A legjobb 9 legjobb nagy esernyő különböző használatra

A nagy esernyőket tökéletes vízlepergető minőségű szövetekkel tervezték. A legtöbb esernyő 8 bordával készült, szélálló keretekkel és tengelyekkel egyaránt. Kiváló minőségű, könnyű kialakítású, csúszásgátló fogantyúkkal is rendelkezik, hogy extra fogást kapjunk a nagy esernyők tartásához.

Különböző típusú nagy esernyő minták képekkel:

Íme néhány Top 9 nagyméretű esernyő, amely mindkét típusú, kezelhető vagy akár kerti bútorként is tartható.

1. Hálóval bélelt előtető nagy esernyő:

Hálós bélelt előtető nagy esernyő

Ez az XXL nagy esernyő különlegesen hálóval bélelt fekete lombkoronával rendelkezik. Kiváló minőségű váza és 14 mm -es tengelye van. Üvegszálból készül, amely minimális súly mellett erőt ad az esernyőnek. A fogantyú könnyű anyagból készült és gumi bevonatú.

2. Szélálló egyszínű nagy esernyők:

Szélálló egyszínű nagyméretű esernyők

Használja ki ezt a hosszú fogantyúval ellátott esernyőt, amely pongee típusú panel anyaggal rendelkezik. Ennek a nagy méretű esernyőnek a szövete nylon. Félautomata vezérléssel rendelkezik, hidraulikus nyomás funkcióval. Különféle színválasztékokkal is rendelkezik.

3. Kerek teraszos nagy esernyők:

Kerek teraszos nagy esernyők

Ez a legjobb választás a nagy teraszos esernyők közül, amelyek szuper kék árnyékban vannak. Négyzet alakú sarkai vannak mindkét végén. Ideális a szabadban, mivel mind nap-, mind vízálló.

4. Üvegszálas tengely nagy esernyők:

Üvegszálas tengely nagy esernyők

Ez a nagyméretű golf esernyő egyedülálló kategóriája, amelyet szó szerint a golf játékosainak terveztek, hogy megvédjék őket a naptól és az esőtől is. Annak érdekében, hogy ne legyen túl nehézkes, a tengelyek és a szórók üvegszálas anyagokból készülnek. Ennek a golfernyőnek a szilárdsága elsősorban az, hogy megakadályozza, hogy erős szél esetén kiforduljon.

5. Négyszemélyes nagy esernyő:

Négy fős nagy esernyő

Most fedezze fel ezt a vadonatúj dizájnt, a legjobb nagy esernyőt, amelyet szenvedélyre terveztek. Képes kültéri elhelyezésre, négy ember ül és beszélget kényelmesen a terasz asztallal. Lombkoronából és fémkeretből is készült, hogy ellenálljon a zord időjárásnak.

6. Stílusos nagy terasz kültéri nagy esernyők:

Stílusos nagy terasz kültéri nagy esernyők

Itt megnézheti a nagy szabadtéri esernyők egyik legjobb ötletét. Ez túl elegáns, és tökéletes tulajdonságokkal és specifikációkkal rendelkezik, amelyek kültéri esernyőhöz készültek. A fából készült teak oszlop és keretek túl erősek és szó szerint nagy terasszal rendelkeznek.

7. Nagy piros esernyő kis teraszasztallal:

Nagy piros esernyő kis terasz asztallal

Ha a kis teraszasztalt kereste egy extra nagy esernyővel, amely illeszkedik a legkisebb helyhez, akkor itt van. A készlet gyönyörűen megtervezett, vörös árnyékos, nagy terasz esernyőt tartalmaz, kis összecsukható bútorokkal, asztallal és székekkel. Az esernyő 8 acélból készült kerettel rendelkezik, élénkpiros lombkoronával.

8. Automatikus nyitott nagy esőernyők:

Automatikusan nyitott nagy esőernyők

Ez a túlméretezett 62 hüvelykes automata nyitott nagy esőernyő. Úgy tervezték, hogy férfiaknak és nőknek egyaránt megfeleljen. Tartós előtetővel, erős üvegszálas bordákkal és tengelyekkel rendelkezik, csúszásgátló kialakítású fogantyúval.

9. Háromirányú dönthető nagy esernyők:

3-irányú dönthető nagy esernyők

Ez a nagyméretű napernyő háromirányú dönthető mechanikával rendelkezik, 8 láb átmérőjű. Ennek 16 bordája van, hogy stabil tartást kapjon az üvegszálas bordákkal. Ezért rozsdamentesek, és egy megfelelő hordtáskával vannak ellátva, amely az egész készletet behelyezheti utazás és tárolás közben.

A nagyméretű esernyők előtetői nagy sűrűségű szövetekből készülnek, amelyek maximális védelmet nyújtanak a csapadék ellen. Biztonsági jellemzőket is biztosítanak, hogy minimális körültekintéssel kezelhessük. Különböző modellekben és különböző árnyalatokban kaphatók, amelyekből bármilyen témához vagy külső bútorhoz illeszthetjük.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80