A 9 legjobb stílusos choker férfiaknak a trendben

A piacon különféle férfi fojtók állnak rendelkezésre, különböző, de egyedi stílusban. A nyakában viselt fojtogató, feszes nyakpánt típusú nyaklánc. Valójában a férfiak a divatot használják, és ez segít nekik felhívni a baráti körük figyelmét. Számos módon fejleszthető, beleértve a medálokat vagy a csapokat. Igény szerint a férfiak számára műanyag, bőr vagy fém típusú fojtótekercsek állnak rendelkezésre.

A legújabb és divatos fojtók férfiaknak mintákkal:

Nézzük meg a férfiak legjobb fojtókészleteit.

1. Rozsdamentes acél ezüst arany fojtótekercs:

Rozsdamentes acél ezüst arany fojtótekercs

Minden férfi és fiú számára alkalmas; olasz rozsdamentes acélból készült. Átlagon felüli minőséget talál. A szélesség 2,5 milliméter, a hossza 21,50 hüvelyk. Biztonságos a bőr számára.

2. Bőr titán acél függeszték:

Bőr titán acél medál pofázó

Ez egy kerek alakú és kötélláncú gumigyújtó férfiaknak. A felhasznált anyag minden bőr és fém típus rozsdamentes acél. A nyaklánc típusa a legjobb a férfiaknak. A függőméret jól illeszkedik ehhez a fojtóhoz. Ha fel akarja hívni kedvesét vagy barátait, próbálja ki ezt a divatos choker stílust.

3. Alkalmi viselet férfi pofája:

Alkalmi viselet Férfi Choker

Ez a fojtókészülék a férfiak rendszeres viseletéhez hasznos, ügyeljen arra, hogy felszerelje ezt. Nem több, mint a felső, akkor kényelmes illeszkedést kap. Könnyen megtalálhatja a nyakához tartozó szalagot az alkalmi viselet piacán.

4. Szívfüggő Choker férfiaknak:

Szívfüggő Choker férfiaknak

Ha hosszú ideig tervezi a fojtást, akkor ez a fojtótekercs alkalmas lesz az Ön számára, 6 hónapos használat után még mindig jó megjelenést kap. A szívó függő ebben a fojtóban hűvös tapintású, ötvözet típusú fém használt ehhez a fojtótekercshez. Ez a fojtogató kicsi, nagy nyakú férfiaknak jó fénye lesz ezzel a fojtóval.

5. Férfi nyakörv:

Férfi nyakörv -csokor

Ha tervezte, hogy dizájner kókler lesz, akkor próbálja ki bármilyen ruháját ezzel a chokerrel. Ez alkalmas divatfojtó férfiaknak. Ennek a fuldoklónak a közepén kapsz szívfüggőt, ez elvarázsolja ezt a fojtót. Próbálja ki ezt az állítható illeszkedést és divatos outlook fojtót az öltözékéhez.

6. Kézzel készített férfi pofa:

Kézzel készített férfi pofa

Teljesen kézzel készített fojtótekercs férfiaknak. Gondosan kézműves, tiszta bőrből készült fekete zsinórral készült. Többszínű drágakövek ehhez a fojtáshoz. A fogantyú hosszának testreszabása 18 hüvelyk. A nők is használhatják ezt a fojtót.

7. Short Chokers férfiaknak:

Short Chokers férfiaknak

Ezt a típusú fojtót kifejezetten férfiaknak és nőknek tervezték. Ez afrikai stílusú choker. Ehhez a fojtótekercshez műanyagot használtak. Ez környezetbarát és jó ajándékot ad. Próbáljon ki bármilyen színt a választása szerint, rendszeres ruhákkal.

8. Heavy Flat Silver Choker:

Nehéz lapos ezüst fojtó

Réz és ezüstözött anyag ehhez a fojtótekercshez. Ezt a western stílusú chokert bármilyen alkalmi ruhádon viselheted. A láncszem típusú láncminta vonzóbbnak tűnik. Többnyire a nők szeretnek partikhoz csatlakozni, hogy a férfiak ilyen típusú choker ajándékot adhassanak nekik a távozóiknak. Ez a fojtó minden évfordulóra, partira vagy esküvőre alkalmas.

9. Spike Men Choker:

Spike Férfi Choker

A kézzel készített fojtók széles választékában megtalálja a tüskés pofát, amely híres a férfiaknál. A tüskés fogantyúban a zsinór fekete pamut és állítható. 2 cm hosszú tüskével rendelkezik. Tökéletesen illeszkedik, így masszívnak tűnik a férfiaknál.

A fojtókat kifejezetten a divathoz használják. Segít középre ragyogni a tömegben. Költségvetésében jó fogaskerekeket vásárolhat. Rendszeres és nagy költségvetésű fojtók könnyen megtalálhatók a piacon. A magasságának és a nyakméretének megfelelően különböző színű és anyagú fáklyákat talál. Ha lenyűgözni szeretné barátait, válasszon jó választékot.