9 tökéletes fa esernyő kültéri használatra

A fa esernyők olyan prémium kinézetűek, mint amilyenek a piacon voltak, pontos kereslettel mind a mai napig. Hagyományos és szerény megjelenést kölcsönöznek, amelyek jól illeszkednek a kültéri külsőhöz. A fa fogantyúval ellátott, kis fa esernyők etnikai bemutatót adnak az általunk kiválasztott öltözékhez. A fa kültéri esernyők különböző méretű előtetőkkel rendelkeznek. És kiválaszthatjuk a tökéleteset, amely megfelel az igényeinknek.

Különböző fa esernyők a napfény elkerülése érdekében:

Íme a Top 9 fa esernyő,

1. Prémium minőségű fa esernyők:

Prémium minőségű fa esernyők

Tervezze meg kültéri területeit ezzel a prémium minőségű kávézó típusú fa teraszos esernyővel. A menetes tengelykapcsoló, a kézi emelés és a hat réteg lakkozott, kiváló minőségű felületet biztosít. Lakossági és kereskedelmi használatra egyaránt alkalmas, erős 8 bordájával és valódi fa kereteivel.

2. Újrahasznosított PET anyagú fa esernyők:

Újrahasznosított PET anyagú fa esernyők

Tekintse a szemét erre a klasszikus, retro szépségű, fából készült fogantyúra, amely 100% -ban újrahasznosított PET anyagból készült. Klasszikus fa indítással és fékezett fa fogantyúval rendelkezik. Az ív átmérője 48 hüvelyk, cserzett fa árnyalattal. Az automatikus nyitás mechanizmus még okosabbá teszi.

3. 3 m széles napsütéses sárga fa esernyők:

3 m széles napsütéses sárga fa esernyők

Itt vannak a legnépszerűbb és legkönnyebben használható nagyméretű, 3 m széles, fából készült kerti esernyők. 48 mm -es faoszlop és 6 fa borda segítségével áll. A forgattyús fogantyú mechanizmusát használja a napernyő felemeléséhez. A poliészter napernyő megvéd minket a naptól és az esőtől.

4. Kültéri terasz fa esernyők:

Kültéri terasz fából készült esernyők

Ez a fa kültéri esernyő a tengerpartra és más alkalmas területekre is alkalmas, hogy megvédje az elemeket a naptól és a széltől, függetlenül attól, hogy éppen milyen tevékenységeket végez. Az esernyőt csak feldobhatja, és 3 percen belül beállíthatja. 10 láb széles lombkorona, fa rúddal és vízálló anyaggal rendelkezik.

5. Könnyű súlyú fa esernyők:

Könnyű súlyú fa esernyők

Fedezze fel ezt a manapság divatos, fából készült pálcás esernyőt PVD anyagú előtetőből készült fa fogantyúval. Kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek repedésmentesek, és a keret mérete 23 hüvelyk, 8 bordával. A lombkorona számos színben kapható.

6. Hagyományos juharfa esernyők:

Hagyományos juharfa esernyők

Készítse elő menedékét ezekkel a gyönyörűen megtervezett hagyományos típusú juharfa esernyőkkel. Ezek a férfi fából készült esernyők kockás lombkoronával rendelkeznek, gombnyomással rögzítve. 100% -ban újrahasznosított PET szövetből és 105 cm nyitott átmérőjű alumínium keretből készül.

7. Nagyméretű férfi fa esernyők:

Férfi, nagy méretű Golf esernyők

Keresse meg ezt a klasszikus, nagyméretű, fából készült esernyőgyűjteményt férfiaknak, nagyméretű lombkoronával, amely a legjobban alkalmas golfozók számára. 109T poliészterből készült, ami erősen szélálló. Különleges automatikus nyitó mechanizmussal rendelkezik, amely kiemelkedő tartóssággal, biztonságos fogással és könnyen hordozható.

8. Erős szerkezetű fa esernyők:

Erős felépítésű fa esernyők

Itt található a csodálatos, fából készült esernyő, amely vízálló, UV -védett és fakulásálló anyaggal rendelkezik. Tárcsával és kötéllel van felszerelve a könnyű emelés és felszerelés érdekében. Van

fából készült keretek és oszlopok, amelyek jól választhatók retro és pasztorális bútorokhoz.

9. Fehér szélálló fa esernyők:

Fehér szélálló fa esernyők

Ez a tökéletes és ideális fa napernyő, amely tiszta fehér árnyékolású lombkoronában van. Ez a közepes méretű lombkorona teljesen UV -védelemmel rendelkezik a napsugarak ellen. Az oszlop és a keretek finom minőségű fából készültek. Van 8 fa borda 6 láb hosszú rúddal.

Ezek a fából készült esernyők sorozatukban egyedülálló helyet foglalnak el, amely kiváló és valódi minőségű anyagokat használ. Mindig előnyben részesítik mind a megjelenésüket, mind az építéséhez használt prémium anyagokat. Mivel változatos változatokban kaphatók, és minden árnyalatú előtetőben és méretben is kaphatók, jól kielégítik az igényeket. A fa esernyők praktikus és teraszos kültéri esernyőként is kaphatók. Ezentúl ezek a létfontosságú alapanyagok, amelyeket minden korosztály használ.