9 legújabb és stílusos csipkefojtó női divatban

A nyakláncok elegáns ékszertárgyak, amelyeket mindenütt lányok viselnek. Jól párosulnak egyszerű ruhákkal, valamint alkalmi viseletekkel. A csipkefojtók egy lépéssel feljebb vannak, és kifinomult megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. A használt csipke főleg virágos árnyalatokkal rendelkezik, és gyöngyökkel vagy kristályokkal is befejezhető. A csipkék is különböző minőségűek, a Chantilly csipke a legértékesebb.

Gyönyörű és vonzó dizájn csipkefojtók a trendi hölgyeknek:

Itt vannak a legjobb csipke mintájú fojtók.

1. Virágos csipkefojtó:

Virágos csipkefojtó

Ez az elegáns fekete csipkefojtó a legjobb stílusmegnyilatkozás a fiatal lányok számára. Az itt használt virágos csipke kiváló minőségű, a minta virággal és levelekkel rendelkezik vastag csipke munkában. A choker kiemelkedik vastag fényes megjelenése miatt.

2. Gyöngyös bojtos csipkefojtó:

Gyöngyös bojtos csipkefojtó

A mély és alacsony nyakú szabású felsők és ruhák esetében a széles choker stílusú nyaklánc viselése a legjobb megoldás. Válassza ezt a virágos fojtót vízcsepp gyöngyökkel, amelyek teljes megjelenést kölcsönöznek a nyak területének. A csipke szép és vékony, és helyenként átlátszónak tűnik.

3. Gótikus csipke csokoládé:

Gótikus csipkefojtó

Válassza ezt a régi korabeli gótikus stílusú csipkefojtót a formális és elegáns megjelenés érdekében. Az itt használt csipke vintage csipke, a középső kő pedig ezüst fém keretű. Maga a keret nagyon bonyolult kialakítású és ovális alakú.

4. Cubic Crystal Lace Choker:

Köbös kristály csipke fojtó

A fehér csipke fojtók nagyon nőies és kifinomult megjelenést kölcsönöznek a ruhásszekrényednek. Válasszon vékony fehér csipkét, és párosítsa egyszerű ruhákkal, például felsőkkel és farmerrel. Ez egy nagyon alkalmi ékszer, amely esti együttesként is viselhető.

5. Viktoriánus csipke csokor:

Viktoriánus csipkefojtó

Ez a teljes lefedettségű csipkefojtó a viktoriánus korból való. A bonyolult csipke munkák nem takarják a nyakpántot, hanem le is esnek a mellkas felső részére. A csodálatos csipke szegélyt Swarovski kristályok tarkítják, hogy vonzóbbá tegyék. Válassza ezt a csipkefojtót, ha merész divatot szeretne alkotni.

6. Chantilly Lace Choker:

Chantilly csipkefojtó

A Chantilly csipkét a legdrágább és legszebb csipkének tartják. Esküvői ruhákból és esti viseletből készül. Ez a fehér Chantilly csipkefojtó nagyon finom, és a fekete kötélvég csavarja, hogy korszerűbbé tegye.

7. Menyasszonyi csipkefojtó:

Menyasszonyi csipkefojtó

A menyasszony tökéletes ékszere egy fehér csipke fojtó, amely gyönyörűen illik a ruhájához. Ez a menyasszonyi csipkefojtó apró gyöngyökből készül, amelyek csillogó megjelenésűek. A csipkefűző szép és elegáns.

8. Szalagbetétes csipkefojtó:

Szalagbetétes csipkefojtó

Válasszon egy menő csipke nyakláncot a parti viseletéhez. Ez a divatos elem a piros szalagos betét hozzáadásával stílusos. Bármilyen színű szatén szalagot választhat berakásként. A vékony szatén szalag ragyogást és finomságot kölcsönöz a fojtónak.

9. Horgolt csipke csukló:

Horgolt csipke fojtó

Ez a pompás fehér horgolt csipkefűző nagyon nőies. Az elvégzett horgolási munka nagyon finom. Ez a csipkefojtó pamutból készült, hogy finom és lenyűgöző megjelenést biztosítson. A horgolt munka, akárcsak a tatting, nagyon finom megjelenést kölcsönöz, és az egész darab megéri a vásárlást.

Válassza ki kedvenc csipkefojtóját ebből a kiterjedt listából. A vonzó stílusok viktoriánus, gótikus vagy kortársak lehetnek. A csipke fojtók finomak vagy merészek és merészek lehetnek. A fekete -fehér színek a leggyakoribbak, de most különböző árnyalatú csipkefojtókat kaphat, például rózsaszín, türkiz stb. Nem kell viselnie nehéz fülbevalót stb., Mivel a fojtók kitöltik az arcát és a nyakát.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80