9 Stílusos és aranyos Chokers for Girls in Trend

A chokerek visszatérnek a divatba. Ezt az aranykorú ékszert rég elfelejtették. Most a visszatéréssel a divat- és ékszeripar kipróbálja a chokers legújabb formatervezéseit. A lányok hordják a chokereket egyszerű, mégis stílusos kialakításuk miatt. A fojtók bőrből, velúrból, bársonyból, csipkéből vagy más anyagból készülhetnek. Szorosan illeszkednek a nyakába, mivel vagy csattal, mágnessel vagy csomós stílusú megközelítéssel rendelkeznek. Válasszon egyet ezekből a gyönyörű fojtókból, amelyeket lányok viselhetnek egyetemre vagy csak partira.

A Chokers legújabb és gyönyörű mintái lányoknak képekkel:

Nézzük meg a lányok 9 legjobb fojtóját.

1. Bőr Choker lányoknak:

Bőr Choker lányoknak

Válassza ezt a hűvös fekete bőrfojtót, hogy a lányok bájosak és elegánsak legyenek. A bőrfojtó üreges és szív alakú. Az apró szíveket folyamatos hurokban vágják ki. A fojtogató szorosan ül a nyakán.

2. Kötélpofás nyakláncok:

Kötélpofás nyakláncok

Lépjen be egy nagyon leegyszerűsítő megközelítésbe ezzel a bőrből készült kötélpofás nyaklánnyal lányoknak. A nyaklánc két végén különböző varázsa van, amelyek nagyon bohémnek tűnnek. A bőrkötél nyakláncot íj formájában lehet megkötni, hogy hűvös megjelenést biztosítson.

3. Velvet Choker lányoknak:

Velvet Choker lányoknak

Varázsoljon stílust estélyi viseletéhez ezzel a sima bársonyfokozóval mély lila vagy fekete színben. A bársony lágy tapintása és tapintása nagyon jól érzi magát a nyakán. A fojtószelep a közepén csípve van, és hozzá függesztett medál. Ennek a medálnak kristály szíve van.

4. Kristály strasszos kókler:

Kristály strasszos karkötő

A kristály strassz egy nagyon színes opció az Ön számára, ha szereti a bling -et. Ezek a csinos, apró kövek a chokerben bármilyen színű ruhát kiegészítenek. Ez a choker három sor kristályból készül, és kitölti a nyak területét. Lányoknak is tökéletes, ha egyszerű felsőket viselnek.

5. Suede Choker lányoknak:

Velúr fojtó lányoknak

Ez a vékony műbőr leányka pofája tökéletes egyetemi viselet. A felhasznált velúr anyag klasszikus, és ezüst gyöngyök vannak elrendezve a fojtó hosszában. Ez egy nagyon kiegészítő ékszer, amelyet bármikor viselhet, legyen az nappali viselet, vagy akár este, vagy éjszakai partira.

6. Állati függő fojtók lányoknak:

Állati medál fojtók lányoknak

Válaszd ki kedvenc állat medáljaidat, és tedd személyessé ezeket az aranyos állat függő kislány nyakláncokat. A medál a nyaklánc közepére kerül, és ezüstből vagy bármilyen más fémből készül. Az egyes medálok részletei rendben vannak, és növelik a varázsát.

7. Stretch Choker lányoknak:

Stretch choker lányoknak

Ez a merész és merész lánynak való! Válassza ezt a fojtót élénk színei és rugalmas anyaga miatt. A fojtótekercs keresztkötésű, és színes gyöngyök egyenlő távolságban fonódnak össze. Ez elég széles fojtó, és így lefedi a nyak teljes területét.

8. Mágneses Choker lányoknak:

Mágneses fojtótekercs lányoknak

Az egyik legújabb choker dizájn, ez a mágneses choker lányoknak tökéletes bármilyen nyakhoz. A fojtó bőrből készült, és középen kristályfüggő található. A mágneses csat lehetővé teszi a zökkenőmentes rögzítést, ellentétben a többi fojtó csomós kötésével.

9. Double Strand choker lányoknak:

Dupla szálú choker lányoknak

Ez a szépség minden bizonnyal blingot ad az általános vonzerőhöz. A kettős szálú arany fogantyú nagyon egyszerű, de rendkívül finom. A gyönyörű csillag medál karaktert ad ehhez a fojtóhoz. A choker kitölti a nyak területét, és párosítható egy estére.

A chokerek lányoknak vékony egyszálas nyakláncok, amelyek bőrből vagy más anyagból készültek. A fojtóknak van egy középső medáljuk, amely varázst és szépséget kölcsönöz. Válasszon értelmes medálokat, vagy merészen élénk színekkel.