9 Stílusos bársonyfojtó hölgyeknek a trendben

A bársony anyaga mindig az egyik legkeresettebb anyag gazdag és királyi megjelenése miatt. Még a legvékonyabb szálak is fenséges vonzerőt kölcsönöznek öltözékének vagy ékszereinek. A bársonycsukló azok az elegáns ékszertárgyak, amelyeknek minden nőnek rendelkeznie kell. Befejezhetnek egy pillantást, és nagyszerű változtatást hajthatnak végre. Válassza ki a megfelelő bársony fojtót ezek közül a lehetőségek közül, és menjen tovább, és birtokolja a vörös szőnyeget.

Legújabb és divatos bársony pofák nőknek:

Nézzük meg a 9 legjobb choker bársony mintát a divatos fiatal lányok számára.

1. Vékony Black Velvet Choker:

Vékony Black Velvet Choker

Válassza ezt a vékony fekete bársony fojtót, hogy leegyszerűsítse a divatot. A bársonyfojtó sima, mégis vonzó. A szalag végén fém csattal van rögzítve, amely rögzíti a fojtót. A choker színe lehet fekete, sötétkék vagy akár lila. Válasszon egyet a stílusának.

2. Csat Velvet Choker:

Csat Velvet Choker

Adjon hozzá még egy csomót a bársonyfojtójához ezzel a lenyűgöző ezüst színű csatdal. A csat karaktert ad ehhez a pompás, barnás bársonyfojtóhoz. Ezüst csatja és bársony színe viktoriánus hangulatot kölcsönöz. Válassza ezt, hogy fél alkalmi ruhákon vagy akár hivatalos ruhákon viselje.

3. Gótikus stílusú Velvet Choker:

Gótikus stílusú Velvet Choker:

Menjen retro és gótikus stílusba ezzel az egyedülálló bársony nyaklánccal, amelynek gótikus ihletésű medálja van. A napfény függő sárgarézből készült, amely nem csiszolt. A gótikus sárgaréz bársonyfojtó kötelező az egyetemi hallgatók számára, akik farmerrel és felsővel párosíthatják.

4. Broadband Velvet Choker:

Broad Band Velvet Choker

Ez a vastag bársonyfojtó a legpompásabb, mivel lefedi a nyak területét, és divatos megjelenést kölcsönöz. A zenekar stílusú bársony pofázó pirosban egészen egyedi. Viseljen stílusosan úgy, hogy lófarokot visel, vagy haját lazán hagyja, hogy pompázhasson a fojtóval, és fontosnak tartsa azt.

5. 5 Strand Velvet Choker:

5 Strand Velvet Choker

Légy csodálatosan szexi ebben az 5 szálú bársony -feketében, fekete színben, amely kiemelkedik a bőröd színétől. A fekete szín ragyogást kölcsönöz a bőrnek, és lenyűgözővé tesz. A bársonyos fekete pofa szálai a nyak területének nagy részét lefedik, és szépsége az egyszerűségben rejlik.

6. Velvet Choker medállal:

Bársony pofázó medállal

Válassza ezt a bársony fojtót lenyűgöző könnycsepp alakú medálja miatt. A fekete bársony nyaklánc vékony szélességben. A fojtótekercs hátoldalán fém csattal van ellátva. A fém medál lávakővel és bonyolult keret szegélyezéssel készült. A fojtót éjszakai bulikra és koncertekre lehet használni.

7. Criss Cross Velvet Choker:

Criss Cross Velvet Choker

Ez egy teljesen más felfogás a bársonyfojtókról. Ez a bársony nyakú pofa keresztezett stílusa nagyon lenyűgöző, és a viktoriánus vagy Edward -korszakra emlékeztet. Az ónixkőből készült központi medál meglehetősen feltűnő. Ez jól illeszkedik a hivatalos ruhákhoz vagy ruhákhoz.

8. Bow Velvet Choker:

Bow Velvet Choker

Csakúgy, mint a keresztező keresztfojtó, ez a lenyűgöző égszínkék bársonyfojtó, amely középen íj medál formájában van. A szemet gyönyörködtető íj rövidre van vágva, és végei jól illeszkednek mindkét végén. A szín királyi, és így ez az íj bársony -fáklya egy nagyon formális báli ruha kiegészítő. Sok karaktert adhat az öltözékéhez, ha ezt a csuklót magas lófarokkal együtt viseli, hogy megmutassa a fojtót.

9. Wrap Velvet Choker:

Wrap Velvet Choker

Ez a hűvös és stílusos bársonyfojtó vékony bársonycsíkokból készül, amelyeket sokszor a nyak köré tekernek. A sima bársonypofa kifinomult változata kortársabb megjelenést kölcsönöz. A fojtótekercs végeit elöl íjcsomóba lehet kötni a lenyűgözőbb befejezés érdekében.

A bársony fojtók keskenyek vagy szélesek lehetnek, és olyan királyi színekben kaphatók, mint a fekete, a lila, a barna stb..