9 legjobb szélálló esernyő képekkel

A szélálló esernyők különböző méretekben kaphatók, 25 és 32 hüvelyk között. A lombkoronák egy- vagy kétrétegűek is. A szélálló kialakítás érdekében a keretek és a bordák tartós alumíniumból vagy üvegszálból készülnek. Annak érdekében, hogy az esernyők tökéletesen tapadjanak még a viharos szélben is, fogantyúik olyan anyagokból készültek, mint az EVA, gumi bevonat, gumi, alumínium és fa. Az előtetők prémium minőségű anyagból készülnek, hogy szárazon tartsanak, és rendkívül könnyű lerázni az esőcseppeket.

Legújabb szélálló esernyők:

Íme a Top 9 szélálló esernyő kollekció képekkel, amelyek minden bizonnyal megfelelnek a szenvedélyednek.

1. Klasszikus, nyitott szélálló esernyők:

Klasszikus, nyitott szélálló esernyők

Tekintse meg ezt a dupla lombkorona kialakítású szélálló esernyőt, automatikus nyitással. Természetes, klasszikus, ívelt keményfa J-fogantyúval rendelkezik, amely segít a könnyű és akadálymentes fogásban. Az esernyő csipetnyi kevésbé nyitott és zárt kioldórendszert használ. Erősített könnyű üvegszálból készült tengelyekkel rendelkezik.

2. Fordított zárás szélálló esernyők:

Fordított Zárás Szélálló esernyők

Lehetővé teszi, hogy ellenálljon még az erős szélnek is, amelyben a szokásos esernyők könnyen összeeshetnek. Ez nagyon praktikus és könnyen kezelhető esős évszakban. Ha kicsi a hely, akkor ez a megfordítható esernyő lehetővé teszi a nyitást. Például, ha autóban ül, és próbálja megóvni a nedvességtől, akkor mindig ez az esernyő lesz a választás.

3. Tompa technológia szélálló esernyők:

Blunt Technology szélálló esernyők

Válasszon ezzel az erős esernyővel, amely szélálló, tompa technológiával, egyenletesen elosztva a bordák kifelé irányuló erejét a lombkorona szélén. Az úszó bordák teleszkóposak, és a lombkorona széle felé nyúlnak. Ez a legjobb és legegyszerűbb módja az esernyők irányításának az erős szélben.

4. Magas minőségű Golf szélálló esernyők:

Magas minőségű Golf szélálló esernyők

Az ilyen szélálló golf esernyő lombkoronáiban található változó méretek sokféle célra hasznosak. A lombkorona szövete ezüst bevonatú pongee. A keretek vasból készültek, a bordák üvegszálasak. Kézi nyitással rendelkezik, gumírozott fogantyúval.

5. Extra nagy szélálló esernyők:

Extra nagy szélálló esernyők

Legyen ez a monszunszezon a legélvezetesebb, stresszmentes, nagy szélálló esernyők. Elég nagyok ahhoz, hogy elegendőek legyenek mindkettőhöz, és nagymértékben tervezték az inverziós károk leküzdésére. Automatikusan nyitott technológiával és extra erős mega bordákkal rendelkeznek. 16 borda van, fekete nagy lombkoronával.

6. Női virágos szélálló esernyők:

Női virágos szélálló esernyők

Ez egy női szélálló esernyő, amely a legjobb megoldás a gyorsan nyitott és záró mechanikában. Teljesen virágzó rózsaszín margarétával nyomtatva, tökéletes divatkiegészítő, hogy felvidítsa az esős évszakot. Átmérője 94 cm, hossza 29 cm. A lombkorona szövet prémium minőségű 210T nagy sűrűségű víztaszító poliészter.

7. Víztaszító szélálló esernyők:

Víztaszító szélálló esernyők

Ezek a kivételes minőségű legjobb esernyő szélhez fekete fém fogantyúval és tépőzáras záródobozsal. A bordák és keretek rendkívül erősek, hogy extra erőt biztosítsanak. A 190T poliészter szövet víztaszító védőréteggel rendelkezik.

8. Három összecsukható szélálló esernyő:

Három összecsukható szélálló esernyő

Ez a három összecsukható erős szélálló esernyő egyedi mintája, teljesen automatikus nyitott-záró vezérléssel. 48-53 cm sugarú, 8R bordával mér. Ezek a szélálló esernyők poliészter lombkoronával rendelkeznek, pólusa anyaga alumíniumötvözet.

9. Erős lopakodó szélálló esernyők:

Erős, lopakodó szélálló esernyők

Ha finom fogást keres gumi bevonatú fogantyúval, akkor ez biztosan jó választás lesz. Segít abban, hogy nagyobb szélerősségű területen is biztonságban legyen. Ez egy kicsi szélálló esernyő, és alumíniumból készült tengelyt kap, valamint üvegszálas keretet.

A teljesen viharálló vagy a szélálló esernyők erős, könnyű alumínium tengelyekkel rendelkeznek, és többnyire egyenes gumírozott fogantyúval rendelkeznek, hogy elviseljék a legerősebb szeleket. A monszun vagy az esős évszakokban teljes igényük van. Az ilyen esernyők előtetői vízállóvá válnak selyemszitanyomással vagy digitális nyomtatással, vagy akár hőátadással is.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80