9 varázslatos sárga esernyő az UV sugárzás és eső elkerülésére

Az emberek sok szempontból fejlődnek, akkor miért ne lehetne divat. A divat az esernyő tekintetében is fejlődött. Az esernyő alapvetően egy összecsukható elem, amelyet fém borda támogat, amelyet általában a napsütés és a csapadék elleni védelemre használnak. A sárga esernyő ugyanaz, mint az összes többi esernyő, de az egyetlen változás a színeiben van, ami pozitívumot kölcsönöz. Igen, a sárga szín pozitív hozzáállású személy karakterét ábrázolja.

Sárga esernyők felnőtteknek és gyerekeknek:

Még az esernyőknek is sok fajtájukkal kell szembesülniük. Íme a top 9 sárga esernyő listája,

1. Márkás sárga esernyő:

Márkás sárga esernyő

Az ernyősárga jobb lehet, ha márkás. A márkás termék minőségben és termelékenységben képviseli magát. Ezek hosszabb életűek lehetnek, mint mások. A sárga fényes esernyőt szakemberek választhatják.

2. Wind Jammer esernyő:

Wind Jammer esernyő

A szélvédő esernyők a nagy sárga esernyők, amelyek alapvetően a szelekkel foglalkoznak. Mindenki meg akarja védeni magát a széltől, mert néha romboló lehet. Tehát az ilyen típusú esernyő sárga színnel választható.

3. Kompakt sárga esernyő:

Kompakt sárga esernyő

A kompakt sárga esernyő jobb tömörítésű, mint mások. Ezek meglehetősen drágák és az esős évszakban a leghasznosabbak. A sárga esőernyő lehet ennek a fajtának a megfelelő esernyője. A pozitív hozzáállás sárgára színeződik.

4. Kalapsapka esernyő:

Kalapsapka esernyő

A kalapsapka esernyő ma az új típusú esernyők. Ezek a legjobban sárga terasz esernyőként állnak rendelkezésre. Ezek általában kupakszerű alakúak a tetejükön, és kétszeres rétegűnek tekinthetők. Inkább a legjobb választás mindig a sárga színű esernyők.

5. Auto Fiber esernyő:

Auto szál esernyő

A rostos esernyők elég élesek ahhoz, hogy megvédjenek a napfénytől és a közvetlen csapadéktól. Ezek az alkalmi célú esernyők, ahol az ember a legjobb részt kaphatja. A sárga szín pozitivitást kölcsönöz. Sőt, a legjobb választás a fekete és sárga esernyő lehet.

6. Alkalmi sárga esernyő:

Alkalmi sárga esernyő

Az alkalmi esernyők azok az általánosak, amelyek általában láthatók valakivel. Ezek meglehetősen egyszerűek és költségvetés alá esernyők. Az alkalmi esernyő felveheti a gyerekek sárga esernyőjét, mint a jobb választás számukra. A sárga mindenhol pozitívumot kölcsönöz.

7. UV -esernyő:

Anti -UV esernyő

Mindannyian ismertek az UV -sugarakról, amelyek károsak a napfénytől. Az UV -esernyő a legjobb azok számára, akik általában a nap alatt dolgoznak, hogy megvédjék magukat a naptól. A nagy sárga esernyő lenne a választás az ilyen esernyőkhöz.

8. Shed Rain esernyő:

Shed esőernyő

Az eső általában az esővel foglalkozik. Ezeket alkalmi célokra is figyelembe lehet venni. A legjobb szín a sárga lehet, ami pozitivitást kölcsönöz. Ezenkívül ezek nagy élettartamú termelékenységet eredményezhetnek másokhoz képest. A legjobb az, ha esőernyőt veszünk a strandokra, és élvezzük a természetet.

9. Dupla rétegű esernyő:

Dupla rétegű esernyő

A kettős rétegű lehet kis sárga esernyő. Ezek az esernyők potenciálisan jobbak lehetnek másokhoz képest kettős rétegű tulajdonságaik miatt. Még a nap és az eső sem ronthatja a specifikációit. Ezeket olyan emberek is használhatják, akik golfoznak. A legjobb választás a sárga színű esernyő lehet, amely pozitivitást kölcsönöz.

A sárga szín pozitívumát ábrázolta egyikben vagy másikban. Sok ilyen fajta létezik, de ezek voltak a legjobb 9. Az alkalmi esernyőket esni lehet. Mások, mint a kettős rétegű, UV -es esernyő, kalapsapka esernyők általános célokra használhatók.