9 hagyományos choker díszlet a trendben lévő nők számára

A Choker szettek a hagyományos indiai ékszerek részét képezik. Ezek a szettek nyakláncot, fülbevalót és még egy homlokdarabot is tartalmaznak. A klasszikus choker készletek általában nagyok és merészek, és kitöltik az ember nyakát és arcát. A fojtók aranyból, gyémántból, gyöngyből vagy más drágakőből készülnek, esküvőkre és fontos szertartásokra viselik. Válasszon egy choker készletet ebből a kiterjedt listából, amely veletek lesz évekig.

Legújabb és gyönyörű Choker díszletek fiatal divatos hölgyeknek:

Itt vannak a legjobb Choker szetttervek lányoknak Indiában.

1. Arany pofa készlet:

Arany pofa készlet

Ez egy menyasszonyi divatékszer különleges darab. Ez a gyönyörű arany karkötő készlet pompás apró, természetes drágakövekkel. A chokerbe zárt rubin és smaragd megkülönbözteti. A design nagyon szabadon áramló és gyönyörű. Az arany szín a drágakövek színeivel együtt látványos megjelenést kölcsönöz a láncnak.

2. Pearl Choker készlet:

Pearl Choker készlet

Ez az aranyfémmel párosított fáklyázó készlet lenyűgöző, gyönyörű apró gyöngygyöngyökkel, fürtökben csoportosítva. A fülbevaló és a fülbevaló úgy készül, hogy a gyöngycsokor „jhumka” -ként viselkedik. Az apró arany gyöngyök a láncon és a fülbevalók is nagyon szépek.

3. Kundan Choker készlet:

Kundan Choker készlet

Ez a gyönyörű kundan choker szett antik arany tónusú, gyöngyökkel. A nagy medál nagyon indián megjelenésű, a levélmintákkal. A fülbevaló ismét hurok stílusú csüngő, ugyanabban a levélben. A legtöbb esküvőn a Kundan megjelenés a legkeresettebb, és minden észak -indiai nő hajlamos legalább egy készletet birtokolni.

4. Blue Stone Choker készlet:

Kék kőfojtó szett

Ez a fantasztikus kőből készült nyaklánc szett lenyűgöző ékszer. A harmatcsepp alakú gyöngyök kék és kundan munkával egyszerűen lenyűgözővé teszik. Ennek a szettnek homlokdarabja is van a nyaklánccal és a fülbevalóval együtt.

5. Tervező Choker díszlet:

Tervező Choker díszlettervezés

A choker készletek között megtalálható ez az egyedülálló antik choker készlet nyaklánc. Ezt apró gyöngyök rétegei, majd egy nagy gyöngyréteg alkotja. A fülbevaló ismét a „jhumka” stílusú, ami annyira indiai jellegű. A tervezői darabok szabadságot biztosítanak a teljesen hagyományos stílusoktól való távolodáshoz.

6. Diamond Choker készlet:

Diamond Choker készlet

A gyémánt a lány legjobb barátja, és a tökéletes ajándék egy lány esküvőjére a gyémánt ékszer. Ez a lenyűgöző gyémánt remekmű a legjobb és legdrágább ajándék a menyasszonynak. A gyémánt borítású fojtószett nagy gyöngyökkel és rubinokkal rendelkezik, hogy növelje pompás értékét.

7. Bollywoodi jelmez -ékszer pofa készlet:

Bollywood jelmez ékszer pofa készlet

Az indiai bollywoodi jelmezékszerek nagyon merészek és feltűnőek. A darabokat általában indiai viseleten viselik, amelyek többnyire gazdagok. Ezek a legújabb choker készletek nagy nyakláncokat és hatalmas függő fülbevalókat tartalmaznak, amelyek illeszkednek a CZ gyémántokhoz és gyöngyökhöz.

8. Filigrán Choker készlet:

Filigrán Choker készlet

A legtöbb indiai nő szereti az ékszereket, amelyek az indiai kultúrát szimbolizálják. Ez magában foglalja a gyönyörű és elegáns templomterveket. A templom filigrán fojtókészlete aranyozott és finom filigrán munkákkal rendelkezik, amelyek jól néznek ki.

9. Temple Coin Choker készlet:

Temple Coin Choker készlet

A choker készletekben megtalálható indiai minták között szerepel a templom érmegyűjteménye. Ebben a készletben több halánték érme található aranyban a nyaklánc hosszában. A fülbevalók mindegyikében 2 halántékérme található, amelyek elképesztő ékszert hoznak létre.

A Choker készletek csodálatos és gyönyörű ékszerek, amelyeket minden indiai nőnek birtokolnia kell. Ezek nagyon jól illenek az indiai öltözékhez, mint a saris, salwar kameez és a ghagra készletek. Vásárolhat egy testalkatnak megfelelő fogaskoszorút, és arra az alkalomra, amikor viselni kívánja. Válasszon egy időtlen és finom darabot, mivel ezek a darabok meglehetősen drágák.