Top 20 stílusos Choker nyaklánc dizájn Indiában

A nyakláncnak saját jelentősége volt az ékszertervezésben. Nyakot és szomszédos megjelenést kölcsönöznek. Amikor szép smaragdokkal, gyémántokkal, rubinokkal, gyöngyökkel és aranyos varázsacskákkal tarkítva, mindig kis helyet kapnak a nők szívében. Az arany nyakláncok mindig új megjelenést kölcsönöztek a csodálatos formatervezéssel.

choker-nyaklánc-tervek-Indiában

De a divat változásával a nyakláncok is megváltoztak a nehéz aranyból aranyos és bájos fojtókká. A Choker nyaklánc a 90 -es évek végén jött létre, hogy új divatirányzatot adjon. Lehetnek aranyból, ezüstből vagy egyszerűen tetoválásból. Bármilyen formában is elbűvölő megjelenést kölcsönöznek azoknak a lányoknak, akik utálják azt a nehéz nyakláncot.

A Choker nyaklánc legújabb és gyönyörű modelljei nőknek képekkel:

Nézzünk meg néhány csodálatos nyakláncot.

1. Black and Stone Choker nyaklánc:

Black and Stone Choker nyaklánc

A nyugati megjelenésű új choker dizájn a fekete -fehér csodálatos kombinációja. A fekete nyakláncot fehér levél alakú fehér kövek szegélyezik. A szál egy másik karakterláncot kap, így a bit szükség esetén meghúzható. Pazar hangulatot kölcsönöz a nyugati viseletnek, különösen bulikon vagy napközben.

2. Double Strand Choker nyaklánc:

Dupla szálú Choker nyaklánc

Az egyszerű choker design fekete szálakkal és aranyos bájjal kifinomult pillantást ad a mindennapi ruhák rutinszerű viseletére. A design két fekete szálból áll, amelyek a nap ezüstből készült designjának aranyos varázsával vannak összekapcsolva. Új kinézetet is adhat a fojtónak, ha meghúzza annak egyik szálát, így hosszabb lesz, mint a másik.

3. Egyszerű Black Choker nyaklánc:

Egyszerű Fekete nyaklánc

Egyszerű, de érzéki megjelenést szeretne kapni a rövid ruhás báli estékhez! Vessen egy pillantást a bársonyból készült, egyszerű fekete nyakláncra. Csak egy fekete csíkot tartalmaz a nyakához, amely erősen a nyakára van kötve. Érzéki megjelenést kölcsönöz a fekete ruháknak. Ezenkívül különböző színű bársony fojtók állnak rendelkezésre, hogy kiválassza a ruhájának megfelelőt.

4. Sun and Moon Choker nyakék:

Nap és Hold Choker nyaklánc

Az ellenkező kombinációt szeretné viselni! Mennyei megjelenésre vágysz! Próbálja ki a nap és a hold varázsaival készült szálat. A kialakítás két húrt tartalmaz. Az egyik napbájt kap, amelyet a holdbájjal rendelkező húr fölött viselnek. Ez egy pillantást vet két, egy ponton összeszerelt erőre. A nap a fény, az igazság erejét képviseli a gonosz elleni küzdelemben. Míg a Hold ereje a gyógyító erőt képviseli.

5. Ezüst vastag nyaklánc:

Ezüst vastag nyaklánc:

Valami lenyűgözőt keres minden partira vagy diszkó estére! Itt van egy díszes ezüst fojtó, apró gyémántokkal kitűzve, hogy a nyakának fényes megjelenése legyen. Az etnikai viseleten is jól néz ki a funkciókhoz. A formatervezést fiatal lányok vagy tizenévesek széles körben hordozzák alkalmi ruhákban, különösen farmerban.

