A Top 9 stílusos Metal Chokers for Women in Trend

A fém fojtók tökéletes fojtók a merészebb megjelenéshez, és olyanok, amelyek férfias vonzerőt kölcsönöznek. Ezek a fojtók nem kényesek, és általában félig alkalmi és alkalmi ruhákkal viselik őket. Válasszon fémeket, például aranyat és ezüstöt a fojtókhoz. A fém fojtók vékony huzalokkal vagy vastag és vaskos fémszalagokkal rendelkezhetnek.

Legújabb és legszebb Metal Chokers lányoknak képekkel:

Itt vannak a legjobb formatervezésű fém fojtó ékszerek a divatos fiatal hölgyek számára.

1. Fém bevonatú fojtótekercs:

Fémbevonatú fojtótekercs

Ez a hűvös, fényes, fémmel bevont choker egy közepes méretű fémszalag, amelyet a Terminator sorozat inspirált. Ez a choker rendkívül menőnek tűnik, és megadja a heavy metal stílusát. Párosítsd sötét rúzsokkal a nagyon elegáns megjelenés érdekében. A fém fojtótekercs tökéletes a fiatal lányok számára.

2. Vékony arany fémfojtó:

Vékony arany fémfojtó

Kifinomultabbra vágysz? Válassza ezt a fényes arany vékony fém fojtót, amely jól illeszkedik a nyakához. Ez inkább esti viseletű ékszer. Párosítható aszimmetrikusabb ruhákkal is. Az arany ragyog és gazdag megjelenést kölcsönöz.

3. Egyiptomi stílusú Metal Choker:

Egyiptomi stílusú Metal Choker

Gyönyörűen nézzen ki, mint Kleopátra ebben az egyiptomi stílusú fém nyakláncban. A fojtószelep vékony fémdarabokkal rendelkezik, amelyek össze vannak kötve a nyaklánc kialakításához. Nem csak két szálat takar, hanem egyet, amely a felső mellkas felé esik. Nagyon hagyományos megjelenést kölcsönöz, amely könnyen párosítható mind indiai, mind nyugati viselethez.

4. Burnished Metal Choker:

Burnished Metal Choker

Ez egy fényezett fém fojtó, amely díszes varázsa függő gyöngyökkel. A fém fojtóban a vékony fémhuzalok összefonódva hurkokat képeznek. Az apró gyöngyök szépek, és a choker nagyon nőiesnek és bájosnak tűnik. Ez a fojtós bulira viselhető, és kiegészíti a megjelenést.

5. Vaskos Metal Choker:

Vaskos Metal Choker

A fém ékszer a legjobb választás azoknak a lányoknak, akik merész és utcai stílusra vágynak. Ez a vaskos lánc stílusú fém fojtótekercs nagyszerű a merész megjelenéshez. A középső medálhoz kristálykő kapcsolódik. Ez tökéletes a mindennapi használatra.

6. Geometriai fémfojtó:

Geometrikus fémfojtó

A geometriai formájú fém fojtók most a divat. Jól passzolnak mindenféle ruhához. A használt formák általában egymással együtt vannak. Ez a fém fojtó gyémánt alakú. A részletek ragyogóak, a fehér, fekete és ezüst színek kiegészítik egymást.

7. Rose Gold Choker nyaklánc:

Rose Gold Choker nyaklánc

Az arany színű fém nyaklánc nagyon népszerű esti viselet ékszerként. Az itt használt rózsaarany nagyon finom. A dizájner stílusú két szál nyaklánc ragyogó dizájnnal rendelkezik. Jól párosítható fekete vagy fehér korabeli ruhákkal. Válassza ezt, ha szeretné növelni a divat hányadosát.

8. Spiral Metal Choker:

Spiral Metal Choker

Ez az egyedülálló fémfojtó S spirál alakú. A kapocs rögzítéséhez nincs csat. Maga a spirál a nyakra helyezhető, és lassan rögzíthető, hogy illeszkedjen a nyakhoz. A tervezői darab nagyon stílusos és elegáns. Válassza ki ezeket a választott fémből, például ezüstöt vagy aranyat.

9. Arany vezetékes fém csukló:

Arany vezetékes fémfojtó

Ez a fém arany fáklyás valami, ami kiemelkedik, és csodálatos divatot jelent. A majdnem négyszálú fémhuzal -fojtó közepes vastagságú, és a nyak egész területét lefedi. Párosítsa hivatalos vagy félig alkalmi ruhákkal.

A fémből készült fojtók a legalkalmasabbak a nehéz utcai stílushoz. A vaskos és vezetékes fém fojtók kitöltik a nyakát, és masszívnak tűnnek. Válasszon fém fojtókat aranyból, rózsaaranyból, ezüstből stb. A választható stílusok között szerepel többek között az egyiptomi, a spirál és a geometria.