9 legjobban kinéző fehér színű esernyő különböző méretben

Legtöbbünk számára a fehér esernyők a legelőnyösebb és mindenkor stílusos színek. Ezeknek a napernyőknek a kínálatában különféle opciók állnak rendelkezésre, ha szükséges. Gondoskodni kell arról a szükségletről, amelyre valójában szüksége van. Eszerint a lombkoronák méretének és az esernyők teljes hosszának változatai vannak, hogy megkönnyítsék a szállítást.

Íme a különböző 9 legjobb típusú fehér esernyő,

1. Esküvői díszes fehér esernyők:

Esküvői díszes fehér esernyők

Ez a káprázatos vintage fehér napernyő tökéletes egy esküvői eseményhez. Ez a fehér menyasszonyi esernyő a menyasszonyi csipke rátétekkel rendelkezik, így illeszkedik a menyasszony öltözékéhez az esküvőjén. Tiszta pamut csipkéből készül, 58 cm -es lombkoronával. Ez tisztán kézzel készült, fém keret technológiával.

2. Mély kupolás típusú fehér esernyők:

Mély kupolás típusú fehér esernyők

Ez a sima fehér esernyő mély kupolás lombkoronával, amelyen nincsenek díszes nyomatok. Fodros fodros éllel és hozzáillő, finom műbőr kézzel varrott fogantyúval tervezték. A lombkorona 100 % poliészterből készült, és a keretek a bordákkal együtt fémesek.

3. Tükröződésmentes fehér esernyők:

Tükröződésmentes fehér esernyők

Itt megnézheti ezt a nagy fehér esernyőt, amely olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a vakító, 8 paneles, vinil műanyagból készült előtető. A keretek teljes egészében acélból készülnek, és a lombkorona mérete 46 hüvelyk, matt felületű anyaggal. Automatikusan kinyitható, és a nagy méretet két felnőtt használhatja, óriási térrel a lombkorona belsejében.

4. Viktoriánus horgolt fehér esernyő:

Viktoriánus horgolt fehér esernyő

Ezt a szép és romantikus esernyőt kézzel horgolt technikákkal tervezték, tiszta fehér pamut anyagból. Ez a fehér esküvői esernyő fém és fehér műanyag fogantyúval rendelkezik. Ideális esküvőkhöz és kapcsolódó fotózásokhoz, amelyek különleges érzést keltenek.

5. Fából készült fogantyú fehér esernyők:

Fából készült fogantyú fehér esernyők

Ajándékozd meg családodat és barátaidat ezzel a nagy fehér esernyővel, amely szó szerint nagy kijelentést tehet. Acél keretből készül, fapálcával és fa fogantyúval. A fogantyút úgy tervezték, hogy egyedi íveivel etnikai tapintást biztosítson. Tökéletes kiegészítője minden különleges esős estének.

6. Fehér műanyag görbe fogantyú fehér esernyők:

Fehér műanyag görbe fogantyú fehér esernyők

Itt kapja meg a tervezői sorozat kis fehér esernyőinek egyedi kollekcióját. A lombkorona 109T poliészter anyagból készült, és teljes átmérője 33 hüvelyk. Az esernyő fehér műanyag görbe fogantyúval rendelkezik, gyors nyomógombbal, hogy automatikusan kinyíljon.

7. Üvegszálas tengelyű kék ​​-fehér esernyő:

Üvegszálas tengelyű kék ​​és fehér esernyő

Nézze meg ezt az ultra erős szélbiztos kék -fehér esernyőt, amely üvegszálas anyagból készült tengelyekkel készült. A lombkorona kiváló minőségű 190T zuhanyzós nylon szövetből készült. Fából készült faragott fogantyúval rendelkezik, szuper fogással. A lombkorona átmérője 75 cm.

8. Chevron csíkos fekete -fehér esernyő:

Chevron csíkos fekete -fehér esernyő

Ezt a szuper kis esernyőt mindig a táskájában tarthatja, és élvezheti az esőt, amikor szakadni kezd. Ez a könnyű fekete -fehér esernyő Chevron csíkos nyomatokkal van ellátva, és négyzet alakú fekete műanyag fogantyúval. Vékony alumínium vázszerkezettel rendelkezik, amely fokozza a rugalmasságot a szeles esők ellen.

9. Piros -fehér esernyő automatikus nyitás:

Automatikusan nyíló piros -fehér esernyő

Csak érintse meg ujjával a fogantyú nyomógombját, hogy kinyissa ezt a piros -fehér esernyőt. Átmérője kinyitva 105 cm, hossza 80 cm. A keret horganyzott acélból készült, és 100% poliészter lombkoronával rendelkezik.

Ezeknek a fehér esernyőknek a tervei és modelljei szerények és divatosak. A lombkoronák anyaga 100% poliészter, vinil műanyag, nylon és pamut. A tengelyek és a bordák többnyire acélból készülnek, és van lehetőség aszaltvassal is. Minden ilyen anyagnak köszönhetően az esernyők biztosan tartósak.