6. Lánc gyöngyökkel Choker nyakék:

Lánc gyöngyökkel Choker nyaklánc

A lánc stílusú choker jól néz ki, hogy felemelje megjelenését partikban vagy rendszeres viseletre. Egyszerű arany vagy ezüst lánc van rögzítve, kerek kuncogott égkék gyöngyökkel a kettő között. Egy vékony lánc elképesztően néz ki alkalmi embereknél, különösen a Capri strandon. Egy nagy lánc viselhető, hogy hozzáadja a csodálatos dizájnt.

7. Vékony arany nyaklánc:

Vékony arany nyaklánc

Van egy fantáziája viselni aranyat design! Itt egy aranyozott nyaklánc nyaklánc, amelyet olyan funkciókhoz lehet viselni, mint az eljegyzések, esküvő előtti funkciók stb. Ha etnikai öltönyökkel hordják, az aranypénzből készült choker dombornyomott megjelenést kölcsönöz személyiségének. Diszkókhoz készült farmeron is alkalmazható.

8. Diamond Choker nyaklánc kialakítása:

Diamond Choker nyaklánc design

A smaragddal és gyöngyökkel tűzdelt gyémánt nyaklánc királyi megjelenést kölcsönöz tervezői viseletének. A choker dizájn közepén ovális smaragd található, zöld színben, míg apró CZ gyémántok veszik körül, ami lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. A tervezés vége gyöngyökkel lóg. A kialakítás menyasszonyi megjelenést kölcsönöz a nyakának, ezért a királyi esküvőn viselik.

9. Diamond Choker nyaklánc készlet:

Diamond Choker nyaklánc szett

A gyémántok mindig megnyerték a nők szívét az etnikai viselet terén. A gyémánt fáklyás díszlet lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a lehengáknak és a tervezői száriknak. A choker fehér kristálygyémántot kap, rózsaszín smaragd virágos kivitelben, és egy készletet, ha a fülbevaló kialakításának megfelelő fülbevaló. Az ilyen készletek manapság meglehetősen divatosak a hölgyek körében.

10. Virágos Pearl Choker nyakék:

Virágos Pearl Choker nyaklánc

A gyöngyházfűző nyaklánc egyszerűségével mégis divatos szépséget kölcsönöz szépségének. A choker dizájn négy szál tengeri gyöngyszemmel és közepén virágmintával készült. A virág is kap egy gyöngyöt, amelyet arany színű szirmok vesznek körül, és könnycsepp alakú gyöngy lóg alatta. A dizájnt dizájnerruhák, sarees és lehengas hordozzák, hogy kifinomult megjelenést kölcsönözzön személyiségének.

11. Farmer Choker nyakék:

Farmer Choker nyaklánc

Új choker dizájnt keres, amely funky, de divatos! Vessen egy pillantást egy farmercsokorra, amely egy farmer farmerből készült. A design manapság meglehetősen népszerű a főiskolai hibák körében. Nemcsak a lányok, hanem a srácok is megkapják Jean fojtóját a merész megjelenésért. Széles körben alkalmi ruhákon hordják.

12. Fekete nyaklánc betűkkel:

Feliratos Choker nyaklánc

Egy új, egyre népszerűbb nyaklánc -formatervezés az, hogy a choker névvel rendelkezik. Személyre szabott fojtót készíthet b viselőjének nevével, vagy egy olyan szóval, amely tökéletesen leírja őt. Az aranyból vagy ezüstből készült ilyen choker kialakítás bármilyen ruhához illik, legyen az alkalmi vagy etnikai. Hordozható irodákba, rendezvényekre stb. Tökéletes ajándék a szögének érzékelésével.

13. Spring Design Choker nyaklánc:

Tavaszi Design Choker nyaklánc

A tavaszi vagy törzsi tetoválás ihlette choker dizájn széles körben funky a fiatalok körében. Nemcsak a lányok, hanem a fiúk is örökbefogadnak, ez a zenekari megjelenés iránya. A choker egy olyan kivitel, amelynek nyújtható zsinórja van kialakítva különböző görbékben, hogy vonzóbbá tegye. Az ilyen minták gyakran a rocksztárok koncertjein szerepelnek.

