készítsen. Ez egyszerű és egyszerű. Nyújtható, így a nyak méretéhez igazítható. A fekete huzal rugalmas, így nem karcolja meg a bőrt.

4. Alien Tattoo Choker:

Alien Tattoo Choker

Ez a tetováló nyaklánc aranyos idegen arc medált tartalmaz. Zöld műanyagra idegen arcot rajzoltak, és két ezüst nyitott csillag lóg mindkét oldalon. A fojtótekercs két rugalmas vezetékben van. Ez funkynak és válogatósnak tűnik.

5. Több Tattoo Chokers:

Több Tattoo Chokers

Ebben a tetoválás nyaklánc fojtó négy színben. Mindegyik sima rugalmas huzalból készült és rugalmas. Ez a négy színes choker elegánsnak tűnik, és illeszkedik az Ön egyedi ruhájához. Mindezek a színek nyugodtnak és gyönyörűnek tűnnek. Színes személyiségét nyújtja.

6. Két hal, kézzel készített tetováló pofa:

Két hal kézzel készített tetováló pofa

Ez a lenyűgöző choker nyaklánc tetoválás két halból készült medállal rendelkezik. Kézzel készített, és a vezetékek egymással szemben vannak. Ez a függő kialakítás hasonló a Doordarshan Channel logójának kialakításához. Ez a két hal design szerencsésnek tekinthető.

7. Aranylevelű tetováló csokor:

Aranylevelű tetováló fókusz

Ez a tetováló nyaklánc más, mint a szokásos fekete. Arany színű és levél tervezési lánc jön létre. Csodálatosan és pompásan néz ki. Maga a design úgy néz ki, mint egy arany nyaklánc. Nagyon szép formájú levelek jönnek létre, és vonzónak tűnnek.

8. Virágos tetováló póker:

Virágos tetováló pofa

Fekete csipke, huzal és bármilyen más fém helyett ez a tetováló nyaklánc egyszerű virágos madzag. Ez egy fehér virágmintás, sárga kerek között. Olyan ez, mint a nyugalom biztosítása a forró nyáron. Aranyosan néz ki a nyakán, és virág ékszerekre emlékeztet.

9. Tattoo Choker szívvel:

Tattoo Choker szívvel

Ez egy imádnivaló fekete tetováló nyaklánc szív alakú. Egy gyönyörű szív alakú kialakítás kapcsolódik egymáshoz, hogy elkészítse ezt a kifinomult nyakláncot. Még azt is mondhatja, hogy annyi szív áll egy húron. Ez az alkalmi pofázó megragadja a szíveket és a figyelmet.

A tetováló fojtókat manapság karkötőként és ujjgyűrűként is használják. Ez kézi ékszerként csodálatosnak tűnik. Ez valami divatos, mint a tipikus arany és ezüst ékszerek. Ez a legjobban illik a nyugati ruhájához. Ringatni fog buliban és kirándulásokon. Minden modern hölgynek lesz legalább egy ilyen fojtója. Csábít téged.