9 különböző formájú fekete csukló nyaklánc képekkel

A choker egy szorosan illeszkedő nyaklánc, amelyet a nyak körül viselnek. Különféle anyagokból készülhet, beleértve a bársonyot, műanyagot, gyöngyöket, bőrt, fémeket, például ezüst aranyat vagy platinát, stb. Nagyon hűvös megjelenést kölcsönöz. A fekete nyaklánc az arcra helyezi a hangsúlyt, és szebbé teszi. Ezeket különféle bulikban vagy baráti napokon viselheti. Szoros illeszkedésük miatt kényelmetlenül viselhetők, de valójában csak kényelmetlenül néznek ki és nagyon kényelmesek.

Stílusos fekete pofa nőknek a divatban:

A Choker nyaklánc fekete színű bármely más színű ruhához illeszthető. Íme néhány legjobb fekete nyaklánc, amelyet mindennapi igényeihez hozzá akart adni a kollekciójához. amitől most vásárolni akarsz.

1. Háromszoros fekete Choker nyakék:

Háromszoros fekete Choker nyaklánc

A háromszoros nyaklánc három rétegből áll, amelyek lefedik a nyakát, és az utolsó két lánc alig helyezkedik el az első alatt. Nagyon hűvös megjelenést kölcsönöz, és bármilyen ruhával viselhető.

2. Black Metal Plate Choker:

Black Metal Plate Choker

Ez egy sima fekete fojtogató, amely inkább az arcra összpontosít. Fekete fémben fekete kövek adhatók hozzá, amelyek csillogó megjelenést kölcsönöznek. Ez a fojtószoknya szoknyához és más, világos színű ruhákhoz is passzolhat, például fehér, törtfehér stb.

3. Black Skinny Layer Choker:

Fekete vékony réteg fojtó

A fekete vékonyréteg -fojtó egy többrétegű fojtó, amelyben a rétegek nincsenek külön -külön elválasztva. Úgy néz ki, mint egy csomó fojtás. A fekete nyaklánc -fojtó összeszedi az egész figyelmet, és hihetetlen megjelenést kölcsönöz. Vállon kívül is viselhető, így valóban kiemelkedik.

4. Black Chain Choker:

Fekete láncfojtó

A fekete láncfojtó nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz. Az arc nem tűnik nehéznek viselése közben. A láncfojtó kis függesztékkel kiegészíthető, ami észrevehetővé teszi. Ez a fojtó rendszeresen viselhető egyszerű felsőkkel.

5. Fekete bőr pofa:

Fekete bőr pofa

A bőr mindig divatos, de a chokerrel kiemelkedő. Ez egy sima fekete choker nyaklánc, mindenféle tervezés nélkül, amely elbűvölőnek tűnik. Egy szőke, fekete bőrpofával lenyűgözően fog kinézni. Hozzáadhatók crop toppal vagy fűzős inggel.

6. Fekete csipkefojtó:

Fekete csipke pofa

A fekete csipkefojtó különböző kialakításban és mintákban kapható. Egyes minták a nyak formáját adják. Nagyon könnyűek és gyönyörűek. Kövek és láncok teszik hozzá, hogy szebb legyen.

7. Black Velvet Choker:

Black Velvet Choker

A fekete bársonyfojtó nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz, különösen akkor, ha egy kis függőt is hozzáadnak hozzá. Nem túl szélesek és nem keskenyek. Bármilyen ruhával kiegészíthető.

8. Black Bow Choker:

Black Bow Choker

A fekete íjfojtó előtt íj van. Úgy néz ki, mint egy sál, amelyet viselnek, ha széles. Még a szál fekete íj -fojtó is nagyon gyengéd megjelenést kölcsönöz fekete ruhákon.

9. Black Felt Choker:

Fekete Felt Choker


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80