14. Chanel Pearl Choker nyakék:

Chanel Pearl Choker nyakék

Egy meglehetősen ügyetlen és divatos choker dizájn, amely népszerű a hírességek körében, a Chanel pearl choker nyaklánc. A choker egyszerű, két nagy gyöngy, más néven Chanel gyöngy az aranyszál mindkét végén. Az ilyen choker mintákat széles körben látják az alkalmi ruhákban, különösen a modelleknél, hogy antik megjelenést kölcsönözzenek tervezőjüknek.

15. Indiai Choker nyaklánc kialakítása:

Indiai Choker nyaklánc design

A többi nyakláncot leszámítva az indiai nyaklánc mindig gyöngyökkel, kövekkel és smaragdokkal volt kirakva. A fekete kövekkel díszített gyöngyfojtó nyaklánc egyedi kialakítású, lendületes megjelenést kölcsönöz etnikai öltönyöknek és száriknak. A fekete -fehér fülbevaló két hozzáillő fülbevalót is tartalmaz, amelyek növelik szépségét.

16. Színes Choker nyaklánc:

Színes Choker nyaklánc

Szeretne viselni valami válogatott és funky! A virágos kivitel több színkombinációval lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a tematikus partiknak, divatbemutatóknak stb. A különböző virágok különböző hálóanyagból készülnek, míg a fő szál ezüstből készül.

17. Kézzel készített Choker nyaklánc:

Kézzel készített Choker nyaklánc

Egy egyszerű, kézzel készített choker nyaklánc új meghatározást ad egyszerűsített személyiségének. A fekete choker nyaklánc bársonyos selyem anyagból készült, két ezüst bájjal, hogy hozzáadja a megjelenését. A kialakítás pompás megjelenést kölcsönöz az alkalmi ruháknak és a fekete ruháknak. A ruhádhoz illő különböző színekkel készülhet.

18. Háló íjpofás nyakékkel:

Háló íjpofás nyakékkel

Nem csak a felnőttek, hanem a kislányok is aranyos nyakláncokkal díszítik a nyakukat. Fekete nyakláncot terveztek, apró íjjal és két lánccal, ami kellemes megjelenést kölcsönöz a rövid ruháknak vagy a Caprinak. A fő fekete szálat háló anyagból tervezték, hogy gyönyörű megjelenést biztosítson. A dizájn népszerű a kollégiumi tinilányok körében is cicapartikban, piknikeken és főiskolai rendezvényeken.

19. Butterfly Gold Choker nyaklánc:

Butterfly Gold Choker nyakék:

A pillangó kivitelű aranyszínű nyaklánc pazar megjelenést kölcsönöz a tizenéveseknek és a nőknek, míg aranyos és ügyetlen megjelenést kölcsönöz az iskolás lányoknak. A design arany vagy ezüst lánccal készülhet. A pillangó színes követ kap, apró CZ gyémántokkal, hogy csillogó megjelenést kölcsönözhessen. Csodálatosan néz ki diszkókban vagy alkalmi alkalmakkor.

20. Oxidált Choker nyakék:

Oxidált Choker nyakék

Klasszikus és hagyományos megjelenést szeretne kapni minden fesztiválon. Szerezzen be egy oxidált fojtót, amely apró mintákkal domborított oxidált anyagból készült. Az ilyen choker -formatervezéseket nagyon hordják a Navratri, a vallási ünnepi és egyéb funkciók Choli, Lehenga és hagyományos sarees -ekben, hogy etnikai stílusát egy lépéssel magasabbra emelje.

A choker nyakláncok áldás azoknak a szépségeknek, akik nem akarnak nehéz nyakláncokat a nyakukhoz. A kézzel készített, vagy aranyból, ezüstből, gyémántból stb. Készült formatervezett choker dizájn mesés tervezői megjelenést kölcsönöz a nyakának. A choker számos kivitelben is megtalálható, néhány különleges varázsa férfiaknak készült. A fiúk széles körben alkalmazzák őket, merész megjelenés céljából, különösen a zenekarok, birkózók, utcai táncosok stb..